Януари 2007

• 35 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
..........

...дали не му е време да види какво е шамаросване, така де, за по-реалистична представа за света Whistling Twisted Evil
    Ясно,че се шегуваш......  Hug
    Пресиянчо толкова добре разбира от думи.  Simple Smile  Hug

# 571
Защото е прекрасно и обичливо дете  Heart Eyes

Абе обичливо, 20 с'тинки на заем не дава  Laughing Laughing

...дали не му е време да види какво е шамаросване, така де, за по-реалистична представа за света Whistling Twisted Evil

Само не ми казвай, че си мисли, че майките и да крещят не могат  Mr. Green

# 572
Сту, да си обичлив и да си скръндза са две различни неща  Laughing
Любо какъв е скъперник, не е истина  Mr. Green

Ноеми, светът няма да пропусне да се представи подобаващо. Поне в къщи да знаят, че има човек, който е добър с тях  Simple Smile
За крещенето нищо не казвам  Whistling

# 573
.....
За крещенето нищо не казвам  Whistling
    Аз,кат' кресна,се оправдавам,че все пак скоростта на звука е по-голяма,отколкото скоростта на краката.
    Как да не му ревнеш на детето "СПРИ!",когато изведнъж хуква към улицата или "НЕ!",когато се кани да пипне пареща тенджера,а ти си на бая разстояние от него!
    (Не че само тогава повишавам тон.... Mr. Green )

Ноеми,при вас има ли такива моменти?

# 574
  • София, Лагера
Ами не, той Пресиян не е от най-внезапните деца и не се налага да крясвам. Поне не помня случай, може да е имало. Не викам, но повишавам тон.. ама леден тон Twisted Evil. На ден по няколко пъти Wink. Не с емоция, а императивно. На моменти направо ми става гузно като срещна стреснатия му поглед. Също така много говоря. Говоря, говоря, говоря, повтарям едно и също като латерна, вече дори и без емоция. Но Пресиян е изключително разсеян човек. Редовно забравя да си обуе обувките на тръгване на ДГ, облича си дрехите върху пижамата (вкл и дънки върху долнище) ooooh! Яде по 1 час. Ми такъв си ми е. Не мога да му се сърдя. Затова и не му се карам много. За друго лошо нещо да прави не се сещам. Напоследък се опитва да лъже, но и за това говорим, говорим...

Но все пак "тайната ми" е в това, че гледам за много неща да не ми пука. Ако съм създала впечатление, че имам и идеален мъж, то в действителност е така, само защото не му връзвам кусур много-много. И на Пресиян така. Дете!

# 575
  • София

Но все пак "тайната ми" е в това, че гледам за много неща да не ми пука. Ако съм създала впечатление, че имам и идеален мъж, то в действителност е така, само защото не му връзвам кусур много-много. И на Пресиян така. Дете!

Това ми харесва Peace

# 576
   Добро утро!  Grinning

С толкова усилия навихме Алекс да си обуе нови ботички вчера (той по принцип много трудно приема нови неща).....Снощи на взимане той хукна в групата да се похвали с тях и какво..... #Crazy госпожата му се скара,че е влязъл с външни обувки!Той се разстрои и каза,че повече не иска да ги обува!  Confused
    Обясних на госпожата,защо е влязъл с тях.Надявах се, въпросната да си поправи грешката,но ..... Crazy
    От днес пак сме с тънки обувки.  ooooh!
    Ще трябва да се наговоря някак с другата госпожа,а и с първата също. Thinking Уж имат по 20-30 годишен стаж,ама..... Tired

# 577
  • София, Лагера
Селма, а като минат няколко дни няма ли да му мине на Алекс? Пък и то още не е толкова студен. Пресиян също ходи с есенни обувки (има зимни), въпреки че е в гората, а там е по-студено.

Къде сте, бре!!!???  Crossing Arms

# 578

точно  Grinning

Селма, в такива случаи май трябва да изпреварваш ситуацията и да обясняваш предварително на госпожата, 'щото да се сети сама изглежда загубена кауза.
Но пък се е отнесла с Алекс, както би се отнесла с всеки друг влязъл с обувки  Wink  Hug

# 579
Добро утро дами  Hug
Честит празник на сички, които празнуват на Архавгел Михаил. Анджи  newsm78
Да присъединя и Веско към скръндзите. Явно това ще да е една от характерните черти на родените на 15-ти  Mr. Green Най-голямта заплаха е, като кажа "Сега вземаме твойта касичка, чупиме я и с паричките ще си купиме, каквото ти счупиш" - действа много укротително.
И да се оплача. Снощи изпадна в някаква истерия, при което последва рев "защо преди сме купували всяка вечер, а сега не купуваме. И колко малко му било само едни играчки вчера, а днеска нищо. И т.н. и т.н."
В резултат ги приспах с приказката за "Малката кибритопродавачка", разплаках се както винаги на тази приказка, двамата също ревнаха и последваха обяснения колко деца по света нямат дом, дрешки и т.н. и колко е егоистично да мислят по този начин. И се замислих, че от прекомерно желание да им угодя за всичко съм започнала да си отглеждам едни малки егоисти, които не ценят нищо...
Ай изсипах се, както казва Ивата.

# 580
    Права си,Анджи.Закъснях.  Peace
    Но все пак й обясних,защо влезе с обувки и тя можеше да прибави и похвала към скарването.Познава Алекс,знае за какво става въпрос.

Както и да е....Защо наистина да очаквам от хората да се държат така,както на мен ми се иска.   33uu

Дано успея да го навия да обува ботичките,преди да са дошли по-големите студове.Че като нищо ще тръгне с обувки по снега,както си слагаше яке,два чифта панталонки и вълнен шал през юли..... Crazy

Честит имен ден на Анджи и Миша на Цвета!   bouquet Манана,мерси че напомни!  Hug

# 581
  • Варна
Селма, дано след няколко дни Алекс забрави и с желание да си носи новите боти.
Манана, май егоизма е присъщ за възрастта.  newsm78
И аз започнах да обяснявам за стойността на парите. Преди като счупеше нещо, успокоявах Вики "нищо, ще купим ново". Но тогава чупеше изключително рядко, а сега...
Ние вчера бяхме на зъболекар и направиха първата пломба на Вики. Мина учудващо бързо и Вики се държа като голямо момче. Не плака, не се сърди, изпълнява инструкциите ... За мен странното беше, че почистването на кариеса беше ръчно (зъболекарката уточни, че не се е наложило за това зъбче да ползва машинката).
Искам отново да благодаря за споделеното за лечението на зъбките при децата. Много ми помогна да съм спокойна по време на процедурата (а автоматично и Вики е спокоен при това положение).  Hug

Честит имен ден на Миша и на Анджи!   bouquet

# 582
  • София
        Както и да е....Защо наистина да очаквам от хората да се държат така,както на мен ми се иска.   33uu

Това и на мен ми е проблем и всеки път се разочаровам Heart Eyes
Моята именничка днес пак е болна и сополива,но се надявам това да не ни развали празника.
Честит Имен Ден на всички  именници  bouquet

# 583
   Барби,явно номера е не да чакаме ,а ........да предприемаме нещо.... Rolling Eyes Twisted Evil

Честита именничка и на теб!Верно че и Рая празнува днес!   bouquet

# 584
  • София
Честит имен ден на Миша, Рая и Анджи! Simple Smile Желая ви от сърце много здраве, много късмет и много хубав ден! Весел празник и на всички, в чиито семейства има именници!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт