Януари 2007

• 35 939
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • София, Лагера
Лилито, пиеш ли, ма?  Twisted Evil
Да ти е честит празника на сина! То се е видяло, че ще пропие преди да прояде, поне много да те радва (и да радва и себе си... по-важно!)
 Hug

# 451
  • София, Лагера
Аз нещо се вкиснах, зарязах мъжовете и седнах да чета... влязох в старите ни, мнооооого старите ни теми, още от средата на 2007, когато аз се присъединих.
Оказа се, че още тогава не са били много мамите, които са писали. Т.е. останахме си 4 години същата групичка, с малки изключения: desi cover, magnolia, mimito, ginger, dani barabani, tintiri mintiri, desicka и още малко мами
От време на време се появяват Лилянчо, Нинище...

И да подшушна клюкарски: термина на Добито е след 2 дни. Още не е родила, поне не се е похвалила...

ай стига статистика...
Мацки, криво ми е много... Крас има един недостатък, но направо ми вгорчава живота...  Cry преди малко ми заяви, че още 2 години няма да ходим никъде...  Sad

# 452
Ела във Фейсбука Simple Smile

# 453
Здравейте момичета! Hug
Аз съм сестрата на Добито и влизам в темата с хубава новина! Simple Smile
Добито вече е горда мама на второто си момиченце,роди нормално преди два часа.Малката се казва Джулия.Мама и бебка са добре,и ви пращат поздрави и целувки.

# 454
  • София
Честита и скорпионка на Добито!  Hug Hug Hug Много щастие им желая!   bouquet

# 455
  • София
.... преди малко ми заяви, че още 2 години няма да ходим никъде...  Sad

Къде и защо няма да ходите?  Rolling Eyes

# 456
  • София
.... преди малко ми заяви, че още 2 години няма да ходим никъде...  Sad

Къде и защо няма да ходите?  Rolling Eyes

Мда Ноеми много тъжно звучиш,я конкретизирай...

Селма нямаш никакви проблеми за купона,само ако ме подкупиш с някои от твоите вкусотии,някоя питка или тортичка Wink Hug
Клемс Hug
Рая я боли ухо и аз съм болнични в къщи, и трябва да ви кажа ,че много добре ми се отразява,тъкмо ще си отпочина.
На Добито да и е честита принцесата   bouquet

# 457
  • София, Лагера
... не знам как звуча, но не мога да спя не мога да спpа да pева... цялата къща спи, а аз седя в хола, за да не будя бебето с хqипането си  Cry Cry Cry

# 458
  • София, Лагера
Знам, че на фона на вашите проблеми моите са бели кахъри... затова и избягвам да споделям много... но на моменти изпадам в някакви крайни състояния... мисля си, че имам нужда от консултация със специалист... искам да се отърва, мамка му... Cry Cry Cry единствените неща, които някога са ми били страст са децата и пътуването... ебаси как се ебава живота, първия ми мъж не искаше деца, този - да пътува. Всичко имаме - разбираме се, време имаме, той без проблем взима отпуска, пари имаме, имаме на кого да оставим децата - всичко! Е като се е запънал, че няма да мръдне от БГ ..
не знам как ви звучи на вас това, предполагам както и на него,като каприз. Ако се опитам да опиша, то представете си какво е нещото, което обожавате, което най-много обожавате да правите! ... сега си представете, че имате пълната възможност да го правите, но някой седи срещу вас, скръстил ръце и бездушно заявява "от това няма смисъл, аз не искам"...
казва ми да си намеря някого, с когото да пътувам... и наистина го мисли. Е как така бе, идиот такъв, как да ида сама на море??? Това да не е като да идеш до Билла?  Cry Cry

# 459
  • София, Лагера
писах, писах, и го изтрих без да искам... може би не е трябвало да го напиша...

...уффф, най-тъпото е, че нямам никакъв полезен ход... мисля, мисля, не виждам вариант. Пробвах с добро - не става. С лошо нито искам да пробвам, нито ще има резултат, най-много да се изпокараме. Както се изпокарахме преди да тръгнем за Бали.... не знам, аз такава форма на висш егоизъм не съм виждала...

...а се опитвам, опитвам се да не мисля и аз... но всеки път, когато оставам насаме с мислите си и не се налага да обмислям нещо си представям как пътувам някъде, представям си местата, на които съм била, картини, усещания... винаги съм била така, от дете! Когато имам време съм само в Гугъл ърт, обикалям мислено света, гледам... станала съм като енциклопедия... Това ми е най-приятното нещо, нещото, което ме изпълва, как да го елиминирам??? Не мога да се тъпча с шоколади или да пазарувам боклуци по молове, да си пълня гардеробите и къщата с вещи, които да ми компенсират празнотата... тези неща не ми носят никакво удоволствие!
ох, ща ма прощавате... надявам се след цялото това бръщолевене да успеете да хванете нишката на обърканата ми мисъл  Cry

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 05:58 от Ноеми

# 460
...а се опитвам, опитвам се да не мисля и аз... но всеки път, когато оставам насаме с мислите си и не се налага да обмислям нещо си представям как пътувам някъде, представям си местата, на които съм била, картини, усещания... винаги съм била така, от дете! Когато имам време съм само в Гугъл ърт, обикалям мислено света, гледам... станала съм като енциклопедия... Това ми е най-приятното нещо, нещото, което ме изпълва, как да го елиминирам??? Не мога да се тъпча с шоколади или да пазарувам боклуци по молове, да си пълня гардеробите и къщата с вещи, които да ми компенсират празнотата... тези неща не ми носят никакво удоволствие!
ох, ща ма прощавате... надявам се след цялото това бръщолевене да успеете да хванете нишката на обърканата ми мисъл  Cry
Това все едно съм го писала аз... Откакто се помня пътувам на яве и насън. Дори и сега се ровя по сйтовете за самолетни билети и си мечтая...

Ноеми, да не би да изпада в някакво раздразнение и да се опитва да те сдъвче... Някои хора така си приказват, но после успяваш да ги вкараш в пътя...

# 461
Да е жива и здрава малката Джулия на Доби!!!   bouquet

# 462
Да е здрава и щастлива малката Джулия!   bouquet

Ноеми, той дава ли някаква причина защо не иска да пътува извън страната? И защо точно 2 години няма да ходите никъде? Възможно ли е да избиват по този начин някакви моментни притеснения и нерви, свързани с работата или нещо друго?

# 463
  • София
Ах, Ноемке!...  Hug Опитай се да си представиш как се чувства той, ако твоята страст не го пали както пали теб самата...  Confused Не съм на негова страна, защото знам колко красив е светът, но също така знам с кожата си колко не съвсем приятно е когато има наситен график с пътувания, организирани от партньора (с прекрасни намерения!!!), а ти искаш нещо различно (в моя случай - бебе  Blush Твоят може да иска още една диплома, знам ли...  Laughing). За теб е проблем, за него - също! Може да нямате други проблеми, но и този не е за пренебрегване!...  Hug Не оставяй това да развали приказката ти!  Naughty Само ти знаеш решението и то е някъде вътре в теб - дано го намериш, дано е навреме!  Hug Hug Hug

# 464
Добро утро!

Влизам да ви благодаря за палцестискането. Прослушването мина много добре, учителката похвали Вики и каза, че си личи, че пее. Вчера се обадиха да кажат, че е приета в "Детски Радиохор" и от другата седмица започват репетиций. Много се радвам, това е едно от най-добрите места където може да попадне.

Общи условия

Активация на акаунт