Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
мадам тиква добре дошла при нас, да знаеш много се зарадвах като те видях при нас и то с такава новина:)) стискам ти палци и Господ да те пази теб и малкото човече:)). Ще се радвам на следващата среща да се запознаем лично.

# 586
мадам тиква - честити ти две  EFP. Това е много хубаво чувство Simple Smile Сега само се пази и дано скоро да се види плодно сакче, а след това и тупкащо сърце. ДОБРЕ ДОШЛА СРЕД НАС  smile3525

# 587
  • Burgas, Bulgaria
аз това се чудя -кога да отида на преглед.... дали да не почакам повечко време...... Rolling Eyes

# 588
Здравей Мадам Тиква и ЧЕСТИТО  pregnant
В първият момент като видях, че си писала, помислих че аз съм объркала темата  smile3521 , понеже сега чета една мнооого дълга тема за добри педиатри в бургас и твои коментари четох доста там. Сега като те хванах тук, ще помагаш !!  hahaha
Надявам се и ние в тази темичка да сме полезни  Peace

# 589
  tiptoe  tiptoe много плахо ама пристъпвам.... вчера си видях положителните тестчета .......
 Blush

Много хубава новина!

# 590
Добре дошла, Мадам Тиква! Зная,че няма да те свърта,докато не чуеш сърчице! Аз си направих тест вечерта,като се прибрахме от скитане,даже си го купих от денонощна аптека и на другия ден веднага на лекар,имах си второ сърчице(освен моето лично) в 6 г.с.,така че не се двоуми,бягай при доки,и да пишеш,ей....много късмет ти желая Hug Praynig

# 591
  • Бургас
Мадам Тиква, едно уверено честито от нас!Аз съм те чела в една друга темичка и много се зарадвах сега като видях, че си се отчела тук.
Колко дни е закъснението?

# 592
Добре завърнали се на младите мамчета у дома им и на добър час на бебчовците в "цивилния" живот. Hug
мадам тиква,много се радвам за теб!Желая ти лека бременност и на финала живо и здраво,прекрасно бебче,а защо не и две. Peace  bouquet

# 593
Emanuella89, jeni_r, радвам се, че вече сте си у дома с бебешоните!  bouquet Дано се адаптирате бързо с новата ситуация и после да давате полезни съвети! Чакам с нетърпение да прочета отговорите на въпросите, които момичетата в темичката са ви задали, че и мен ме вълнуват бурно... Peace
Добре дошла на мадам тиква, безпроблемно и щастливо бременеене ти пожелавам! Hug
Къде се загубиха другите новозаписали се бъдещи мамчета - не са се отчитали скоро?!

Ама ми стана много приятно преди малко като чи изчетох - бебчетата са си у дома, нови положителни тестчета - все хубави неща! Laughing

# 594
  • На морето!
Айде, бе, мадам, откога те чакам в редиците на бременните  Hug Лека и спокойна бременност и здраво и хубаво като батко си бебе на финала /ама момиченци този път/.  Hug
За док.- аз лично изчаках и отидох едва в 7ма г.с., не ми се искаше да ме ровят с вагиналния ехо. няколко пъти. Но аз си имам някакви свои притеснения относно вагиналните прегледи, така че не съм за пример.

# 595
  • Където морето целува небето...
Много се радвам на завърналите се мами и бебчовци и блягодаря за разказчетата. И  аз ще чакам отговорите на въпросите, които зададоха момичетата. Свиквайте бързо едни с други и ви чакаме. Имаме още 10 странички от темата и се чудя дали ще имаме още бебчета. В този ред на мисли се сетих, че Ваня не се е отчитала скоро.
Мадам тиква, добре дошла при нас. Леко бременеене ти пожелавам и едно прекрасно бебе на финала. При мен в шеста седмица се видя оформено плодно сакче, а след още 7 дни и сърчице. При теб кой ден закъснение е?
Януари и аз се чудя къде избягаха новите мами. Да не ги уплашихме нещо на срещата, че от тогава не са се разписвали  newsm78.

# 596
Eeeeeeeee,Suzito,страхотна картинка,браво.И аз искам една розова.Писала си за стволовите във февруарската,прати ми малко линкове,аз още събирам инфо! Praynig
 Новите момичета наистина ги няма newsm78.
С нетърпение чакам отговорите(с които сте затрупали) на родилите  майчета и да пишат как са, ако изобщо имат време за нас  bouquet,като ги гледам бебоците в сайта на Девата толкова милно ми става,да ги нацелувате от мен  love001
Deyzi, стига чете книги,кажи нещо,липсваш ми!
januari,тайничко те следя аз тебе,хубаво да си напазаруваш и аз после хоп на готово за всичко ще питам,кое от къде,от какво си доволна и т.н. Mr. Green Реши ли вече за кошарката? Иначе за колички,аз следя тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616948.new#new  (май ти казаха,дано не се повтарям)
Танче, реши ли за лекаря,който ще избереш? Надявам се вече си по-спокойна?!
Аз утре съм на преглед при д-р Димитрова (не ми е писано да се запозная с д-р Попов) Ще й кажа че не посещавам  ЖК, та се надявам на по-обстоен преглед Praynig Вече зная и какви изследвания да си пусна,така че ако не ми каже нищо ще си ги назнача сама Crossing Arms
Днес съм досадна,нали?Сутринта си свърших всички ангажименти и сега се чудя с какво да се забавлявам,нищо че детето иска да учим по история Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 15:55 от KRIS72

# 597
  • Burgas, Bulgaria
3 дни ми  е закъснението  Rolling Eyes.....

Menina да знаеш, че се мъчех да те стигна, ама 6 месеца пак си е добра разлика.... Simple Smile

# 598
Здравейте, момичета започвам с отговорите на въпросте ако пропусна нещо питайте.

Катетъра ми го сложиха след като ми беше сложена спиналната упойка , тя вече ме беше хванала и не усещах нищо.

Чувството по време на операцията е дърпане и опъване без никаква болка, даже постоянно питах какво правят сега понеже ми беше интересно.

Мен ме оперира д-р Бояджиев ( горещо го препоръчвам страхотен е! )

Раздвижват ме на втория ден, тогава ти позволяват да се измиеш отдоло не цялата.

Бебка ми я дадоха на 3-тия ден да е постоянно с мен иначе през другото време аз отивах да я видя .

Персонала хвърчеше буквално на всяко повикване , уникални са всички!

Може да се изкъпеш на 4-тия ден тогава ти слагат силиконова превръзка която позволява да се къпеш спокойно.

Получавам на няколко часа информация за бебето от педиатри идват в стаята и ти казват как е бебето а ако имаш въпроси питаш.

А операцията ми е 750 лв аз платих повече понеже имах избор на лекар което р 235 лв , и си доплащаш за лекарствата системи инжекции които са ми слагали по време на престоя което не е много въобще.

А за прегледа за разкритие незнам дали правят на мен не са ми правили понеже аз от предния ден бях в болницата заради високо кръвно опитваха се да го нормализират за да ми дадат шанс за нормално раждане но не се получи напратив започна да се вдига ,а и аз не от 2-3 дена бях получила това кръвно от по раното започнах. Просто не ми действаха никакви медикаменти и инжекции и за това ме оперираха по спешност.

За фотограф от болницата сега чувам никой нямаше... ние си правихме снимки снимахме си с камера не е идвал никакъв фотограх може би предварително може да заявиш ако искаш.

Процедурата по изписването не е мудна слизаш доло роднините те чакат облияа акушерката бебето всички са в еуфория хаха и си тръгвате накрая Simple Smile

За конците днес ходих Бояджиев ми ги махна значи маха се от едната страна конеца и от другата а посредата остава понеже са от тези които се разграждат а тези от края ги маха понеже били вързани и по бавно се разграждали днес така ми обесни той.

Надявам се да бях полезна ако има нещо да съм забравила питайте Simple Smile

# 599
  • Където морето целува небето...
Крис имаш картинка на лс.
Мадам тиква ако не се притесняваш от вагиналния ехограф отивай. Все пак ако можеш да изтърпиш изчакай поне до понеделник (мое мнение). Към кой лекар мислиш да се насочиш и кой ти следи предната бременност (ако не е мн нахално да питам).
Емануелка мерси за полезната информация. А как са първите моменти с бебка у дома?

Общи условия

Активация на акаунт