С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 975
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
*dreamer*, за антителата док. ми каза, че при първа бременност обикновено няма проблеми, но тъй като нямах направен тест за токсоплазмоза (в болницата ми направиха всякви тестове, намазки и пр.), той реши като ще ме праща за това - да ми пусне и антитела (стават за един следобед) .. иначе, незнам в коя седмица се правят .. дано всичко да е ОК и да се похвалиш с пътуването като си дойдеш (и с коремчее, щото в четвърти месец на мен изведнъж ми се "изпружи" като на бременна) !

# 481
А не сме ли позакъснели за това в Анел? Аз този weekend съм на teambuilding и то остават две лекции Rolling Eyes newsm78
Дали после ще има пак? Защото пък иначе съботно е много удобно Peace

И аз съм на тиймбилдинг тази седмица newsm78

# 482
Hadji бях там на 08.10
gazolin и тази събота се записах днес.

Като се разберем кой ще идва, трябва да се срещнем май някъде извън хотела, според мен е абсурд да се намерим вътре.

# 483
Ей мами кво се омълчахте?

май пренесохме активността във фейсбук

аз днес най-после бях на док, записаха ме на ЖК, мерене, всичко ... бебче не спря, докторът каза че прави сутрешна гимнастика Grinning Доки каза пак /както и преди/, че ако Алина е стигнала 3кг., нямало да мога да я родя нормално .. още тогава бях на косъм, но тя не стана 3. По днешните мерки, тазът ми не е пораснал  Laughing та дано и сега да се класирам за нормално, че се ужасявам от мисълта за секцио ooooh!

като ме записаха ми искаха и кръвна група, аз не си я помня, голям срам Blush ...май ми взеха картончето при раждането, та ще се наложи пак

# 484
  • Пловдив
s.kov, благодаря!!!  Hug
И на мен док ми обясни, че по принцип няма проблем, но не е изключено. Затова ще направим. В ч-к ще разбера и ще обсъдим с него всички изследвания кога ще ги правя, че да си направим и ние сметката. Моето коремче още от сега запозва да се пооформя.  Grinning

Хич не ми се работи. Така искам да си мързелувам, да си гледам тв, да си чета книжка........

# 485
аз да се оплача, вече се чудя какво да облека Sad

# 486
anichka.bs-не си само ти!!!!  Sad Sad Sad
На мен все още всичко ми става, но ми е писнало и искам нещо ново, но по-добре да изчакам поне месец, а не сега да взема нещо и после, чак догодина да го нося

# 487
на мен има кой да ми шие дрехи, поне няма да давам стотици лева за облекло, на това се радвам, но само едно дънки ми е добре на талията, имам един панталон, който не съм пробвала, и анцунг, който ми е удобен, не понасям нищо да ме стяга на корема, сега гледаме модели и мама ще ми шие гащиризон от джинси, че да ми топли, а коремчето ми още не е никак голямо, не ми се мисли какво ще стане...

# 488
Хич не ми се работи. Така искам да си мързелувам, да си гледам тв, да си чета книжка.......
ох и аз Tired ... толкова бавно ми минава работния ден Rolling Eyes

# 489
аз да се оплача, вече се чудя какво да облека Sad

И аз всеки ден гледам тъжно в гардероба имам 5 парцала на кръст и вече са ми писнали, всичко друго не ми става

# 490
Хич не ми се работи. Така искам да си мързелувам, да си гледам тв, да си чета книжка.......
ох и аз Tired ... толкова бавно ми минава работния ден Rolling Eyes

Искам и аз в легълцето

# 491
  • Варна
Привет момичета

Не пиша често,но...общо взето съм като вас-със затегнат стомах,бабини лекове и масажи ...от време на време пак се връща гаденето...умората е все така неизчезваща ..

Напълно различно се чувствам от първия път ...дори вълнението ми е под нулата, още не съм звъннала да питам за резултат от БХС,но честно казано, тъй като на ФМ всичко беше наред и се успокоявам,че и теста ще е ОК...

За дрехите-направо ми е черно пред очите как ще изкарам зимата  newsm78...
С предната бременост хванах пролет-лято-есен ...и беше много лесно с дългите фусти и рокли, туники и сандали...обаче ей го-задуха сибирския вятър и тоя дъжд, и увиснах от към всякакви дрехи ...

Аз засега ще се въздържа от присъединяването във ФБ, така че се надявам да не загърбвате много темата тук  Simple Smile

# 492
Това с дрехите и зимата ще се окаже масов проблем Laughing, ама ще сме модерни мами, няма как.
Аз също съм пас за фейсбук, от доста време не го използвам, а за притесненията то темата ни добре върви!
Айде само още няколко часа и край на работния ден! Laughing Laughing Laughing

# 493
Здравейте!
Само да кажа, за тези, които се притесняват от секцио. Нито е страшно, нито е болезнено. Ако се наложи не се притеснявайте.
Има ли друга мама, на която й предстои второ секцио?

# 494
Момичета виждам че обсъждате естествено раждане или секцио, на мен доктора още не ми е изчислявал дали мога да родя нормално, но ако не забравя следващия път ще го питам.
А да ви питам ако все пак се окаже че не може жената да роди нормално а е задължително секцио, ние ли си плащаме операцията или Здравната каса я поема, че изобщо не съм наясно с тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт