Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ами и да не им се зарадва факт е че това трябва да се следи, а след като тя не го е направила аз ли съм виновна Simple Smile. Да може и не всички изследвания да са важни за нашите бургаски лекари, но явно в другите градове ги назначават, а ако са платени може да каже хубаво е да се пусне това, това и това, но се плаща ти си реши. На мен Гамишев така ми каза за БХС и ФМ.

# 616
  • Където морето целува небето...
Писах, писах, ама видях какво пишете и се отказах да публикувам. Моето мнение - живот и здраве след като родя.
Завиждам благородно на тези, на които не им се налага преглед на 15 дни и близо 8 ехографа за 5 месеца Peace.

# 617
И аз така си казвам да се роди живо и здраво детенце и всичко да е нормално, ама ми писна да трябва да разбираме колкото докторите и да се молим да ни направят нещо, което ни се полага.

# 618
Добре дошли на новите мацки  bowuu

Pepsun, при кой ходиш на частно?
СабиНка, а защо не се записа при Гамишев на ЖК, доволна ли си от него?
Мадам Тиква, Ламаринка ще ни кажете ли нещо повече за себе си- всеки се представя в тази тема в началото, а вас за малко да ви пропуснем Wink

# 619
При Гамишев не се записах, защото щеше да заминава в чужбина иначе от самия преглед при него да останах доволна. Обясни ми всичко, но то си беше и началото на бременността.

# 620
alexa_ аз принципно си ходя при Георгиев и той ми откри бременността и си ме следи. Живот и здраве мисля и той да ме изражда ако се налага секцио, ако не ще мисля. За мен той ми обяснява доста неща и се чувствам в сигурни ръце при прегледите, но като чета какви други изследвания са си правили повечето нещо ме хваща страх...

# 621
Аз ходя при д-р Бояджиев и при д-р Сигридов (клиника Малинов София). За мен д-р Бояджиев няма никакво право да ми се сърди, той си прибира всеки месец парите по ЗК, тък като съм му пациентка, а аз на частно къде си давам парите си е моя работа, не го касае. Само си прибира изследванията с усмивка, които редовно пускам, плащам си ги (30,50лв) на 3 седмици и така.... Нали по ЗК ни се полагат безплатни изследвания на тримесичие ...

# 622
  • Burgas, Bulgaria
изтрих всичко, което написах защото няма да се хареса....
просто косата ми побеля заради едно  недоглеждане.... По добре 20 ехографа от колкото да не знаеш какво може да се случи с най-милото ти ......

alexa_ -  Hug ами.... казвам се Мария .Живея в Банево от 5-6 години.... Иначе и двамата с мъжо сме от Изгрев.... Имам прекрасен син на 4години и половина почти... Blush
Бременноста ми е чакана и много желана .... доста пъти чувах ,че няма да стане по нормален начин зачеване  ,но ето че чудеса се случват.....Живот и здраве ще раждам секцио в ОБ  Crazy

# 623
Pepsun, от какво те хваща страх, на теб не са ли ти пускали?

Анито, така е, но проблемът при повечето е може би, че очакват да не ходиш другаде, за да си плащаш отделно ехографи, които не ти се полагат по ЗК или пък очакват да ги избереш за раждането и разни такива неща...
А изследванията, които си пускам допълнително и ми е назначил Попов, на ЖК изобщо не ги показвам  - за какво са й на другата ?! като ми ги вземе, после за разлика от нея като ми ги иска Попов всеки път - какво ще му показвам.. та така - имам си 2 папки за двамата лекари Wink
Бояджиев явно е готин щом не се отразява на отношението му към теб като пациент  Peace

# 624
  • Бургас
мадам тиква, повтарям се за незнайно кой път, но и 100 ехографа да ти направя, ако задапаратното устройство не струва, резултата ще е един и същ ....

Аз си правя копия на всички изследвания- давам единия екземпляр на Миринчев, другия си е в моя папка. Все пак може да раждам при него и е добре, да има информация за състоянието ми.

# 625
Аз се записах на ЖК в Бургас в началото най-вече заради болничните, да ми ги пускат, но искам, ако се наложи медицинска помощ за мен и бебетата да имам лекуващ лекар в Бургас, затова и си давам изследванията, за да имам картон с тях. Защото все пак София ми е на 400км. Не ми се мисли лошо, обикновено гледам позитивно, но обичам да имам повече варианти.

Планувам да се изнеса към София след Нова година, но кога точно не знам. Защото ще ми е трудно да пътувам в последните месеци често.

# 626
изтрих всичко, което написах защото няма да се хареса....
просто косата ми побеля заради едно  недоглеждане.... По добре 20 ехографа от колкото да не знаеш какво може да се случи с най-милото ти ......

alexa_ -  Hug ами.... казвам се Мария .Живея в Банево от 5-6 години.... Иначе и двамата с мъжо сме от Изгрев.... Имам прекрасен син на 4години и половина почти... Blush
Бременноста ми е чакана и много желана .... доста пъти чувах ,че няма да стане по нормален начин зачеване  ,но ето че чудеса се случват.....Живот и здраве ще раждам секцио в ОБ  Crazy

Мадам тиква, пиши спокойно това, което мислиш и те вълнува, не го трий  Naughty Не мисля, че няма да се хареса на някой, всичко споделено тук може да е полза за другите мами   Peace

Страшно много се радвам, че сте успели нормално да си направите бебе  Hug Наистина се случват чудеса, когато достатъчно силно вярваш в тях!! Желая ти много приятна и безпроблемна бременност!

# 627
И аз се радвам на исканите бебета, особено на тези, които стават бързо. Моята най-добра приятелка не се пазиха един месец и сега е в 6г.с. като бебетата може да се окажат и две Simple Smile Нямам търпение да й мине прегледа и да се уточни бройката:)

# 628
Ами дано да са 2 Simple Smile. И ние се решихме да пробваме, но след сватбата, тъй като исках всичко около сватбата да мине и да ми е спокойно. Пробвахме и на 2рия месец стана Simple Smile. Дай боже и до края да е така леко и лесно Simple Smile

# 629
Както казах по-горе Ризова ми е пускала само ПКК и урина. Не са ми правени  БХС, теста за синдром на Даун (не помня как се казваше) или други изследвания допълнителни които явно се пускат от лекарите в другите градове. Сега ми предстои ФМ и следващия път като отида при Ризова каза, че наново ще ми пусне кръвна картина, урина и васерман мисля че каза Rolling Eyes Аз мисля, че е достатъчно, но все пак вие сте по запознати...

Ризова също прибира изследванията, които ми е пуснала и аз съм с копия...

Общи условия

Активация на акаунт