Трогната съм и се надавям и занапред да си заслужа "номинацията", ама това е защото много си ви обичкам

Честита месечинка на най-усмихнатото дете Криско
Да е жив и здрав, палав и все така засмян 
Ятце да е живо и здраво детенцето на приятелите ти

Дива много сте готини с Марти
Колкото до зълвата, от собствен опит ще ти кажа, че е най-добре да се настроиш философски и да се опиташ максимално да я игнорираш, тъй като каквото и да кажеш или направиш, щом нещата стоят така, надали ще я накараш да се почувства неудобно, за съжаление Бенджи мерси за рецептата
Как е Красито?Доместика ние още сме на петкратно ядене, а вечер последно мъника яде в 8 ч. и заспива цокайки

Булче не можеш да си представиш с какво удоволствие чета постовете ти
Дано на Криско бързо му изчезне обривчето. Гъбички ли се оказаха
И аз съм на Пуфис и от последния пакет не съм особено доволна. Май му се зачервява дупето от тях, но пък като мажа с Павлодерм нямаме проблем
Напоследък през деня ползвам и Clever памперсите и не мога да се оплача 
Снежи твоя Бобо е нашата гордост. Уж най-малък пък тръгнал и да бяга
Браво на детето 
Мария, Булче много полезно инфо за обувчиците
аз изобщо не съм наясно какво трябва да търся като почнем и ние да крачим 
Да ви питам - някой ползва ли кремчета против вятър и студ
и ако ползва да сподели опит, че на Йоан от 2 дни са му излезнали едни пъпчици на бузките и ме съмнява, че са от вятъра.Снощи се сетих за Pesl. Много молим да се включи и да пише как са, че последно бяха болнички
Биха ни ваксината,с която позакъсняхме и малкия нещо цял ден е нервен.Но не сме излизали на разходка,та може и от това да е кисел.

Говори с мъжа ти за това,дано те разбере.Иначе е сладък Марти. 
Изцяло месни пюрета пък намерих само пуешко и телешко, та май ще се наложи да и давам магазинско месо направо.
Док каза, че е контактен дерматит и сега се чудя дали да не пробвам времено с многократни пелени. Аз бях взимала пробен комплект, но не ми хареса и по този повод искам да питам нашата най-мила и загрижена съфорумка dayzi83
какви точно пелени ползваш? Аз имам на Bambinomio и ми се сториха много обемисти и неудобни за детето 
Днес имаше Т 37.5 но нищо не съм му давала, малко е пък и нали организма така се бори с болестта. 
Само филми знаят да вкарват в главите на хората!!!