Оракулските карти на Мадам Ленорман - тема 8

• 52 806
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  bouquet  Здравейте! Днешните ми дневни карти са 27 писмо 33 ключ 15 мечо и две допълнителни 12 птици и 5 дърво. Май ще получа някакво хубава новина от мечо, но защо са ти я птици  Thinking Дали ще се скараме? Или просто ще ми създаде някакви ядове и дървото незнам как да го тълкувам Simple Smile
А за вчера новината за бебето си беше прави бяхте  Hug Нищо интересно друго неми се случи през деня Simple Smile

# 691
Ще получиш някаква новина от мечо, която ще е положителна. Може би ще си пишете, но среща не виждам. Птиците и дървото и мен са ми малко неясни, но като че ще имаш леко неразположение днес, просто няма да се чувствам на 100 % добре.
А картите все пак са дневни и не е необходимо всички да са свързани с любовта  Hug.

# 692
Определено от здравословна гледна точка от 2-3 дни не се чувствам много добре имам малко проблеми, може това да е Simple Smile А за другото ще видим до края на деня Simple Smile

# 693
теглих карти за едно момче дали скоро се очертава да  има сериозна връзка
Ползвах един от вашите методи Simple Smile
13 дете 18 куче 15 мечок 35 котва 16 звезди   допълнителна 1 конник и поясняващи към тях:
27 писмо 14 лисица 24 сърце 30 лилии 17 щъркел               6 облаци

Според мен ще има някаква връзка, но не сериозна Simple Smile Вие какво мислите?

# 694
Ето и мойте днесвни карти, който не разбирам, ама грам

28 мъж, 9 букет, 17 щъркел, 27 писмо, 24 сърце...доп 7 змия и 33 ключ
поясняващи
6 облаци, 25 пръстен, 14 лисица, 22 пътища, 5 дърво

# 695
Писанка
освен ако не е израз на желанията ти, което не вярвам аз мисля, че
Ще се появи мъж, който ще ти направи някакъв подарък, привидно с добри намерения. Ще ти прати писмо или вест със важни новини, които могат да променят плановете ти. Обяснение в любов, но картите казват, че това е неблагоприятен съюз облаци и пръстен, а до тях лисица. От друга страна пръстена е под букета, което може да се гледа и буквално като предложение за брак. Пръстена с лисицата означава "Мрежа от ласкателства и лъжи" с лисицата и пътищата са "хитър капан" пътищата често означават и любовен триъгълник, а имайки предвид сърцето над тях и змията...
Пътища и дърво = здравословен проблем.

Според мен картите ти се опитват да те предпазят от глупава постъпка и грешка. Моля те, бъди внимателна Simple Smile

Жени
според мен ще имат връзка, но тези хора ми изглеждат малко малки или вдетинени, не съм сигурна някак са като "дечковци" и двамата не се приемат много на сериозно. Макар че единия изпитва истински чувства към другия, мъжът според мен и иска да се грижи и закриля момичето. Някакво писмо или новина, които ще донесат смут между тях и ще започне период на изпитания в отношенията им

# 696
При мен в последно време все излизат едни шантави и луди карти и то в същата последователност, та ак някой има желание да коментира Simple Smile

лилии, конник, парк, детелинка, дете, кораб,
звезди, луна, кръст, пръчки, сърце, мечка

Според мен ще има среща, на която той ще ми разкаже някои свои страхове и неща от миналото, защото мен ме няма в долните карти, това е той и неговото минало.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 14:04 от sanitkata

# 697
Санитка според мен ще има някаква покана Wink за среща и нещата ще започнат да се задвижват бавно напред, най-вероятно ще е вечерта тази среща, тази метла (предполагам е метлата) според мен означаваще ще има някакви проблеми сърдечни, но все пак има чувства и този мечо ти е като закрилник Simple Smile

# 698
Да си дам отчета писахме си преди малко и се разбрахме в 19 да се видим ( дано не се промени нещо в плановете) Ще има среща за сега  Heart Eyes това е по дневните ми карти  Hug
Теглих си и за вечерта а те са:
31 слънце 1 конник 14 лисица 5 дърво 15 мечо  и три допълнителни (обикновенно тегля две ама сега така ми дойде) 21 гора и 27 писмо и 18 куче
Според мен това означава че ще получа ( предполагам е вече полученото) дългоочаквано съобщение и някакво самозалъгване от моя страна за този мечо някакви препядствия а аз знам че 27(писмо)+ 18 (куче) е приятелство от интернет ( в момента така най-много общуваме телефонни разговори няма).

# 699
Здравейте моите дневни карти са:
2 детелина 7 змия 5 дтрво и три допълнителни 23 мишки 12 птици и 8 ковчег
Притесняват ме допълнителните с кой ли ще се скарам и да се разделя  Thinking Според вас с жената ли? Но пред нея има детелина и си мислех, че по- скоро с нея ще е добре и после ще предстои с друг лошото.....

# 700
  • плевен
Момичета имам нужда,някоя от вас дали иска да ми нареди няколко карти,днес ми се случи нещо кофти и сама няма да мога да си наредя,няма да се окажат верни.Благодаря.Ако има желаещи ще си кажа въпроса. Peace

# 701
Здравейте! Вчера всичко ми мина ок само неразбрах коя беше змията, та затова се замислям, че може да съм била аз Simple Smile
Ето какво ми се падна днес :
котва  мъж  дете и двете допълнителни конник и метла.
Предполагам метлата няма да е много добра вест Simple Smile

# 702

Айде една голяма подредба от мен, за приятел е. Гледаме мъжа и всичко около него. По късно ще дам и мойте тълкувания, но ще е хубаво да подадете по една ръка  Hug.

Жени по твойте дневни, като че някой стабилен мъж с дете, ще ти изпрати някаква неприятна информация.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 10:18 от pisankata

# 703
  • плевен
Моля ви и аз за помощ....Дали ще има среща между мен и С. до 1 месец.Картите няма да качвам с изображения,защото не съм си ги теглила аз и незнам какви са, а нали и самите картинки имат значение.
Паднаха се :32 луна, 21 планина, 12 птици, 17 щъркел, 1 конник

Благодаря  bouquet

# 704
Pisanka
голяма каша около този човек Simple Smile Мисля, че ще има предателство от приятел. Подигравка с честта и достойнството на човека, трудна раздяла  съпътствана с тежест, безизходица и душени катаклизми. Човекът за когото гледаме според мен  е високопоставен, стабилен, с положение  в обществото, но има и леко чепат характер и склонен към ласкателства и дребни лъжи. Мисля, че раздялата с жена ще е в следствие на среща, в която нещо няма да протече както трябва - мишките и ще последват трудности - планините. Иначе жената е до някъде важна за него - но не мисля, че заради чувства, по-скоро тя е опора, сексуален партньор. На срещата, която споменах ще има раздор заради новина, свързана с чувства и емоции-разбити илюзии.

Цвете
Луна и планина означават безразличие. Непостоянство, незаинтересованост, използване на хората като предмети и вещи. Виждам липса на преспектива в отношенията и стена на неразбиране и невъзможност за общуване. Картите съветват преди да вземеш решение да претеглиш всички положителни и отрицателни моменти в отношенията. Разочарования и случки, които ще доведат до преоценка на отношенията ви. Сови и щъркел е преминаване към нови неща. Щъркела казва, че вече остановени отношения ще преминат на нов етап и ще получиш важни новини.
Среща не виждам, но поне разговори мисля, че ще има.

Аз също имам въпроси
1. Ше се видят ли тази седмица двама души
Луна, Сърце, книга, парк, писмо, конник.
Луната по принцип се свързва със женственост, тя се свързва с миналото, което има връзка в настоящето, понякога говори и за много далечно минало. В случая със сърцето изразява привързаност. Може би говори за дълго познанство на двамата човека и привързаността между тях. Тежестта на миналото по някакъв начин влияе на отношенията между двамата и диктува "рационален подход" там където трябва водещо да е интимното и личното. Книгата може да означава и "скрити сили, които влияят на хода на събитията" Парк и писмо тълкувам като покана за реща, а конника като бърза, скорошна покана или обаждане,

2. въпрос е как ще се развият отношенията между същите двама човека

Парк, писмо, конник, птици, кръст, пътища и допълнителни карти - змия, дърво, мишки, щъркел, кула, ключ.

Както виждате се паднаха същите карти, но според мен показват последиците от срещата им
Птиците изразяват мисли, медитация, вглъбяване в мисли за живота и смъртта. Кръстта е определено страдание, но и ново начало - трансцедентален символ, а задно с пътищата показва, че ситуацията не е безизходна т.е. скоро ще има развитие
Отучняващите карти според мен са показателни за развитието - змията в случая я гледам като мъдртост, лечение, особено във връзка с дървото, което също е дървото на живота. Дървото и мишките, малко не ги разбирам, но пак е свързано с лечение и медицина. Мишките и щъркела говорят за "намерено онова, което е загубено" т.е. поправима загуба, преспектива някаква. Щъркела и кулата не ги разбирам. Но кулата и ключа са "решение на грандиозен проблем" намиране на изход от ситуацията, нови преспективи и хубави неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт