С топло яке и обувки,ФЕВРУАРСКИТЕ деца ще преборят есента!- Тема 20

• 38 799
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
Дзак от нас  Hug От два дни се опитвам да публикувам, но нещо не става. Та всеки ден си пиша все едно съм си в темата  hahaha
За памперсите-актив бейби ги взимах на 25.60лв, но се отказах и сега сме на актив бебек за 18.50лв. Не мога да намеря още резликата  Mr. Green Издържат страховитите 14часа бобовски сън  Mr. Green

Да си кажа, че много си ви обичам всичките! Обадихме се на невроложката-тя каза да отидем за контролно ЕЕГ в сряда и да се разберем за профилактичните прегледи.
Тони  Hug Криско е страхотен и да знаеш твърди са им главите. Недей да плачеш повече Hug
Бобо се научи да бърка в шкафовете. Отваря вратите и разглежда вътре. Преди малко пък бръкна на баща си в яденето. Той е отпуска четири дни  bowuu

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВИЛКАТА!

Вярно бях пуснала наакания памперс на бобчето в пералнята  Embarassed
Наде, прегръщам Ви силно и двечките!

Отиваме да спим, но довечера вече ще пишем дълго
ХЕПИ И ЕСПИНОЗА, ДРАСНЕТЕ НЯКОЙ РЕД! ИНАЧЕ УТРЕ ВИ АТАКУВАМ ПО ТЕЛЕФОНЧЕТАТА!

# 646
Ятце  Peace ГолЕм пиЧ.
Катуци, много неприятна случка! Напълно те разбирам. Аз на твое място щях да искам да ги застрелям, за дето ми разстройват детето така, а да не говорим, че едно колело не е никак евтино.  Hug
Гледам Линекс давала Мимоза, аз взех Биогайя. Вече няколко дни давам, но промяна не виждам. Уж бавно действат, нали? Ориентирайте ме, моля ви, които сте ползвали. При нас проблема е нередовно, а често и въз твърдо ако, както и често попръцкване.

# 647
Айде и от нас добър ден Party

Не знам кво му става на моя син но вече 2 ден спи само един път Shockedи аз съм #2gunfire,даже въпреки това стана тая нощ в 4 Sickда ни се разходи по главите #Crazyи да се опита да ни остави без очи Twisted Evil

Булка при нас Био Гаята подейства след 1 седмица,със същия проблем!

Днеска ядохме за 1ви ден кухня хареса му  chef

Ехеее от къде ги взимате тея ефтини памперси който взима в сф да каже  bouquet

# 648
  • област Варна
Не ми е един от най-щастливите дни, ама щом се сетихте за мен.
Мъжа затъна с колата в една локва и сега чакам да ми я докарат, за да видя в какво състояние е.
Иначе от една седмица Соня яде на кухня и много й харесва. Като я държа изправена за ръчички прави по няколко крачки. Сяда си вече сама. До утре ще е пробило и петото ни зъбче, а след някой и друг ден и шестото. Откакто се застуди взе да спи по-спокойно през нощта. В общи линии е това.
Всички болнички да оздравяват бързо.

# 649
monika89  и ние от 4 сутринта сме на крак и хич не е в настроение.
Ако го изведа ще кротне ама то студ ли е да го опишеш и не смея да изляза.

# 650
  • Варна, морето, сините вълни...
ДА се похвалим че вече ни изби зъбчее Party отдолу. Още не се вижда но се усеща  Heart Eyes

Лории все ще пиша, но май не съм, че много се радвам за Бобчето че спирате с лекарствата  Hug Hug Hug
Ние сме на преглед на 27.10. в София и се надявам и на нас да ни ги спрат.

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 14:45 от mimi_jobnoto

# 651
Привет и от нас!

Днес реших да пробвам да уча Ники да заспива без да  е на ц>>а, но познайте- само се изнервихме и двамата, пропусна си сутрешния сън, не обядва и заспа към 2 гроги. Така че мисля да се откажа и да се надявам че ще се оправи някак си детето като се върна на работа. Все ще се научи да заспива някак си.

Захраних го сутринта с попара- с козе сирене я направих и сухар на Хип, но не се прие, явно защото е по-едро. утре ще пробвам да я пасирам, да видим дали ще е яде.

Честито на месечинките и на озъбилите се!

# 652
Да кажа набързо, че турските Памперс ги знам на две места в Люлин - който иска да го упътвам!  Peace

# 653
Да кажа набързо, че турските Памперс ги знам на две места в Люлин - който иска да го упътвам!  Peace

Ще ми е от полза ако кажеш къде. Peace

# 654
привет, хайде бройте ни и нас към сополивите и с температура. Вальо от вчера е с хрема, снощи почти не е спал както и ние, а днес вдигна 37,5 и е на познатата схема витамин ц, панадол, окцилококцинум. От къде се взе тая болест при нас не ми е ясно, не сме обикаляли по обществени места. Дано се оправя бързо.
Още не съм почнала лекарствата за стомаха и го кърмя. Няма отказване от цицата.Babygirl81 разбирам те напълно. Ако намериш начин, подсказвай.
Отивам да се видя с приятелка докато малчо спи при баба.
После може да пиша по-адекватно по темите...

# 655
Включвам се с 2 предложения:

Февруарчетата с песен,радват се на "Златна" есен!

Февруарчетата като гъбки си растат и неусетно зъбчета редят!

# 656
  • Варна, морето, сините вълни...
Чакам и аз съжет за отбиване  Simple Smile

За първото заглавие съм, понеже никненето на зъбки не е никак неусетно при нас поне  Peace

А за турките памперси ако кажете във Варна къде го има, много ще съм благодарна  Hug

# 657
Включвам се с 2 предложения:

Февруарчетата като гъбки си растат и неусетно зъбчета редят!
  bouquetСупер е

Пчеличке споделяй да ги пробвам Mr. Green

# 658

Захраних го сутринта с попара- с козе сирене я направих и сухар на Хип, но не се прие, явно защото е по-едро. утре ще пробвам да я пасирам, да видим дали ще е яде.

Аз пробвах  да пасирам - нищо не става, но ако стриеш хубаво сухарчетата (аз в хаванче ги начуквам) става прекрасно, като кашичка  Peace

# 659
  • Mostly in my mind

Аз пробвах  да пасирам - нищо не става, но ако стриеш хубаво сухарчетата (аз в хаванче ги начуквам) става прекрасно, като кашичка  Peace
освен добре стрити, също така вече като омекнат от горещата вода, аз допълнително ги раздробявам с вилица и си стават чудесни.
иначе и ние отначалото не харесвахме попарата, но след 4-5 път така я прояде , че сега много си я обича  Simple Smile
Стани, и на мен второто заглавие много ми харесва.
за памперсите - ние зверски се изринахме от Бейбилов на ДМ. Пуфис засега са ни най-добре.
Мими, честито ви зъбче.
Всички болнички бързо да оздравяват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт