С топло яке и обувки,ФЕВРУАРСКИТЕ деца ще преборят есента!- Тема 20

• 38 816
  • 716
  •   2
Отговори
# 495
  • Mostly in my mind
Добро утро и от нас Simple Smile
Янчето, за ДМ носиш само копие от акта за раждане на детето и ти издават една карта, с която всеки месец определени бебешки продукти пазаруваш на 20% намаление. иначе като цяло, не знам на мен ли ми се струва, но доста за завишили напоследък цените в ДМ. и обслужването им куца. специално тук, в нашия град.
сурови плодове - давала съм само банан. някъде четох, че суровите пловоде са за предпочитане след годинката. но разбира се всеки преценя  Simple Smile
Фентъзи, честита годишнина   bouquet
Янчето и ние сме с обрив отдолу от около 2 седмица. голяма напаст е , не иска да се маха. сега с Ломексин нещата като чели взеха да се пооправят.
Исках да ви питам - какви сокчета давате?
Има ли още без цикъл? Blush
шише - последно взех това на мам 270 мл http://www.avendi-bg.com/bg/items/foods/babyaccessories/babyacce … ories-brand1/278/

# 496
здрасти!   честити годишнини и месечинки!   каши-доволна съм единствено от Слънчо,номера минава и с на Милупа.   да се оплача-снощи Калина така падна по чело,че...мен ме боли чак.сега си има една синя цицина.днес ще я наблюдавам.досега все е тупвала,ама това беше върха.трябваше да гледам за сънливост и повръщане,нали?  въпрос-какви шишета ползвате?в смисъл те са до 250 мл,ама вече почва да не й стига толкова мляко и се чудя в какво да й го правя.в наше село май не съм виждала по-големи    хайде със здраве
Да следи я за сънливост, повръщане и да не заспива час, два след инцидента.
Нашето шише е на Нук и е 300 мл.

Фентъзи, честита годишнина, дълги години луда любов и страст и да направите на Боби една сестричка, защо не и повече деца при добро желание.
Суров плод- банан, диня и пъпеш съм давала лятото, а и грозде. То май много станаха.

# 497
  • София
bonbolina - има и до 330 мл шишета
лолитке - сокчета не давам, мисля след някой и друг месец чак, след 10ти може би. Четох някакви скорошни изследвания че в соковете има концентрирани елементи които натоварват детското стомахче и не са препоръчителни за ранна възраст, камо ли пък като начало на захранване. Но, както знаете, теории много...
За захранването аз мисля, че е донякъде въпрос на мода и през 5-10 години излизат противоречащи си изследвания (в смисъл, че преди 30 години е било едно, после са го отрекли, после пак го приемат като правилно и така) и е важно човек да изчете достатъчно (щото педиатрите едно си знаят и едно си баят) за да може да прецени сам.
Това е като статиите за виното или кафето например - има такива които смятат че е много здравословно, също и че са супер вредни.

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 09:39 от Finty

# 498
Бенджи,ти ме уби!тя падна точно преди лягане и след като се успокой заспа.най-мн 1 ч. да е бил минал.    шишета-явно от нета ще търсю и поръчвам.тенкю дет са вика  Hug

# 499
Добро утро!

Приятен ден и ползотворни почивни дни!

# 500
Бонболина, няма да се шашкаш, наблюдавай си я докато спи, едва ли е толкова фатално. Поне така съм чела, че не трябва да заспива, но не знам дали е някакво стриктно правило. Ако е весела и жизнена едва ли има проблем.

# 501
Добро утро!

И аз съм мислила за тези шишета и стигнах до извода, че може би няма да имам нужда от някакво голямо, понеже сега на 200 мл. мляко си спи до 7.30, а пък повече от 250 мл. за вечеря ми звучи множко. Ако иска повече ще вкарваме в действие бисквитките и така.

Илианка, да не правиш като мен с кашата? Аз няколко пъти му я правих на буци, докато накрая майка ми ме видя и рече да не сипвам водата в кашата, а кашата във водата, но кой да се сети!  Blush

Мире, честита годишнина!   bouquet Обичайте се все така и бъдете много щастливи!

Аз продължавам да не давам сокове, но пък си признавам, че от онзи ден давам солетки!  Embarassed

Ние след малко ще ходим до лекарката да му удари една слушалка и да видим докъде я докарахме. Сега кашлицата му е на пристъпи и ми е много странна.  Rolling Eyes

# 502
А забравих - сокчета и аз не давам, пробвах, но тя така и не ги пропи, както и вода продлжава да не пие.
А  шишето ми е толкова голямо, защото като направя 200 АМ и като го разбъркам вдига много пяна, а не защото тя пие толкова много.

# 503
  • У дома... някъде
Добро утро и от мен.Много кофти,мрачно време се очертава целия ден и май ще си седим на топличко.Направих фреш от сини сливи и ябълка и сега го пие с наслада,даже за пръв път от много време насам си изяде кус-куса без мрънкане.Дали пък тези сокчета не отварят апетита  newsm78
Мляко все още пие по 180мл с една бисквитка.Стига му за сега.

За отделянето в детската все още мисля,че е рано.Каката я отделихме на 1.5г.За сега не смея да и нарушавам на нея спокойствието,а и малкия си е бебенце още. Heart Eyes

# 504
Добро утро....
То кое ли му е доброто, ама айде....
Баткото от снощи кашля, сутринта се събуди с лаеща кашлица. С такава кашлица и пристъп на задушаване миналата година лежахме в болница на Урбазон. Е, подобрихме си рекорда с ходенето на градината - устиска цяяяял месец. Точно. Сега съм сама с двамата хулигани. Мъро и той си подкашля още, но е доста по-добре след тея капки. Капя и на баткото. Сега ще почвам и инхалации през 4 часа.....А щеше да ходи при нашите и да ходят на куклен театър....Абе добре сме се наредили....Аз от 18-ти почвам курсовете (теорията) и ако той не е на градина, не знам.....

Шиета - на Авент са до 330мл. и аз май такова ще взимам. Не че Авент са ми любими....

Бенджи, какво мляко пиете? За да не ти вдига много пяна, пробвай с по-хладка вода. Аз Лактаната (единицата обаче, сега двойката не се разтваря в студена вода) я правех с леко топла вода и нямаше грам пяна.

# 505
....

Бенджи, какво мляко пиете? За да не ти вдига много пяна, пробвай с по-хладка вода. Аз Лактаната (единицата обаче, сега двойката не се разтваря в студена вода) я правех с леко топла вода и нямаше грам пяна.
Ами правя Милумил 2. Точно с хладка водичка го правя, някой път по-топличка. Иначе като сме били навън и в студена се е разтваряло, но пяна винаги вдига.

Дано бързо се оправя баткото. А на теб успех с курсовете.

# 506
Добро утро.
Фентъзи честита годишнина.  bouquet
Честити месечинки. smile3525
За шише-бях купила по чиста случаиност от JUMBO едно и се оказа 300мл.,но надали ще ми трябва толкова голямо и го използвам за вода.
Сокчета давах на ганчев преди ,сега от месец-два не съм давала.
Сурови плодове-диня е опитвал,пъпеш,грозде и банан.
Кремче за студено време- използвам едно кремче "happy baby".
Може и нещо да съм забравила. Simple Smile
Ние още сме болни че даже вече тримката сме болни.
Марти се сополяви и мъжа ми и аз и въобще сме върха. ooooh!

# 507
А  шишето ми е толкова голямо, защото като направя 200 АМ и като го разбъркам вдига много пяна, а не защото тя пие толкова много.

Мисълта ми е, че надали ще стигнем до там да пият по 300 мл. мляко!  Hug

# 508

Мисълта ми е, че надали ще стигнем до там да пият по 300 мл. мляко!  Hug
ДА ясно схванах, мойта мисъл беше, че с по-малко шише няма пространство да се разбие млякото и да поеме пяната на гейзер излиза от бибата.

# 509
Здравейте майчета и бебчовци!
Честита годишнина на Фентъзи  bouquet! newsm51
Тъкмо вчера сутрин реших, че сме се отървали от хремата, но през деня пак си протече и явно повече се стича в гърлото, че кашля повече и от храчките и връща храна, абе ...., не мога да смогна с дрехи и лигавници. Днес ще го водя да му "ударят една слушалка" (както казва Лили) пак.
Сурови плодове: ябълка и банан, като ябълката му беля половин от по твърдите и му давам да си гризка, а банана му мачкам парченца и дирекшън в устата Laughing
Кремче за студеното време: не съм мазала, но днес ще му сложа - имам едно на Бочко - Защитен крем.
Голямо шише: То и ние пием 210 мл вода със 7 л АМ мах вечер, а и аз ползвам едни шишета, които са до 270мл., та ми стигат.
Сокове: В началото на захранването му давах, но от месеци не съм давала - не ми се ще да пие купешки.
За Дейзи - с двете ръце съм "ЗА" номинацията!
Мария, дано баткото ви се оправи бързо, да можеш спокойно да си започнеш курсовете!
Да се оправят и оздравяват и останалите болни, за да си отпочинат и успокоят и майките!!!

Общи условия

Активация на акаунт