Аз все се каня да ви разкажа за първата среща на моят син със снега.
Ами като прочетох твойта история се сетих, че и нашата първа среща със снега беше почти същата. Никаква радост не предизвика снега в него, напротив. Всяко докосване на това студено нещо беше съпроводено с рев, защото го хвърляше по същия начин в лицето си
А и многото дрехи, шапки, ръкавици, ботуши направо го довършиха. А е бил на година и три-четири месеца... Добра , може би си права
. Аз също не се връзвам на никакви такива хапчета за отслабване и т.н. Дори и не чета за тях. Ама е на вчера незнам какво ме прихвана и чак проучване почнах да му правя
Няма, няма само диета ще ме оправи мен ,ама много съм несериозна. А и седенето в къщи около хладилника е пагубно... няма да ви занимавам повече с мойте щуротии. Знам ,че някои от вас си викат тая лудата какви ги говори само, ама повярвайте имам 5-6 кила за сваляне и определено не се чувствам добре с тях. А и само да спомена, че сега си нося дрехите от миналата година, когато бях все пак в 7-8 месец бременна, срамота
Бяхте подванали темата за пазаруването за себе си. Аз също не смея да си купя нищо вече. Лятото пробвах няколко чифта дънки и или не ми ставаха и то някакви големи номера или ми седяха ужасно. Сега само гледам и въздишам. Същото е и с обувките. Оня ден се скъсах да обикалям и да гледам ама все си харесвам модели с ток мин. 7-8см, много неподходящо и се отказвам. А пък аз с мойте 165см хич не се харесвам на ниска обувка.... та така мама и тази зима ще си ходи гола и боса
Айде сега и едно въпросче. На Алекс му пуснах в понеделник ПКК заради сондажа ( пу-пу дано да задържи здрав до петък,че да минава ) и мъжо вчера взел изследванията, а пък и майка ги гледа и уж всичко било на 6 ,ама аз като гледам снощи хемоглобина ни е 112
Имате ли идея дали е много нисък или да не се впряхам толкова, нали не е под 100 .... иначе май всичко друго е наред. RikaRurika сладки са ботушките, но по мое мнение са за дете , което ходи стабилно и отдавна, т.е. ако питаш мен за другата зима. Сега ще му е много неудобно, защото подметката е много твърда, много са обемисти нагоре и има няма до коляното ще стигат. Най- добре ги пробвай преди да ги купиш и то как ще ходи детето с тях по земята, а не само дали ще му станат

Миналата година с мои пари купих 1 седалка за тоалетната, че детето пропада - градината е с големи т.чинии
Сто пъти ги предупредих, дъщеря ми тръгне ли на градина е с пъпки по дупето, то горкото пропада в голямата чиния. Отговорът е, че от ХЕИ не им разрешавали да слагат малки седалки! Ще се обадя да проверя, че съм подпалила моторетката! Освен това няколко деца са с водни пъпки по ръцете от препаратите, с които чистят. Пак били избрани от ХЕИ - на хлорна основа!
С твърдото убеждение,че повече се привързват към мама.Сега не мога да си представя друго освен този розов капризен разкош.Не я давам и за най-кроткото бебе на света.Но искам пак живота си-да ям нормално,да ходя да пишкам,но не на пръсти щото се буди и да не изреждам други 

Голямото не можеш все да го прегръщаш, в един момент започват да се дразнят. И тогава