Отговори
# 465

Аз все се каня да ви разкажа за първата среща на моят син със снега.

Joy Joy Joy Ами като прочетох твойта история се сетих, че и нашата първа среща със снега беше почти същата. Никаква радост не предизвика снега в него, напротив. Всяко докосване на това студено нещо беше съпроводено с рев, защото го хвърляше по същия начин в лицето си Simple Smile  А и многото дрехи, шапки, ръкавици, ботуши направо го довършиха. А е бил на година и три-четири месеца...

Добра , може би си права  Hug. Аз също не се връзвам на никакви такива хапчета за отслабване и т.н. Дори и не чета за тях. Ама е на вчера незнам какво ме прихвана и чак проучване почнах да му правя  ooooh! Няма, няма само диета ще ме оправи мен ,ама много съм несериозна. А и седенето в къщи около хладилника е пагубно... няма да ви занимавам повече с мойте щуротии. Знам ,че някои от вас си викат тая лудата какви ги говори само, ама повярвайте имам 5-6 кила за сваляне и определено не се чувствам добре с тях. А и само да спомена, че сега си нося дрехите от миналата година, когато бях все пак в 7-8 месец бременна, срамота  Confused Sad
Бяхте подванали темата за пазаруването за себе си. Аз също не смея да си купя нищо вече. Лятото пробвах няколко чифта дънки и или не ми ставаха и то някакви големи номера или ми седяха ужасно. Сега само гледам и въздишам. Същото е и с обувките. Оня ден се скъсах да обикалям и да гледам ама все си харесвам модели с ток мин. 7-8см, много неподходящо и се отказвам. А пък аз с мойте 165см хич не се харесвам на ниска обувка.... та така мама и тази зима ще си ходи гола и боса  Mr. Green

Айде сега и едно въпросче. На Алекс му пуснах в понеделник ПКК заради сондажа ( пу-пу дано да задържи здрав до петък,че да минава ) и мъжо вчера взел изследванията, а пък и майка ги гледа и уж всичко било на 6 ,ама аз като гледам снощи хемоглобина ни е 112  newsm78 Имате ли идея дали е много нисък или да не се впряхам толкова, нали не е под 100 .... иначе май всичко друго е наред.

RikaRurika сладки са ботушките, но по мое мнение са за дете , което ходи стабилно и отдавна, т.е. ако питаш мен за другата зима. Сега ще му е много неудобно, защото подметката е много твърда, много са обемисти нагоре и има няма до коляното ще стигат. Най- добре ги пробвай преди да ги купиш и то как ще ходи детето с тях по земята, а не само дали ще му станат  Hug

# 466

RikaRurika сладки са ботушките, но по мое мнение са за дете , което ходи стабилно и отдавна, т.е. ако питаш мен за другата зима. Сега ще му е много неудобно, защото подметката е много твърда, много са обемисти нагоре и има няма до коляното ще стигат. Най- добре ги пробвай преди да ги купиш и то как ще ходи детето с тях по земята, а не само дали ще му станат  Hug

ами ние ходиме отдавна доста стабилно за една ръчичка ,иска постоянно да върви ,почти не сяда и за това искам дебели и непромокаеми ,защото и в снях със сигурност ще ходи
със сигурност ще ги пробваме преди да купим  Naughty

м/у другото май днес имаме имен ден -то май имаме 3 пъти в годината ,но днес ни съвпада и с годишнината от граждански брак -та почерпете се за наше здраве ! newsm38 Wine Glass

# 467
Честито на именниците. Днес било и празник на здравните работници, да им е честито и на тях.
Чудя се дали да ги подпаля по телефона за специалния им ден, че днес в детската градина на щерката леееекинко ме ядосаха  #2gunfire Миналата година с мои пари купих 1 седалка за тоалетната, че детето пропада - градината е с големи т.чинии  ooooh! Всички родители взеха да си слагат децата на нея и сутрин като отида, моето пак се налага да ползва голямата. Накарах касиарката на групата да вземе още 2 седалки с общите пари. И какво се оказва - учителките ги крият и не ги дават на децата  #Crazy Сто пъти ги предупредих, дъщеря ми тръгне ли на градина е с пъпки по дупето, то горкото пропада в голямата чиния. Отговорът е, че от ХЕИ не им разрешавали да слагат малки седалки! Ще се обадя да проверя, че съм подпалила моторетката! Освен това няколко деца са с водни пъпки по ръцете от препаратите, с които чистят. Пак били избрани от ХЕИ - на хлорна основа!
Ама см лоша  Mr. Green

# 468
Здравейте момичета:)

Бебешондел,Поли,аз си сбъднах мечтата за момиченце JoyПовече мечти нямам:)В кръга на шегата де...Преди много исках 2 момчета,забележете.. hahahaС твърдото убеждение,че повече се привързват към мама.Сега не мога да си представя друго освен този розов капризен разкош.Не я давам и за най-кроткото бебе на света.Но искам пак живота си-да ям нормално,да ходя да пишкам,но не на пръсти щото се буди и да не изреждам други JoyТа и след 5 годин не съм сигурна дали ще ми се връща на това.Но живи и здрави...не се казва Никога!Ако ме обземе лудо желание да разнасям до припадък ревящо по цели дни бебе,и то около 6 месеца,да не се виждам с никой,че тя не може да спи,да приспивам по цял ден с индиански танци,и все такива готини неща...ще се замислим пак;)Половинката до едно време си правеше устата,че те са 2 деца и било по добре.Сега вече и той издъхва и казва само Айде пораствай вече и да можем с мама пак да си живеем:)А той е най търпеливия и спокоен мъж,когото познавам.Ама как няма да иска да пораства като аз съм нон стоп до нея,ние в едно легло не сме лягали.Вечер като заспи в мен пазим тишина и после аз лягам с нея да я приспивам наново ако се налага.Няма винце пред ТВ заедно като преди,няма задушевни разговори...само нерви,бързане,спазване на режима #Crazy

Ноооо само да е здрава,всичко ще правя! Praynig

Добра,българска работа мамка му.И аз бих се задействала за такова нещо.Това пък няма логика никаква... newsm78А здравните работници нали на 7 април празнуваха...???Че да не пропусна баба и дядо...

Рика,честит ви двоен празник  bouquet

Иве,мисля 112 е ОК,особено за предимно кърмено бебе.Но да кажат по опитните майчета.

Като стане мисля по обед да я сваля за час навън.Малко на страх че 5 дни смевътре ама супер изглежда:)

# 469
RikaRurika, честит празник!

Имам приятелка,бременна в 9-я месец и се оплаква, че ужасно се е нацепила. Искам да и помогна и да питам за името на онези ампули против стрии, от които доста от вас бяха доволни. Ако може и приблизителна цена и от къде се пазаруват. Благодаря!

А за броя на децата: аз съм едно дете и този факт въобще не ме радва. И за това съм си решила, живот, здраве и разбирателство, и Калина ще я направя кака след някоя и друга година.

# 470
Lierac Phitolastil са капсулите. Копувала съм ги от аптеки  за по 69-73лева.

Oh, заспахме и сега ще си допълня поста.

За спането: От бебе  не спи  по много, а сега  максимум 2 пъти да ми заспи  през деня и то все  в люлката. Оказа се,че и племенницата е  била така като малка  ooooh! ooooh! ooooh! Явно генът на братята е по-силен! Simple Smile Спи м/у30-40 мин  и  2 часа по обяд и  после  към  4-5-6 може  би  още една дрямка  му  удря за 20-30 мин

За покупките за мен: Купих си  много  хубаво яке он-лайн (поне на мен ми  харесва де http://www.sportsdirect.com/kangol-duffel-jacket-ladies-669194?colcode=66919408 ),  но се оказа че ми  е малко малко  Mr. Green Mr. Green ще имам стимул  за отслабване поне.  Simple Smile  

Мама_Ива , 112 хемоглобин  за бебе, което  е предимно на  кърма  си е ок. Дано всичко  мине  добре  петъка -  ще стискаме палци.

Честит празник и на именниците - да са  живи и здрави!

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 12:25 от ANGYA

# 471
Мери,аз не съм имала проблеми с това,но помня че бяха на Lierac.От аптеките се взимат,сигурно са поне 60-70 лв.

# 472
 Twisted Evil
Да се похваля  от КЗП са награбили Вегатойс и  днес ни донесоха нови  играчки, а вчера мъжа ми е получил извинение по телефона  за  грубото  отнощение на колежата им Wink

# 473
ANGYA,
Цитат
Да се похваля  от КЗП са награбили Вегатойс и  днес ни донесоха нови  играчки, а вчера мъжа ми е получил извинение по телефона  за  грубото  отнощение на колежата им 
Еее, честито! Добра новина!

KalinaZ, не се оправдавай ти, извинения много  Joy Мъжа ми разсъждаваше точно като твоя - да пораства това, че да станем пак хора. И ние преди не се спирахме, вечно по екскурзийки, живот здравей! А като забременях откачи от радост и сега само си гушка Гошето, колко било хубаво с бебе  Crazy Голямото не можеш все да го прегръщаш, в един момент започват да се дразнят. И тогава  Mr. Green

# 474
ANGYA -много е хубаво якетооо

# 475
Dobra,искаш ти да ме обработиш ми се струва;)То за гушкането да ти кажа е хубаво ама и то с кротко бебе...че туй мойто диване носиш само и то пак се тегли някъде и мрънка:)Е това до скоро де...сега сякаш се кефи да я целувам и гушкам,вдига ръце и се разлива в широка усмивка като я взема веднага Joy

Лошото при мен си е това че за секунда не я оставям да мрънка или плаче.Сега навън седя в количката 20 мин и ревна.И аз я извадих и оттам 1 час на ръце я разнасях из квартала:)Но сега ми е толкова мъчно,че не беше добре...дано да е ОК вече...че как да я оставя да се сърди???Половинката иска той да я разхожда,че да въведел малко ред JoyДа бе да,ще го оставя друг път да я ядосва така.

Angya,честито!Само така!

# 476
Калина, и ние сме така навън, само в кенгуруто. Вие с какво сте? Ние сме с бейбибъорн с цял гръб и това ми е единственото спасение, имаче ми окапват ръцете на 5тата мин.

# 477
Dobra,искаш ти да ме обработиш ми се струва;)
Mr. Green

Бебеш, може ли да ми кажеш точния модел, до колко кг е и дали не е тясно в крачетата. Гледам в англ. и-бей вървят на сносна цена 2ра ръка.

А мен пък Кали ме зариби за триколка с дръжка. За дъщеря ми така и не купих, прецених, че квартала ни е ужасен за бутане на подобно нещо. Едни почупени тротоари или пък нови по 20-25см. Но от друга страна щом се радват децата бих пробвала.

# 478
  • Пловдив
Мари, само студено пресовани масла ползвам, за всичко  Peace

tsvety_georgieva, от кой сайт поръчахте столчето и няма ли да платите голямо мито на границата и пак да ви се оскъпи  newsm78 Ще дадеш ли повече инфо?   bouquet

# 479
Ние днес следобед ходихме до педи да ни направи една бърза консултация, че ни трябва за петък. Слава богу Алекс  е добре, бих в зъбен период, ама то наистина от вчера видях ,че горините два зъба са наръба да пробият, белеят, дори единия ми се вижда ,че е направил малка дупчица във венеца. То милото затова е и така кисело, ама нищо немогад а му помогна Sad Накарах го да погледне и изследванията и каза, че всичко е повече от добре. Аз леко се бях притеснила, че като ги разгледах по-обстойно освен хемоглобила от 112 видях ,че и всички други с-сти, които определят анемичите състояни и желязо дефицитни истории са леко понижени... но док каза, че така било при бебетата, че той е на кърма и няма място за грам притеснение. Каза ни да се пазим много тия дни,  ако можело пълна изолация, че имало бум на стомашно-чревен вирус ( този на Калинчето Simple Smile ) и дори ме посъветва да преварявам водата по-дълго и ако имам стерилизатор да му стерилизирам и шишетата.

ANGYA да ти е честито якенцето, много е хубаво, със здраве да си го носиш. Поздравления и за победата на Вегатойс.  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт