Януари 2007

• 35 948
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден, Ели! Само здраве и късмет ще ти пожелая, защото с останалото можеш да се справиш по-добре от колкото мога да ти го пожелая!
Моля да не възникват анализи с неправилни препратки: авторът желае пожеланието към лирическия герой да касае надареност с благ характер и бляскав, искрящ поглед!!!  Crossing Arms Всяка мръсна мисъл на разтурии с вулгарно съзнание следва да се счита като случайна прилика с предвидените за пожеланието събития и лица!  Crossing Arms

smile3534 tooth tooth tooth
А мерси ти от искрящия поглед.....................Ели пожелавам ти другата, неизказана част от надареността, за която е писала Ива Simple Smile Heart Eyes

# 106
  • София, Лагера
Абе, Ив, как го написА това?  Shocked Аз го прочетох 3-4 пъти докато го осмисля  Whistling

То хубаво благородни помисли, ама само на т'ва, джанъм, се не деяни  Twisted Evil... дет' се казваше в един филм: "Интелектът не става за смучене"  Embarassed Twisted Evil

Норче, отекла си. Какви неща сме ти напожелали, половината да се сбъднат само... бегай за вазелин!  Twisted Evil

# 107
  • София
...А мерси ти от искрящия поглед.....................Ели пожелавам ти другата, неизказана част от надареността, за която е писала Ива Simple Smile Heart Eyes

Ай, ся - има и свестни жени, дет нема що да плашим, беее!  Crossing Arms Mr. Green Не може всички да сме ламИ, като някои от ВАС!  Sunglasses

# 108
  • София
Абе, Ив, как го написА това?  Shocked Аз го прочетох 3-4 пъти докато го осмисля  Whistling

....

Кво ма, не ми харесА любовно-романтичната поезия ли???  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 109
То хубаво благородни помисли, ама само на т'ва, джанъм, се не деяни  Twisted Evil... дет' се казваше в един филм: "Интелектът не става за смучене"  Embarassed Twisted Evil

Това да ми го беше казала преди да се оженя  Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green

Децата ни често са това, което сме искали но не сме били, или сме били, но (подсъзнателно) не сме искали  Wink

Хм...На мен ми се струва, че Биш е мое копие  (не визуално) и това не ме кара да съм спокойна  Tired
Поздравления за идеята, Андж  Peace

# 110
Светлее, ще я изям тази малката чаровница Дара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тя има ли влечение към музиката или залага на артистичността  Grinning

# 111
Хм...На мен ми се струва, че Биш е мое копие  (не визуално) и това не ме кара да съм спокойна  Tired

Може, да, и това е възможно Simple Smile

Например наш Ники е това, което не ми е било приятно да съм (послушна), но пък е точно като татко си - характер, постъпки, виждане за околния свят и т. н. (и мен това не ме кара да съм спокойна Wink)

# 112
  • София
Да похваля пак моя мъж, че снощи филмът му беше пуснат в Дома на киното, събра много аплодисменти и дори получихме предложение да ни съдействат в намирането на бюджет, така щото да го направим наново по-добре (филмът е правен изцяло с помощта на приятели, колеги, абсолютно доброволни начала и минимален, да не кажа даже никакъв разход).  bowuu

Много съм щастлива, че една идея, родила се в хола на по чаша бира преди няма и година, докато Симона гледаше детско, а ние обсъждахме евентуални идеи за дипломната работа на Симо, успя да се осъществи и да стигне до тук. Simple Smile Кажи-речи без пари, но с много вложено лично време и усилия.

... дет' се казваше в един филм: "Интелектът не става за смучене"  Embarassed Twisted Evil

Вижте какво!!!  Crossing Arms  Тия мъдрости да ги казвате на дъщерите си Овреме, не като сме изпонародили дете/ца и навъртяли 5-10-15 години семеен стаж. Stop То вече е след дъжд качулка!  Crossing Arms

Laughing Laughing Laughing

# 113
  • София
Вижте па вие к'во: и с едната гола близалка не се живее, от мен да го знаете!...  Crossing Arms Омъжи се за интелект, па като толкова видиш зор ще организираш някоя сладкарница....

Ним, честит да е мъжо ти и дръж по-изкъсо тоя талант, че да не му се удари гъзо в тавана и да забрави от къде и с помощта на кого е тръгнал към върха!  Naughty

# 114
  • София
Специален поздрав за Лила  Mr. Green, но изгледайте го, много е ценно  Wink: http://www.vbox7.com/play:14e66ed5

# 115
Има ли червена точка?
Ако да ще го гледам утре  Simple Smile

Нимско, догодина в Холивуд! Hug

# 116
  • София
Има ли червена точка?
Ако да ще го гледам утре  Simple Smile

Нимско, догодина в Холивуд! Hug

Аз рекох, че Нимска питаш за точката (за филма на милото)...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Без точка е, бе, аз съм свястна жена!  Crossing Arms

# 117
Без точка е, бе, аз съм свястна жена!  Crossing Arms

Знам аз  Heart Eyes
(ама страх лозе пази)

# 118
Вай, ма Нимско, Ноеми ми напълни главата с пишки и аз забравих да ти честитя за Симо ooooh! ooooh! ooooh! И понеже много се срамувам, предлагам в новия му филм да изиграя главната героиня без заплащане  Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Mr. Green Да е хаирлия  Money

# 119
  • София
Благодаря ви, момичета!  Hug  bouquet

Ив, добър съвет ми даваш, но ако го няма в главата, държането на къс повод надали ще му попречи да не забрави от къде е тръгнал. А и още сме мнооооого далече от крайната цел, това са само първи стъпки. Но догодина в Холивуд е добро пожелание и ще му го предам.  Simple Smile

Сту, филмът е за Холокоста, с радост ще те включим, но ще трябва да скрием прелестите ти с дрехи от едно време. Laughing Ама докато намерим пари за римейк на този филм, ще трябва да поснимаме доста сватби, кръщенета и подобни.  Crazy

Все пак не мога да не се похваля, че лично ректорът го поздрави и го попита къде е намерил такава красива жена (мен де).  4470

Общи условия

Активация на акаунт