Истина е, но работя по въпроса (надявам се, че и бързо се уча
) аз видях във ФБ за Рождения ден )

)
). Ели, дали нямаш нужда от почивка...просто за теб и детенце? Нагърбването с тежки отговорности не ти дава време да мислиш за неприятните за теб неща, но не ти носи покой. Вдигнала си летвата пред себе си твърде много, да- ще се справиш, но на каква цена. Изглеждаш толкова жизнерадостен човек, не потъвай в ангажименти, които ще те превърнат в напрегната жена.
(риторичен въпрос)
. Но човек не се жени за фирмата. Дето викаше мой преподавател "Колеги, не се влюбвайте в работата, тя няма да се влюби във вас". Това полу на шега. Това, което искам да кажа е, че човек трябва да си нарежда приоритетите. ... майка ми така се беше отдала на работа, че не забеляза как израснахме със сестра ми... не забеляза и купищата простотии, които направихме... наскоро сама призна, че "Господ ни е опазил"...
Малко е публично, наистина, но не ми дреме - има кой да накаже всяко злонамерено деяние, знам го със сигурност! Така че който дебне горе с лоши (клюкарски, интригантски, сеирджийски) намерения, да не се надява на безоблачно бъдеще! 

Малиииии, к'во бърборене ще падне!...