С топло яке и обувки,ФЕВРУАРСКИТЕ деца ще преборят есента!- Тема 20

• 38 832
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!

hey_ya, благодаря за идеята с йода. Ще я пробвам при нужда. Той след снощните фонтани, за сега не е повтарял.

Да ви кажа явно съм много сладка, защото съм нахапана от комари Shocked. В това студено време, не знам откъде се взеха. Един вече е изтрит от лицето на земята, ама не съм сигурна, че не е имал и помощник.

Хубав и ползотворен ден ви пожелавам и много оздравяли дечица.

# 466
Ехо

Гледам има кафе, реших да предложа най-любимата ми компания, че отдавна не сме имали (Мим къде си, покажи се, липсваш  Hug Hug Hug)

Та заповядайте  Wink

И на мен не ми се занимава с кучета и т.н. Crossing Arms
Цунки и хубав ден  Hug Hug Hug

# 467
Морген  Hug
Кристиян има срамна болест  Mr. Green Майтапя се, но нещо се е изринал по гениталиите. Днес следобед ще го водя до личната да видим какво ще каже, че това нещо се разпростира повече и повече.
Финти  Hug Мисля и аз да се пробвам с вашата схема пък да видим какво ще стане! Благодаря!
ДМ и аз не го долюбвам. Хем ми е на 5 крачки, но скъп ми се вижда. Побългарена е работата предполагам, а след това и поварненчена, което е още по-лошо  Laughing
Джобно Мими, както Хепи е казала, пръскай често. Това си е чиста морска вода. Не може да му навреди по никакъв начин. Само чисти нослето. Бързо оздравяване му желая на Мони и успех на изпитите на теб!
Зелда, скоро ще свикнеш и хич няма да се сещаш да спиш  Joy  Joy  Joy  Hug  Hug  Hug
Дейзи, моя не пресен плод не яде - пасиран, на плодово пюре или както и да е, различно от парче свеж плод не иска. Отхапва си сам. Преди му беше малко трудничко, но вече е с 6 зъба и много добре му се получава. Понякога пробутвам плодово пюре в кашата, но иначе не го харесва.
Подкрепям Фентъзи за Вентолина!!! Внимавайте с него, момичета. Без значение колко свети светилото, което го изписва! Аз не бих го давала нито на малкия, нито на големя дори.
Абе, мацки как да не се върже на кучето, като трябва да и слугува и на нея  Laughing Дива, съчувствам ти, но тази работа едва ли те грее  Mr. Green Много красива булка си била!
Креми, как е момчето? Повръща ли още?
tiheri, ама поне има вкус бабата  Mr. Green

# 468
  • Варна, морето, сините вълни...
Така нашето утро не беше никак добро, понеже започна още в 3ч.  Tired Слава богу в 6 заспахме с 300 зора. Но Креми супер начало за деня си сложила  Hug

Благодаря ви за отговорите за Стеримар-а. За сега още сме със сополки гадни #Cussing out в 14ч сме при педката.

Ох не знам какво му стана снощи събуди се в 1 и се въртяхме от едната, на другата ц..а. В 3 заспочнахме да се приспиваме усилено че ми писна да ме полза за залъгалка. КАто го сложа в леглото си играе малко и после се сърди, в люлката ако го сложа все едно го колят ooooh! На ръце (и то прав) се отпуска на рамомото ми, но много ми тежи  Sad а ако се наведа да го слож Sad в леглото и се разсънва.
Дали от сополи или от зъби, или сополите са  заради зъби, или е гладен не мога да го разбера Cry

Сега дивее в паяка и си "приказва" с пресипнал гласец много ми е смешен и странен Rolling Eyes

Хайде като се оправим другата седмица може да се видим в някой МОЛ (Гранда моя втори дом взе да ми писва  Thinking)
Булче имате ли обуща? Laughing

# 469
Имаме си гъби, обувки нямаме още  Mr. Green 18 номер му е малък, 19 - голям. Чакаме порастване.

# 470
Добър ден и от нас.
Днес се занимавах с българската бюрокрация - подадох заявление за нова лична карта и за пореден път се убедих в простотията на нашите съграждани, ща ме извиняват, ама сме си "диви се'яни" ... Както и да е, преборих се и с този проблем.
Тази нощ спахме спокойно за пръв път от незнам кога - веднъж се размрънка, но аз докато стана да намеря шишето с чая и той заспа. Тамън мама се наспа и навакса от предната нощ Laughing
Това за вентолина и на мен ми беше полезно, защото каката го жулеше по едно време доста често, че си беше с бронхити все и си го пиеше на сироп - или него или Салбутамол-а. Добре че го израстна, но като се сетя щу сироп е изпила  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ех, как ви завиждам за МОЛ-овете, аз освен разходка из Кауфланд не виждам къде в това лошо време...

# 471
И баткото ни пи няколко пъти Вентолин. Единия път даже беше доста дълго време. За инахалациите знам, че в домашни условия само с физ. р-р. Иначе с лекарства трябва лекар да изпише точната дозировка. Не помня подробности защо, нещо ми се върти в главата, че инхалатора разпръсква с много фини капчици и те отиват директно в дробовете. Аз само с физ. р-р правя. Даже в Токуда като лежахме заради ларингитния пристъп който направи, инхалациите му бяха само с физ. р-р, а вентолин слагаха на деца с астматични пристъпи. Та там ми го казаха това, ама не помня подробно...пусто бременен тогава мозък...

При нас адреналиновите капки май-май имат ефект. Днес хърка и кашля мноооооого по-малко....

# 472
Здравейте сладури! Не пиша много Embarassed, но ви чета често Peace. днес бяхме на  консултация, резултатите- Т-9100гр, Р-73см, плюс две ваксини Whistling, оревахме всичко, сега спи миличкото Heart Eyes. Булче Марулче, и Роси има  някакъв обрив(да няма нещо в някоя пратка памперси newsm78), или по-скоро две пъпчици някакви там долу... първо беше една, сега са две, педито каза-нямам му нищо, мажи с крем Здраве. Даде ни направление за офталмолог, понякога събира погледа много странно, някой да има отзиви за добър( той препоръча Николова или Барбукова в Очна). Честито на всички с повод и болничките да оздравяват. Отивам да чета назад. Като чета назади често срещам някой друг коментар за някоя си Ласи(аз не съм писала по време на бременността в темата ви), та..светнете ме коя е(или какво е Ласи) Embarassed

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 14:38 от Galiki

# 473
Ех, Марулче,добре че е твоето чувство за хумор да ми зареди деня! Hug Бързичко да му минава на адашчето "срамната болест",че едва ли му е много комфортно на човека.
Иначе цели 6 зъбчета!Браво! При наш Крис са все още 4.
Много болни човечета си имаме- хайде вече да оздравяват,че време за боледуване повече няма! Naughty

Мими- успех и със предстоящите изпити!Ние не се и съмняваме,че ще се представиш отлично,въпреки болното дребосъче вкъщи! Hug

Вени, казвай какво те интересувам,ще се радвам да съм ти полезна.Ако искаш и на лични да не занимаваме всички.

И аз съм "За" номинация за Дейзи!  Simple Smile

Лори Hug

Шефа се обажда от другата стая....
Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 15:54 от Totoni

# 474
И понеже съм много разсеяна, пиша втори пост с нещо за душата, по случай месечинката на Крис

Честито и на астралните ни близначета: Габриел, Владислав и Георги! Да са ни живи и здрави и много усмихнати дечицата! Heart Eyes

# 475
  • Русе/Germany
Привет!
Честито на днешните месечинковци. Здрави, послушни и папкащи да са!
Нямам много време и затова малко ще пиша Simple Smile
Вчера бяхме на консултация: тегло-8кг 800гр и 71см
Вече сме по-добре със сополките и снощи е спал без да се събужда от запушено носле.
Аз малко на своя глава започнах едно лечение за сополите и то се оказа че педката ми го предписа същото.
Аз мисля и този месец да вземам детска кухня и да спирам понеже не знам в зимата как ще ходя до там.
Ох искам и аз да си купя сушилня но ще поизчакам малко Sad че ММ ще фалира тотално с мен Blush
Установих че Боби не може да върви с обувките за прохождане а с едни други маратонки чак тича. Много хубаво си върви с маратонките и все едно утре ще се пусне да върви сам. И съм в голяма чуденка какво да правя понеже те не са ортопедични. Дали има някакви стелки на нормални цени или де да знам и аз.  Ох ох
Хайде всички болнички вече да се оправят. Ние нашите сополи много лесно ги махнахме. 3-ти ден давам сироп Ериус и вече нямаме сополи. Пу пу
Отивам че ме викат от кошата  Heart Eyes

# 476
Galiki, с какви "гащи" сте? Аз му взимам Пуфис напоследък, но поне 2 месеца сме все на тях. Прибирайки се към вкъщи обаче се замислих, че последния път взех половин пакет и тези обриви сякаш съвпадат с почването на тази половинка  Thinking В никакъв случай не бързам да обвинявам Пуфис-а, но нямам представа от къде се появиха тези гъбички. При това са си цяла плантация ...
Totoni  Hug
Снежи, вкъщи го оставяй по капли  Laughing Най-добре е да проходи бос. За навън обаче ... ако са с укрепване на петата (ахилеса) не виждам какъв проблем може да има. До колкото знам проблема не е да са с ортопедична стелка, а да са укрепени отзад, за да се държи крачето право.

# 477
  • Русе/Germany
Булче, те са по-укрепени дори от тези за прохождането. То е ясно че с нас е бос ама навън Simple Smile но май ще си джараме с тях. Аз го виждам че с другите хич не му е удобно.

# 478
,  На Pampers,  сме ние.

# 479
Снежи, споко мила. Някои ортопеди препоръчват обувките да не са с орто стелка, за да може сводът да си се оформи сам, без чужда намеса. Аз лично това не го гледам Ич. Важното за мен е, както Булчето е казала, на петата да са високи и твърди, за да държат глезена.

Общи условия

Активация на акаунт