Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Честито бебче на jeni_r! Нека да расте здраво и щастливо детенце! Жени възстановявай се бързо и се наслаждавай на новия член в семейството. Wink
Честито на мадам-тиква. На мене в 8 г.с. ми каза док, че вече се чува сърчицето. В 6 г.с. имаше само плоден сак. Така че прецени си сама, кога те устройва да отидеш на преглед.

# 601
Ехе колко много сте изписали.....
Честита радост на мамите! Да са ви живи и здрави бебчетата и много радости да ви носят  newsm03

Аз се изгубих за малко, но имахме проблеми с ремонта, който правим и вече ми се реве имам чувството, че скоро няма да се преместим в новото жилище  newsm45
На всичко отгоре  нещо почвам да се разболявам и за сега се лекувам с осцилококцинум - утре съм на преглед при личната, че да видим какво ще ме посъветва тя.
И не сте ме изплашили, даже научавам доста полезни неща от вас  smile3503

# 602
Честито бебче на jeni_r! Нека да расте здраво и щастливо детенце! Жени възстановявай се бързо и се наслаждавай на новия член в семейството. Wink
Честито на мадам-тиква. На мене в 8 г.с. ми каза док, че вече се чува сърчицето. В 6 г.с. имаше само плоден сак. Така че прецени си сама, кога те устройва да отидеш на преглед.
chestito i ot men

# 603
pepsun спокойно мила- както се казва - Няма ремонт , без нерви. Ние преди 3 години като правихме ремонт за първото детенце , продължи 3 месеца и свърши точно като влязох в 9-ия месец. Толкова много нерви изхабих, че не е истина. И само се ядосвах , а моят мъж ми  казваше -Само не искам да се притесняваш за глупости.Ама като се сетя , че цялата ми къща беше вили-мотовили. И чакаш тоз майстор да ти направи това, онзи онова . И само срокове за изработка ти слагат,  а коремчето си  расте . Сега с второто детенце пак сме в ремонт- една стая се прави 2 месеца. Е колкото и да се ядосвам, по -бързо няма да стане . Така че няма да си хабим нервите за глупости дето се вика- тепърва ще ни трябват за децата. Повярвай ми - нервните клетки не се възстановяват.  Peace Вече съм намразила мазилки , шпакловки и тем подобни. А този път моят мъж реши всичко сам да си прави, което значи че ще продължи по-дъло от обичайното. Абе казала съм му до март да е готов.  Laughing

# 604
Здравейте и от мен. Ще ви следя с удоволствие и ще пиша и споделям как напредвам с бременността. Казвам се Сабина на 26 години съм и ми е първа бременност Simple Smile.

# 605
Добре дошли на новите мами - CabuHka  и lamarinka_bs. При кои гинеколози си следите ЖК?

# 606
Аз съм при Ризова. И малко се притеснявам, че досега имам само 1 ехограф направен, кръв и урина от нея. Да си призная ходих и при друг лекар в друг град и той ми написа още хиляди изследвания, които е трябвало да ми направят досега. Направи ми преглед на стол, вагинален ехограф и нормален.

# 607
  • Където морето целува небето...
Еее Сабинка разписа се и при нас  Simple Smile. Вече трябва да се сетиш коя съм  Simple Smile. Ще се радвам да се видим и на някоя от срещите ни (най-сетне наживо).
И аз съм при Ризова, но имам 4 ехографа при нея в кабинета и един за ФМ в Девата. Може би защото имам по-проблемна бременност ли незнам, но един на месец ми се струва нормално. А като сметнеш, че имам и още три отделно... май аз имам много  newsm78.
pepsun съчувствам ти. Ще влизате в ново жилище ли? Знам какво е и колко нерви са това.

# 608
  • Burgas, Bulgaria
ама как така само 1 ехограф ......  ooooh!

# 609
Ами аз имам повече ехографи, но при нея имам само 1. Мен ми направиха и ФМ и от там знам, че чакаме момиченце, но просто се притеснявам, че не ми е пуснала много от кръвните изследвания, а също така и вагинален ехограф не ми е правила, а от него ми видяха, че плацентата ми е много ниско на 18мм е, а трябвало да е на поне 5см и трябва да се следи много внимателно и ако не се вдигне с напредване на бременността мога да забравя за нормално раждане.
А иначе ехограф имам в 7 г.с., после в 10 г.с., после от БХС, 1 при Ризова и още 1 от частния преглед.
А за срещите съм насреща - аз съм в болничен и съм си свободна Simple Smile. Ако се организирате и за Дева Мария за лекциите и има свободно място също съм за  Blush

# 610
  • Burgas, Bulgaria
ми какво да ти кажа .....сменяй докторката  Tired
в София  ли прави ФМ ?

# 611
Не в Пловдив. То да е сменя, ама с кой Simple Smile. Като отида на преглед ще я питам и ще й дам да види какво са установили. Аз искам да ви питам вас на гинекологичен стол преглеждали ли са ви и какви кръвни изследвания са ви пускали.

# 612
  • Бургас
Учудвам се, че точно при Ризова имаш само един ехограф- та тя само това прави на прегледите /естествено срещу заплащане/  Mr. Green А как ти протича прегледа при нея ?
Иначе явно си с плацента превиа /мисля, че така се казваше/ и в момента тя запушва родовия ти канал. Не се притеснявай, в повечето случаи с течение на бременност плацентата се вдига и пак можеш да родиш нормално.  Peace

За ремонтите мога книга да напиша  Mr. Green - винаги ги правим по време на бременност и винаги ги довършваме, докато съм в болницата вече родила- то иначе няма да ни е интересно  Crazy
Предния път таткото лакира и сглобява мебелите за спалнята, докато бях в болницата, а сега предполагам че ще боядисва касите и вратите- все дейности подходящи да се извършват в последния момент  Crossing Arms

Тази седмица уж щяхме да ходим по магазините, да изпълняваме списъци /досрамя ме от january, че е след мен, а вече се е заела/, а мъжо нещо се прави на забравил  Crossing Arms Ще тръгна накрая сама и само ще му кажа, от кой магазин, колко торби да прибере  Mr. Green

Добре дошли на новите мами  Hug Не изброявам поименно, че ще изтърва някой  Crazy

CabuHka, на гинекологичен стол са ми вземали само материал за микробиология- аз не давам да ме преглеждат, че имам ранни аборти, а след това ме беше страх от преждевременно раждане.

# 613
  • Burgas, Bulgaria
малеее като я знам каква е изобщо няма да ти се зарадва, че си ходила при друг доктор-дано греша.....дано се е променила  Praynig .... подготви се психически ,че може и да не се зарадва на документите и може да ги отхвърли......
и аз много се чудя при кой да се запиша на ЖК по здравна каса.... работих известно време в една клиника и от там имам представа за какво иде реч .....Май ще си отида при Иванов.....
Иначе за ФМ и аз ще ходя, но в София - трябва да мина и ехокардиография ,но това  след време......

# 614
Явно по време на бременността е най-веселия момент с ремонтите  Laughing То и моя е решил сам да прави нещата вече, защото това което направи майстора за нищо не става.... но тя много дълга и сложна и май май не трябва да хабя толкова нерви.

Относно Ризова и аз съм при нея на ЖК и ме е гледала 2-ти на ехограф+кръвни изследвания и урина. Честно казано добре, че ходя на частно да се чувствам по-сигурна..  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт