" оо днес ще те оперират със сигурност" Така и стана звъннах аз на Бояджиев казах му и в 2 след обед започнаха да ме подготвят за операцията ( бях със спинална упойка) Много съм доволна! Сега не мога да си изкривя душата че първия и втория ден бяха повече от кошмарни но със всеки следващ всичко се нареди
сега се чувствам много добре. Утре ще ходя да ми маха конците
много ми е сладка идва ми нон стоп да я мляскам ама толкова е нежничка милата , плачка си но пък не мога да се оплача че е лошо бебе
за сега е послушна!
Препоръчвам на всяка мама която и предстои такова нещо да не се замисля ами да отива там . А и работят със здравна каса.
цЕЛУвки от мен и ТеМИРА

. И аз бях на тази лекция, но честно казано нищо ново не научих. Май целта му на Георгиев е да ни учи на това, което него го устройва - да не се противопоставяме изобщо на лекарските решения 
:
, аз чак сега прочетох
Твоето бебче го видях отдалече в болницата
- докато траеше лекцията за новородени (този път беше на етажа на родилките), донесоха едно розово вързопче, а точно като свърши, един татко и една баба дойдоха да питат кое е бебчето на Емануела
Бързо възстановяване ти желая и много здрава и спокойна бебка 
. Пожелавам ти да е едно сладко и кротко бебче, а ти бързо да се възстановиш. Сега първите дни има ли кой да ти помага? Имаш ли много шевове? Разкажи ни ако имаш време как мина изписването и имаше ли изненада за вас в къщи

Препоръчани теми