Януари 2007

• 35 938
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
dobito, честито! Жива и здрава да е малката принцеса! Нека расте щастлива! А на теб бързо възстановяване!

Ноеми, мисля си, че във всяка двойка има разногласия от какъвто и да било характер - за къщата, за вилата, за пари, за деца, за роднини и т.н. На моменти точно това дразни в една връзка и ни се струва, че тези различия са непреодолими. Но с времето отшумяват, т.е. някой е направил компромис.  Момичета преди мен са ти показали как другата страна вижда нещата.  Сигурна съм, че ще се справите с Крас!

Ним, поздравления за Симона! Дано да намерите работилница, която да е подходяща за нея и да е от полза.

# 481
Селма, айде другата събота  Blush
 Хайде!  Hug
  Ноеми,присъединявай се!Ще ти направя фото екскурзия по моите си точки.  Wink Hug

Поканата важи за всички!  Hug

# 482
  • София, Лагера
Селма, идвам!  Party

# 483
Ноем и аз съм от тия дето не просто, че не обичат да пътуват...ненавиждам... Blush Дразни ме, изнервям се, недоволствам, криво ми е...Обаче в Камбоджа и Перу идвам на мига  Hug
Ти по-скоро се чустваш неудвлетворена, защото смяташ, че правиш повече компромиси. И си права да се чустваш така. Казваш си, че за всичко, което ти правиш, той пък може да се жертва един път в годината. Разбирам те и теб. Но решението е вътре в теб и в него. Просто заедно трябва да стигнете до консенсус.  Hug

# 484
  • София, Лагера
Абсолютно си права!!!!
Мъчно ми е, че не иска да пътува.
А съм гневна и бясна, че не желае да го направи като компромис, при положение, че аз правя! От миналия август си пише шибаната дипломна работа!!!! Ходих сама на море, ходих на Банско сама, с Пресиян, с Тервел, само за да е сам и да има време да пише. Взе си отпуска, аз изчезнах и 1 седмица се мотах по цял ден по улиците, за да не му преча в къщи... всяка вечер си лягам с кокошките, приспивам едното, после другото и не смея да дойда в хола да гледам ТВ, за да не му преча да пише... не мога да легна чета, за да не преча на децата, че Пресиян е в спалнята... поне като признание, мамка му, да се съгласи! уффф, пак подпалих  newsm61
За съжаление единственото нещо, което би ме успокоило е да не правя и аз компромиси... не като наказание, а за да не се чувствам така тъпо и несправедливо...

# 485
Ноеми, до кога е срока за предаване на дипломната работа?

# 486
  • София, Лагера
Анджи, беше февруари, после началото на юли, после края на септември, после 5 октомври, сега е в неделя...

# 487
Дано да е финала това  Hug

влез във фейса, де Simple Smile

# 488
  • София
Който няма фейсбук достъп от офиса, си има одитор на главата!  Crossing Arms Tired ooooh! Whistling

# 489
  • София
Ноеми аз си мисля, че той ще отстъпи,може и да не обича да пътува,не го познавам, но все пак няма да ходи на заточение....може би се държи така,защото е напрегнат от дипломната работа или от друго, знам ли...абе това мъжете не са като хората ooooh! Накарай го да проумее някак си колко е важно това за теб. Незнам как обаче,ти го познаваш най -добре.
Аз съм направо отчаяна Sad
Рая като беше на шест месеца и се появиха обриви по тялото, тогава заключиха, че е атопичен дерматит. От тогава,не са се появявали до преди няколко дни,дори бях забравила какво е, но сега е много по ужасно от преди. Цялата е изрината кожата и се люспи,зачервена подута и разкървавена,ужасно я сърби и е в рани. Плаче ми се като я гледам. Естествено предписаха ни куп кортикостероиди, но все още с нищо не съм я мазала от тях,утре съм на преглед при хомеопатичния,дано помогне........
Селма благодаря за поканата Hugприемам с удоволствие  bouquet
Галина браво на Вики Hug

# 490
Барби, дано хомеопата да може да помогне. И при Дани имаше някакъв дерматит като беше бебе. Тогава бяхме ходили при една кожна лекарка, която се занимава с хомеопатия и мина доста бързо. Стискам палци.  Praynig Пиши после какво ви е казал като мине прегледа.

# 491

Селма благодаря за поканата Hugприемам с удоволствие  bouquet

Започвам да подреждам снимките!  Grinning

# 492
   Барби,разбирам отчаянието ти!
   Но да ти вдъхна малко оптимизъм по повод хомеопатията......Аз лично започвам да вярвам,че тя помага.Имам причини. Peace
   Дано и ти имаш след време.  Hug
   При кой хомеопат  ще ходите?Може и на лични.

# 493
  • Русе
Здравейте, момичета!
След като не съм се появявала не помня точно от кога при вас, реших да надникна, защото много ми се стегна душата!
Първо, честита принцеса на Добито!
Виждам, че коментирате темата за училището. Аз също смятам Дени да започне школото малко преди навършване на 7 години. Трудно ми е да преценя какво точно трябва да знае дете на нейната възраст. Тя познава буквите, пише ги, но не може да чете. С цифрите също е скарана /като майка си  Laughing/. Иначе сме ОК, слава Богу! Изкарахме актуалния вирус- Дени и баща й вече приключиха, при мен е във вихъра си  Sad 
Но, това да ни е проблема!
Приятна неделна вечер, момичета!

# 494
  • София; Дружбето
Селма, само да сме здрави идвам с двете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт