да споделя за всички, които изразиха интерес за теста за алергии на Симона.Алергложката ме разпита подробно за пристъпите, обривите и моментите, в които се появяват. И подбра 10 най-вероятни алергена, към които да я тества (ядки, соя, полени, другото го забравих, ама в тоя род бяха). Излезе много слаба реакция само към плесен. Нищо друго! Според алерголожката ни това е много добра новина, защото означава, че няма какво да ограничим. Алергиите на Симона са променливи и с тенденция към израстване, иначе щеше поне на полени да има бурна или някаква реакция!
Много се радвам, а Симона се държа като герой.
И лекарката беше внимателна де, а и много впечатлена от двайсетината колички, които наизвадихме, докато чакаме резултата. 
Рапорт даден!
Сега мога с чиста съвест да се отдам на похапване и попийване довечера, защото едната ми сестра стана на 19 вчера. На толкова, на колкото Симо ме "взе"

ПП - и по другите теми ще се включа, като ми дойде музата. Все още чакам отговора на Цвета обаче

... чак ми е гузно като ида в църква да запаля свещичка и за него... после се хвърлям в другата крайност, чувствам се виновна, че я съдя нея... и не знам къде да дяна целия този гняв! С годините не само че не мина, ами се задълбочи! След като почина тате и като сещам какво му е причинявала на него ... 

тя е самотна сега, да, защото е сама. Но може би и преди е била самотна. То като не споделяш истинските си мисли и чувства нищо чудно!