Оракулските карти на Мадам Ленорман - тема 8

• 52 879
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Тази година навършвам 30 и почвам 31  Embarassed направо ме е срам да си кажа на колко съм  Embarassed Хората на моите години по 2 деца гледат и работа си имат а аз.... Все се надявам, че може да ми е някаква съдбована година и да завърши един цикъл и да започне нов, да се завърти колелото в хубава посока Simple Smile

Ей ,Юджин- недей се шашка толкова за годините...
Аз като съм на 34 -5 да си резна вените ли??2
Ааа, на всеки му е драснато . Спокойно и за теб слънце ще има...

И все пак- по- добре сама, отколкото зле придружена.......

# 586

Цитат
И само - не ми е показал по никакъв начин какво чувства и изпитва - това ми е проблема основния   bouquet
Нали знаеш че не е важно какво ти казва, а какво ти показва и какво наистина мисли.
На мен шест месеца като ми се обясняваха в любов, женитби, какво. Накрая излезна един играч, който се подиграва с на хората чувтвата. Така че думи без покритие, няма нужда Simple Smile.

Азади след малко ще пиша и по твоята.

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 19:52 от pisankata

# 587
Ало, Кари Брадшоу а ти моите  Joy Joy Joy

Ти искаш дом и дори дете, той - е кръста нямам как да го коментирам-ясен е.
Ти се надяваш на здрава семейна среда със дълбоки корени, той - незрял и леко инфантилен по детски забавляващ се.
Ти си сърцата, топъл и добър човек, той умее да печели пари и обича да го прави Simple Smile
Ти искаш да разрешиш проблемите ви, да излезете на чисто и изход от лабиринта. Той знам ли го какво чувства с тия облаци... може и нищо да не чувства  Rolling Eyes
Ти си интуитивна вълнуваш се от космоса, вселената, живота, мистиката и изобщо духовността
Той какво да го коментирам.... гроб Simple Smile

тия птици - съмнения, бивоти проблеми, грижи и сплетни

Писанче - права си   bouquet Hug

# 588

Запис и от мен! Ето една подредба ! Май всички ни тресе любовна разлъка ...
Ще се радвам да отразите мнение

Ти се надяваш на някаква промяна в живота ти, към добро. искаш здраво семейство. А той кръст и като че се интересува повече  от пари/ работата му, от колкото от вас. Ти си много добър човек, влагаш цялото си сърце, като си във връзка, а той е като дете. Ту така, ту иначе, не знае какво иска. Все нещо не му е наред, все мисли лошото, малко ми идва като вятърничев човек.  
Ти си мечтателка, мечтаеш да я бъде тази връзка, а той я е загърбил, според мен мислите са му някъде другаде....по скоро се е средоточил към изкарването на пари.
Има трудности между вас, не е наред връзката ви. Имам спомен че птиците бяха, трудности, но не бяха краткотрайни(грешката е в моя телевизор...кратковременни са. Явно ще е нещо моментно. Но от друга страна птиците значат и двойка. Те винаги летът на ята и са свободни( това си е лично интерпретиране  Laughing). Така че може и това да значи че сте си двойка, но сте някакси по free. Може да ви е просто такава връзката, освободена  newsm78.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 11:09 от pisankata

# 589
Азади надявам се не си се обидила за годините  Hug
Писанка аз направих дълга подреба, защото искаше по такава да се мъчиш ти взе, че почна любовните да разчиташ Wink
Иначе във връзка с думите и обясненията излизах един месец с един, който започна както се казва от вратата за краката да ми говори за деца и семейство, аз съответно се дръпнах малко поиплашена, защото все още не се бяхме опознали дори и след 2 дена гледам излиза с друго момиче а след 2-3 месеца и сватба вдигнаха хахахаха. Така че на приказки не вярвам  Whistling

# 590
Даа аз нея сега гледам, ама там ми трябва малко повече време  Hug.

# 591
Ох поне вече знам, че не съм единствената....
А тези любовни и парични проблеми ми създават проблеми и в къщи Sad Ама как да обясниш, че не си виновен, че сме се родили в скапана държава със скапани мъже  Joy
Ето ми я подредбата ( само да вметна, че до преди 10 мин мислех че нещата ще ми тръгнат на зле, но сега съм оптимистично настроена след 2 напсани реда от човека, който харесвам  Heart Eyes)

Но този талон нещо не ми харесва Sad Или може би така се чувствам в момента несигурна, свита, таяща в себе си всичко? А този пръстен преди писмото дали не е, че ще си седя в нас, мислите ми ще се въртят в ктъг с надеждата да получа писмо и това ме депресира и ми създава някакви проблеми. Но според мен ще има някакво малко развитие с този мечо, макар и незначително развитие....
Вие какво мислите?

Изтрих всичко и започвам на ново.

Първо добро утро на всички и усмихнах, положителен и успешен ден  Hug.

Слънце в дом на конник, съвсем скоро то ще ти се усмихне, ще заблести над теб и в твоя полза Simple Smile. Ще се случи, нещо скоро, може би вечерно време. Към теб се е запътила някаква промяна към добро. Ще има промяна и в дома ти, дали пък няма да се изнесеш и да живееш на друго място? Мечо тук не съм сигурна дали да го гледам, като човек или като, характеристика. Но ако е като характеристика, показва, че тази промяна ще те сложи здраво стъпила на земята. просто живота ще е само в твойте ръце. Надяваш се облаците да се раздигнат и да почувстваш слънцето в сърцето си, но има някаква жена, която седи като кула пред сърцето ти. Могъща и може би самотна също, а твоето сърце е наранено...сърце в ковчег, ковчег в сърце.
Конник в букет, слънце в конник, букет в планина. Страдала си, не си била щаслива, имала си трудности с това, но скоро всичко ще се нареди в твоя полза. Като че наистина ще се изнасяш от тази си къща, дали пък не го замисляш отдавна и това да показва пръстена, хем циклене, хем притеснение? Ще получиш някакво писмо/новина, но ще е неприятена и ще е от жена, може да е нещо свързано с работа, може би шефката тази жена. И от тук насетне, картите за парите не ми харесват. Ще имаш трудности с тях( дано бъркам).
Ще имаш кратковременни проблеми, свързани с тази промяна( значи птиците са кратковременни проблеми, а не както вчера мислех сериозни проблеми), някой приятел ще пътува към теб, или ти ще пътуваш към него. Ще имате среща и ще говорите за работа. Като ще е в твой ръце, по кой път да вземеш, но ще бъдеш на кръстопът и ще трябва да решиш. В крайна сметка ще избереш правилния път, но ще ти бъде много трудно, докато стигнеш до това решение.И може би сърцето ти ще е наранено, няма да се чувстваш добре, първоначално от избора си, но е за добро. Просто ще го разбереше по натам.
Като че много искаш да си имаш детенце и семейство, да се омъжиш. Имаш някой приятел под ръка, може й жена да е, но нещо има скрито там, някаква тайна, може и да е някой от семейството ти.
Мъжа ми се струва да е по възрастен от теб, с добра работа, закотвен, сериозен си е. Само че не ми харесва това, че се намира в дома на жена. Или има някоя жена друга в сърцето му или е като жена, незнае какво точно иска, днес е така, утре е иначе. Между вас седи лисана, има нещо измамно, като че и двамата не сте на 100% искрени по между си. Всеки си крие някаква тайна  newsm78. Ти си нощна птица  Mr. Green. Зад тебе е ключа, която е доста силна карта. Колкото и да е трудно всичко, късмета, ще е на твоя страна, при всички ситуации. Дори да ти е трудно и да не го разбираш, това ще е правилното решение и избор.
Талона мисля че ти е свързан с парите. Ще имаш трудности и то не малки, ще те разяждат съмнения и притеснения. Ще трябва да 'скъсаш' с нещо, за да се почувстваш истински щастлива и освободена.

Емии това видях, може и да съм зле, ама все още се уча на тази подредба  Embarassed. Аз разчитам на Миренчето, за по компетентно разчитане  Hug.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 11:04 от pisankata

# 592
 Whistling ooooh! Blush

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 11:01 от pisankata

# 593
Първо ключа въобще не си е в дома, а е в дом на луна, сега виждам.
Утре като стана ще gледам всичко наново, защото днес така се изморих от подредби  Laughing.

А парти предлагаш, а ?
Ми ти ако така и на алкохол не носиш както на подредби какво парти ще правим  Joy Joy

# 594
Първо ключа въобще не си е в дома, а е в дом на луна, сега виждам.
Утре като стана ще gледам всичко наново, защото днес така се изморих от подредби  Laughing.

А парти предлагаш, а ?
Ми ти ако така и на алкохол не носиш както на подредби какво парти ще правим  Joy Joy

шшттт, тъкмо си изтрих какви глупости съм писала вчера и ти сега ме разконспирира  Laughing.

Днес на починал мозък е друга работа  Mr. Green. Вие като ми избягахте снощи, аз сама си празнувах и аз съм човек  Laughing.

# 595
 Joy ми аз тука си бях ма всички въпроси бяха прилежно изкоментирани, решихме на кой какъв му е проблема и аз с чиста съвест си легнах  Mr. Green

ади да не е само спам туко що ме вдъхнови да изтегля 6 карти пак със същия въпрос "ще се видим ли тая седмица"  Joy

звезди, писмо, сърце, кула, лисица, дете
допълнителните карти бяха мъж, куче и луна

бе с една дума "звездите ми го говорят"  Joy Joy
Звезди с писмо не зная как да тълкувам Simple Smile Писмо със сърце = съобщение от скъп приятел, писмото пък го дават като обяснение в любов  Joy аз срещи искам, то писма ми излизат, сърцето и кулата "зрял смисъл, зрели чувства" бря ако верно получа любовно признание - малиии  EmbarassedСамо тая кула с лисица - измама с големи последици ?  newsm78 newsm78 лисица и дете = нелепа измама newsm78 Писанче - помагай !
Допълнителните карти са хубави - но и тях не ги разбирам много

# 596
Санитка относно звездите според мен ще е много романтично обяснението в любов Simple Smile Иначе в книгата която имам лисицата я обясняват около хубави карти като интелигентност, ум, предприемчивост. Забелязала съм, че тук всички само лошо значение и придават, може пък сега да не е нещо лошо (поне се надявам де). За допълнителните според мен мъжа ти е като приятел и всичко ще се случи вечерта Wink Вечерта под звездите обяснение в любов добре звучи- успех!!!!

# 597
 Joy Joy Joy
Мерси Юджин Simple Smile))
Дано!!!!

# 598
ади да не е само спам туко що ме вдъхнови да изтегля 6 карти пак със същия въпрос "ще се видим ли тая седмица"  Joy

звезди, писмо, сърце, кула, лисица, дете
допълнителните карти бяха мъж, куче и луна

Мисля, че ще излезнете, но по скоро на нещо като приятелска 'уж' сбирка. Ще получиш покана, определено и то ще е за вечерно излизане, но някакси поканата ми се струва, че ще е поднесена по детински, небрежно, така между другото  Simple Smile. Но в крайна сметка може и някакво признание да изкопчиш от него, на тази среща, може да ти сподели нещо  Simple Smile.
Точно лисица и дете, тук не я виждам като лошо, а като някакъв небрежен/интелигентен/ детински начин за покана за среща Simple Smile.

Мойте дневни карти пак са странни и явно пак ще трябва да чакам вечерта, за да разгадавам, какво се е случило  Thinking.

23 мишки, 32 луна, 35 котва, 34 риби, 18 куче( незнам как, но ми се падна обърната, аз не мятам с обърнати карти  newsm78). И допълнителната от сбора им е пак 34 риби.

Знаете ли някоя подредба за разгадаване на сънища или нещо такова? Тази нощ сънувах много, някакви странни прилепи, малки, голями, всякакви. Бяха навсякъде и хапеха, нямаше спасение от тях. Под легла, над легла, ужас беше. Какво ли значи това Sad

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 13:13 от pisankata

# 599
Нещо не мога да намеря подредба за сънища, затова си метнах 5- те карти с въпрос, да ми покажат какво е значел този сън и тези прилепи.

Паднаха се 8 гроб, 30 лилии, 16 звезди, 27 писмо, 5 дърво....34 риби и 14 лисица
Звездите знам, че показват някакво шесто чувство, сънища, на който трябва да обръщаме внимание. Сама си се падна там, не съм теглила сигнифактори. Писмото със дървото, четох някъде че зтачи и spiritual mеssage-  демек духовно, свръхестествено съобщение.
Но въпроса е какво иска да ми каже, това съобщение? помощ от приятел искам, помагайте  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт