Честито на двете мацки днес - Мила и Елиза, утре и ние ще ги последваме
!Аз съм навита за национална среща, но отчитам факта, че за много от нас ще е невъзможно. Лично аз тръгвам, стига да не е до Варна. Не че имам нещо против града, напротив дори - всяко място до морето ми е любимо, но км-ите ще ми дойдат в повечко. До 200 км не ме притеснявам - ще ги вземем между две храненета с малкия
.Ох, ние почнахме и температура да вдигаме, не е висока и най-вероятно е от зъби, защото горните имам чувството, че ще пръснат вече венеца. А и сополите не намаляват, но поне започна да си спи - тази нощ не се е будил от 20,30 до 6ч, когато пийна чайче и поспа още час, та и мама се наспа. Но пък за сметка на това през деня днес режима на спане е никакъв. Спа 2 часа от 11ч до 13ч и това е. Сега ще го храня и ще го натискам да спи, че ще се вкисне и няма да издържи до вечерта.
Мим, ти си майка героиня! Взимате ли автографи на гипса? Ще мине ръчичката, кой не е чупил ръка, като дете?!
Снежи, оздравявайте бързо!
, да е здравичка и послушна

Давах АМ с лъжичка
не знам какво да правя. Мисля да пробвам да давам супата от кухнята към 8 после баня и да кърмя. Оф не знам и аз какво да го правя, а вече се убедих че се събужда от глад. Снощи пак се събужда след като отказа да пие АМ но с много рев го приспах без да давам да суче. Чудя се ако се мъча така да го приспивам без да суче през ноща дали няма да му писне да се събужда. Оф оф и сега като ми е толкова зле как нямам сили да се разправям с него.
Снощи, като не го кърмих баща му, му даде 120 мл АМ и така заспа. Не било хубаво да се буди нощем, ама как да стане не ми е ясно
:
Обаче още си я харесвам, понеже пее невероятно и ВЕЧЕ не само чалга