Отговори
# 450
ivka_007, kaкви бяха онези масла, с който си  мажеш гърдите? Уж щях да си записвам  и сега не  мога да  ти намеря поста. Мерси предварително.

# 451
  • Пловдив
ivka_007, kaкви бяха онези масла, с който си  мажеш гърдите? Уж щях да си записвам  и сега не  мога да  ти намеря поста. Мерси предварително.

Мажа се с какаово масло, кокосово и арганово  Peace

# 452
Ние сме по-добре, наистина спадна устничката днес, яде си без проблем. Няма никакви поражения. Това и беше едва второто падане, много я пазих за да не плаче и падна за първи път преди седмица, което за мен си е голям рекорд  Laughing

И двете ми деца са с широко стъпало и висок свод, и обувки по нета не мога да купя иначе щях да взема кларкс. Задължително взимам с лепки отпред и с ципче от страни  Peace

# 453
Josepha, ако толкова ти харесват ще ти взема такива и ще ти ги пратя, ако искаш ще ти ги снимам още за по-подробно.

Мари, щях да ти казвам още за това, че има вероятност да сте паднали грамове. Едно че както са ти казали може да има разлика в кантарите, а и нали вече повече се движат децата пък и тя си имаше пухкави гривнички, имате мегдан да сваляте още  Laughing Нали трябва да стане стройна мадама, въпреки че Вальо и така я харесва  Wink

Столчето го взехме от русенски магазин, където научих от продавача, че стояло доста време и никой не го купувал, не е известна марка и затова. Имаха само едно и ние го купихме. Цената му е 180 лв, като в руски сайт според курса на рублата излизаше около 176 лв. Аз пък доста го разучих преди да го вземем, италианска изработка, даже краш тестове се правят в завода и снимки от завода намерих в нета. Имат завод и в Холандия. А иначе фирмата Bellelli е известна с производството на велосипеди, части за тях, също и детски столчета за велосипеди-такова каквото преди Никид беше пуснала снимки. Има фирма в България (май пловдивска) която ги внася,ако много ви интересува ще поровя за телефони.

А днес в Русе времето беше разкошно, цял следобед слънчево, около 10 градуса, супер за разходки, чак съжалих хорицата от североизточна България в какво положение са.

За паданията - Вальо не е падал нито веднъж, нито се е удрял силно. Пу-пу, да не чуе дявола.

# 454
Бебешондел , радвам се ,че сте по-добре. Дано да няма нищо сериозно и само с уплахата да минете Simple Smile

Момичета дайте мнение за това http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4215831 някой , идеи ??? Аз след като сега вечерях и после лакомо изядох половин опаковка бисквити като го видях почти се навих  Embarassed Embarassed Embarassed
Айде прияни сънища и дано бебоците спят спокойно  smile3524

# 455
Мама Ива, отслабването за теб ли?! Че ти да не си дебела??  Shocked

# 456
Момичета дайте мнение за това http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4215831 някой , идеи ???
Ако имаше вълшебно хапче, от което смъкваш кг. пък иначе си хапваш, нямаше да има хора с наднормено тегло. Конкретно на това не съм попадал. Но отчаяните времена изискват отчаяни мерки  Mr. Green Ако решиш да го опиташ сподели после резултата.
Единственото от което бях наиситна доволна е лекарство на основата на сибутрамин (не Ли-Да, а истинско лекарство). Но от 2010 го забраниха в цяла Европа. По принцип не бих се доверила на категорията "хранителна добавка", защото илачите не подлежат на никакви проверки и контрол. Може да има черва от умрели котки, а да пише натурално палмово масло без консерванти  Crazy

Бебеш, страхотна новина! Браво на момичето, бързо се е оправила  Hug

# 457
  • София
Да, да....мама Ива неспирно говори вицове - все се оплаква колко е дебела. Не знам ние с гайдите какво да кажем  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Аз вече от нета не поръчвам такива неща. Наскоро си купих някаква простотия, уж са депилация, некви кристали, дето търкаш и всичко се махало за 30лв. Е познайте дали си дадох парите на вятъра....Голям съм шаран!
Иначе видях, че има такава тема във форума - цели 50стр.!!!! Ивче, може да порадаш тамзгле

# 458
 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy hahaha Joy Joy hahaha

Искренно се посмях с Вас, честно! Какво отслабване като  сте по   60кила Simple Smile
Аз ще се покрия тихо в храстите  и няма да  казвам колко  съм, че ще  се окаче съм двойно на  вас  Simple Smile

# 459
Dobra,много ме разсмя JoyМоже и да си права:)Но наистина мислим тя да ни е..а случайно при мен няма JoyДа ти кажа честно заради секциото трябва да изчакаме 2 години...тамън ще съм надигнала малко глава...ми признавам си след този каприз не искам пак такива месеци да изкарам.Обожавам Александрина,направо ме обсебва,но не искам още веднъж това.И никаква помощ пак няма да има...не,не:)Искам да си живеем тримката после,пътуване,почивки,малко животец пак;)А и ми се поработва отново,липсва ми смислен контакт с хора hahahaНе че съм работохолик,напротив ама ми липсва малко.Та от нас толкова.

Илиянка,и ние спим както вие..точно тези часове:)Ама с многооооо клатушкане и настояване от моя страна.Но компромис не правя със сънчето й в тия часове.Иначе киселец...

Бебешондел,браво на малката Hug

# 460
Kalina, една приятелка (лично я зарибих hahaha) има породени с 1,6 разлика и двете са секцио  Peace И аз бях като теб в началото, много се притеснявах за всичко, наистина с второто ще мине, но при мен силното желание да имам момиче ме подведе да родя пак  Laughing иначе нямаше да имам второ  Whistling

# 461
  • София
Мари,  Гоги спи предиобяд от 10-10:30 докъм 12:00-12:30 и следобяд от 15:00 докъм 17:00. Допреди две седмици имаше и един сън за красота около 15 минути към 18-18:30, но го отказа вече. Сутрин става в 7:30 и заспива вечер към 21-21:30.

7/8 , много са хубави покупките. Столчето е много добро попадение.

Нашето столче/дето го чакаме/ е на марката Britax/избор на таткото/ и то поръчка от Щатите, където струва два пъти по-малко отколкото в България и дори с доставката пак излиза по-евтино.

При нас отбиването обаче няма да е толкова лесно, колкото си мислех че ще бъде. Гоги търси гърдата освен за ядене, а и за успокоение и ще имаме драма. Лошото е, че на мен кърмата ми намаля и явно не му достига и той се изнервя, но не иска адаптирано мляко в същото време.

# 462
Dobra,много ме разсмя JoyМоже и да си права:)Но наистина мислим тя да ни е..а случайно при мен няма JoyДа ти кажа честно заради секциото трябва да изчакаме 2 години...тамън ще съм надигнала малко глава...ми признавам си след този каприз не искам пак такива месеци да изкарам.Обожавам Александрина,направо ме обсебва,но не искам още веднъж това.И никаква помощ пак няма да има...не,не:)Искам да си живеем тримката после,пътуване,почивки,малко животец пак;)А и ми се поработва отново,липсва ми смислен контакт с хора hahahaНе че съм работохолик,напротив ама ми липсва малко.Та от нас толкова.

Калина, никой не е казал да имаш веднага дете. Може да се навиеш, като минат 5-6 години, Алексче порасне и започне да помага, може и да си промениш мнението. Аз бях също така категорична, че няма да имаме второ дете(макар че първото ми беше бебе-мечта), точно заради същите мотиви като теб. Но и аз като Бебешондел се навих, за да имам момиче, че ми беше несбъдната мечта. Ами то като поотрасна синът ми, вече не е бебе и на мен ми се прииска пак да си гушкам едно мъничко човече, започнах да се заглеждам по бебетатат по улиците. И така постепенно моето мнение се промени до другата крайност, да искам много второ дете. Joy
Така че, като си починеш  може и да си промениш мнението. Mr. Green С две деца е много по-забавно . Пък и при теб е несбъдната мечта да си гледаш кротко бебе, да си ходите на дъъълги разходки, да си спи по цяла нощ....и така. Помисли. Hug

Леле, ама то наистина в източна България е било страшно. Какви преспи и снегонавявания през октомври. #Crazy

Josepha, не си се похвалила, че можеш свириш на гайда.... Joy

Бебешондел, радвам се и аз, че всичко се е разминало.

Аз все се каня да ви разкажа за първата среща на моят син със снега. И аз си представях, как ще се търкля в снега, как ще се радва.... Ами като усети че е студено, като писна, ръкавиците му полепнаха със сняг, взе да си хвърля на лицето и на устата. Махнах ръкавиците, но то глупачето взе да пипа снега с ръце и пак рееев. Ужас. #CrazyБързо-бързо го прибрах и така злополучно приключи първата ни среща със снега. А мислех и снежен човек да му направя... Joy Joy

# 463
Благодаря за отговорите мацки Hug
Кали, и аз не исках второ, но после толкова го исках това малко Аланце Hug
Вярвам,че някой ден и трето ще имам Hug
Ив, лицето го мажеш пак с тия масла нали, необработени, в смисъл студено пресовани?

# 464
RikaRurika , понеже ти беше гледала на тази марка ботушки, та влизам да ти кажа, че в Лекси в Пловдив са по 33,19 лв, а тук са 54,90 лв http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/16947  #Crazy Баси разликата в цените, направо ме изумиха тези  #Cussing out

олелеееее точно тези бях харесала -егати колко голяма разлика в цените,но аз не съм си и помисляла от нета да ги поръчвам/имаме много голямо стъпало 20номер носиме в момента ,а и искам да ги пробваме на място/-един продавач от местния пазар ми  препоръча тази марка обувкиZETPOL,аз тогава търсех пантофки и ми каза да разгледам в сайта ,но там няма цени,утре като е пазарен ден ще го питам за цената и дано да е като пловдивската ,ако не ще му кажа че в пловдив са с 20лв по евтини и по-добре да се разходя до там  Mr. Green

благодаря за препоръките за вит Ц и другите илачи Hug

Общи условия

Активация на акаунт