Ей ,Юджин- недей се шашка толкова за годините...
Аз като съм на 34 -5 да си резна вените ли??2
Ааа, на всеки му е драснато . Спокойно и за теб слънце ще има...
И все пак- по- добре сама, отколкото зле придружена.......

.

.
Ама как да обясниш, че не си виновен, че сме се родили в скапана държава със скапани мъже 
)
Или може би така се чувствам в момента несигурна, свита, таяща в себе си всичко? А този пръстен преди писмото дали не е, че ще си седя в нас, мислите ми ще се въртят в ктъг с надеждата да получа писмо и това ме депресира и ми създава някакви проблеми. Но според мен ще има някакво малко развитие с този мечо, макар и незначително развитие....
.
. Ще се случи, нещо скоро, може би вечерно време. Към теб се е запътила някаква промяна към добро. Ще има промяна и в дома ти, дали пък няма да се изнесеш и да живееш на друго място? Мечо тук не съм сигурна дали да го гледам, като човек или като, характеристика. Но ако е като характеристика, показва, че тази промяна ще те сложи здраво стъпила на земята. просто живота ще е само в твойте ръце. Надяваш се облаците да се раздигнат и да почувстваш слънцето в сърцето си, но има някаква жена, която седи като кула пред сърцето ти. Могъща и може би самотна също, а твоето сърце е наранено...сърце в ковчег, ковчег в сърце.
. Ти си нощна птица
.

ми аз тука си бях ма всички въпроси бяха прилежно изкоментирани, решихме на кой какъв му е проблема и аз с чиста съвест си легнах 

Писмо със сърце = съобщение от скъп приятел, писмото пък го дават като обяснение в любов
аз срещи искам, то писма ми излизат, сърцето и кулата "зрял смисъл, зрели чувства" бря ако верно получа любовно признание - малиии
лисица и дете = нелепа измама
Писанче - помагай !
Иначе в книгата която имам лисицата я обясняват около хубави карти като интелигентност, ум, предприемчивост. Забелязала съм, че тук всички само лошо значение и придават, може пък сега да не е нещо лошо (поне се надявам де). За допълнителните според мен мъжа ти е като приятел и всичко ще се случи вечерта
Вечерта под звездите обяснение в любов добре звучи- успех!!!! 
. Но в крайна сметка може и някакво признание да изкопчиш от него, на тази среща, може да ти сподели нещо
.
.
.
). И допълнителната от сбора им е пак 34 риби.