Януари 2007

• 35 901
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • София
..... - сега вместо да спи, вие арии като една същинска Виолета....
...

Гагагагааааааа, Слава Богу на моя син не му идват такива позиви!...  Crazy Но и той не е подчертано артистичен.  Whistling

# 76
  • София
Ау, това за опера само жените сме подходящи!  Mr. Green
Мъжете или ще хъркат, или ще мъркат.
Тц!

# 77
Setakap, браво на Дара! Много се смях като се опитах да си я представя как се покланя и раздава целувки на близкостоящите слушатели.  Grinning

Клеми, аз не успях да отворя линка.

Анджи, вие оздравявате ли вече?

# 78
Setakap,развесели ме с твоята Дара!  Joy
Запиши я на видео друг път,като запее някоя ария!  thumbsup Ще си имате чудесен спомен!

Клеми,и аз нищо не мога да видя..... Rolling Eyes

# 79
  Мила Елеонора,честит рожден ден!Много щастие и сбъднати мечти!  Hug Hug Hug

# 80
Забавно е с Дара и Никол  Laughing

Клеми, Никол как е с мируването в час?
На Никсъна още му е трудно  Laughing

Ехо, добре сме. Само дето съм с двамата до сряда вкъщи и все едно нямам 13 и 5 (почти) годишни, а двегодишни диванета. Нямат порастване тия деца, когато са заедно  Mr. Green

# 81
  • София
Анджи, мирува сравнително. Не шава повече от другите, което си е "ехееее" в нашия случай.  Laughing
За тези, които не ползват сураттефтеря:
http://prikachi.com/images.php?images/676/3890676U.jpg
Провинението е, че разсмивала децата, защото било скучно.  Mr. Green

# 82
ЕЛИ, Честит Рожден ден! Все така лъчезарна, красива и обаятелна!

# 83
  • София
Ели, честит рожден ден! Бъди здрава, прекрасна, обичана, щастлива и много спокойна. Всичко най-хубаво ти пожелавам от сърце! Весел празник!   bouquet Hug

Светле, много се смях и аз, като си представих Дара във вихъра на танца.

Мойто мъж днес официално се дипломира. Довечера сме на прожекция на филма му плюс връчване на дипломите и коктейл.  bowuu  Симона е на бабин дом, като никога и сме ергенииии  Laughing

# 84
Мойто мъж днес официално се дипломира. Довечера сме на прожекция на филма му плюс връчване на дипломите и коктейл.  bowuu  Симона е на бабин дом, като никога и сме ергенииии  Laughing

Страхотно!  Hug
Някъде във времето (скоро, скоро) и в Холивуд да снима!

# 85
  • София
Ели, тук подаръка, пожеланията са на другото място Laughing

# 86
  • София
Ели, ако ти трябва помощ при разопаковането на подаръка от Клеми, насреща съм.  Crazy

Laughing

# 87
  • София, Лагера
Ха добрутро!

Норче, честит празник, мацка! Бъди много щастлива и скоро да ни се оплакваш, че от 4 изключителни мъже се чудиш кого да избереш  Party

Светлееее, твоята щерка изби рибата  Joy Joy Hug Направи й клипче как пее!  Laughing

Клемси, почнАсе  Crazy ooooh!

Ним, честито на Симо! Ей сега е време (докато сте ергени) да си спретнете още едно 'лапе!  Twisted Evil

... а мен така си ме гони тихото щастие, че не знам на кой свят съм...

# 88
  • София, Лагера
Ели, ако ти трябва помощ при разопаковането на подаръка от Клеми, насреща съм.  Crazy

Laughing
разопаква се със зъби...
е, то ей го де е Русе, и аз мога да отскоча...  Whistling

# 89
Благодаря ви мили момичета!!! Трогвате ме до сълзи, обичам ви много  Hug ама подаръка ще си го разопаковам сама  Mr. Green  Hug

Общи условия

Активация на акаунт