Януари 2007

• 35 958
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Ау, кой не се е научил да получава помощ смело и без угризения?!  Naughty Crossing Arms Mr. Green Heart Eyes Hug

Истина е, но работя по въпроса (надявам се, че и бързо се уча  Mr. Green  Simple Smile)

аз видях във ФБ за Рождения ден )

# 406
Мила Елина,
В тон с разговора, който се води, бих искала да ти пожелая спокойствие, здраве и сили да се радваш на малките неща!

Клеми, няма ли как при вас да почивате разделно? Примерно едната вечер само мъжът ти да се занимава с децата, без да те закачат изобщо? Или всяка събота следобед да излизаш сама? Това би ли ти помогнало да се отпуснеш поне малко?

Трудните моменти са винаги ужасни докато ги изживяваш, но после умееш нещо в повече (а понякога  губиш способност да изпитваш емоции  Tired). Ели, дали нямаш нужда от почивка...просто за теб и детенце? Нагърбването с тежки отговорности не ти дава време да мислиш за неприятните за теб неща, но не ти носи покой. Вдигнала си летвата пред себе си твърде много, да- ще се справиш, но на каква цена. Изглеждаш толкова жизнерадостен човек, не потъвай в ангажименти, които ще те превърнат в напрегната жена.

Барби...ти как успяваш да запазиш усмивката си...просто не знам. Дано скоро се появи човек, пред който да не се налага да си толкова силна!

Hug

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 22:03 от DaVinci

# 407
# 408
  • София, Лагера
И аз на свой ред да кажа, че съм съгласна с Манана. Но, може би, ако човек не го е изпитал на свой гръб, няма как да знае  Confused Ив, ти защо си пила хапчета  Wink (риторичен въпрос)

Все пак, Норче, и да се консултираш със специалист, особено ако има надеждни около теб, нищо не губиш.  Peace

Клемс, според мен си отегчена и изморена, но не и в депресия.
А за работата, самокритичността и т.н.... наистина е много хубаво човек да е работлив, да е старателен и пр. Казвам го и като ЧР  Wink. Но човек не се жени за фирмата. Дето викаше мой преподавател "Колеги, не се влюбвайте в работата, тя няма да се влюби във вас". Това полу на шега. Това, което искам да кажа е, че човек трябва да си нарежда приоритетите. ... майка ми така се беше отдала на работа, че не забеляза как израснахме със сестра ми... не забеляза и купищата простотии, които направихме... наскоро сама призна, че "Господ ни е опазил"...  Confused
С толкова много думи просто исках да кажа, че напълно съм съгласна с мнението на ДаВинчи!!! Peace

# 409
  • София
ДаВинчи, няма такъв вариант. Нито ще ми сработи, защото съм толкова изморена, че 2-3 часа ще са ми капка в морето. Пък и аз и така едва смогвам със задачките, вечер съм пребита. Уикендите още повече.

Ноеми
, права си. Не съм депресирана в момента, а на ръба на нервна криза. Просто писах в отговор на Манана, че като спре да те радва всичко мило, значи си за специалист. Ами не, понякога си за почивка.
Лошото е, че като няма как, няма как. Изревала съм пред всички възможни хора, никой не предлага да вземе децата, дори за 24 часа. Всеки вика - ще мине. Да, след години. До тогава аз няма да съм себе си. Не съм сигурна, че ще съхраня и семейството си, защото знаете, човек като изтрещи прави непоправими глупости.

# 410
Ноеми и Елина - честит рожден ден, момичета! Здраве, любов и късмет от сърце ви желая!

Четох ви много внимателно, ама нещо нямам настроение да пиша.

Светле, Барби, Цвет, Манана, Ели, Клеми - момичета, всички сме с вас! И в мислите, и в душите, и в емоциите си сме с вас! Бъдете силни, а където не можете - ние сме насреща - ако не телом, то поне духом!

# 411
   Елина,честит рожден ден!Бъди щастлива и обичана!   bouquet  bouquet  bouquet

# 412
  • София
.... ние сме насреща - ако не телом, то поне духом!

Мда. Когато не може просто да се грабнеш и да отскочиш до някоя приятелка да споделиш и да поплачеш, а дори когато може, аз лично предпочитам вас тук...  Blush Малко е публично, наистина, но не ми дреме - има кой да накаже всяко злонамерено деяние, знам го със сигурност! Така че който дебне горе с лоши (клюкарски, интригантски, сеирджийски) намерения, да не се надява на безоблачно бъдеще!  Twisted Evil Mr. Green

# 413
 Joy

искате ли тайна група във фейсбук да си направим?
Само трябва нерегистрираните да се регнат, може и с измислено име  Sunglasses

# 414
  • София
Joy

искате ли тайна група във фейсбук да си направим?
Само трябва нерегистрираните да се регнат, може и с измислено име  Sunglasses

Супер!  Party Малиииии, к'во бърборене ще падне!...  Crazy

# 415
отивам да я спретна  Laughing

Селма, и който няма рег да дойдат по най-бързия начин.

# 416
    Ей,какво ви кара да се скривате на тайно?
    Да не сте хванали някой в злоупотреба?  Thinking

Иначе,Андж,ще обмисля предложението.  Wink Grinning

# 417
  • София
   Ей,какво ви кара да се скривате на тайно?
    Да не сте хванали някой в злоупотреба?  Thinking

Иначе,Андж,ще обмисля предложението.  Wink Grinning

Няма да трябва да хващаме никой - всеки сам ще си сподели злоупотребите!  Mr. Green Няма да има реплики от сорта на ".... но другото ще разказвам само на бира/вино..."
И не го мисли - регистрирай се като Димитрина Гюрева и да почваме!  Laughing

ПП. Сега се сетих ти какво визираш - Рали беше потърпевша от някой, който я дебнеше тук и беше злоупотребил със споделена от нея информация...  Tired

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 09:53 от ivonska

# 418
  • София; Дружбето
Пуснаха ни Mr. Green Благодаря на всички, които са ни мислили. Обичам ви Hug

Ноемка, честит рожден ден на патерици Hug Hug

# 419
  • Варна
Цвета, много се радвам, че сте си в къщи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт