С топло яке и обувки,ФЕВРУАРСКИТЕ деца ще преборят есента!- Тема 20

• 38 821
  • 716
  •   1
Отговори
# 510

Лолита -благодаря ти мила,и на мен ми се стори скъпо,но си струва да опитам Peace

и да ви кажа,но не ми се смейте,защото на мен ми се плаче ние сме си още с бебешкото шише,тъй като не пием повече от 120мл #Cussing outсега разбирате какво е да ви отказват храната,ама айде,че и без това е мрачно навън Mr. Green

# 511
Янче, ако имаш предвид, че сте още с 1 дупка на шишето, ми моя съвет е да го смениш и ще видиш, че ще почне да яде по повече. Сега е супер изморително да дърпа от тва шише и сигурно за тва отказва повече. Пробвай, вече са на по 8 месеца....

# 512
Е то предполагам зависи от марката на шишето и как са го направили това с дупките.
И ние сме с една дупка, но на Нук са не с допълнителни дупки, а с увеличаване размера на дупката и се водят S(за новородени), M (за мляко след там кой месец беше), L ( а това е за каши и е доста широка дупка).
Оф аз май днес съм най-голямата мерудия, всеки втори пост е мой  Embarassed

# 513
Привет момичета, да ви почерпя за годишнината ни с ММ Simple Smile Благодаря на всички, които са се сетили предварително Hug

По обсъжданите теми:
Сокове не давам вече 2 месеца сигурно, а и то е хубаво като изникнат зъбите да се дават по- малко сладки неща и чайове със захар и тем подобни
Плодове сурови давам каквито се сетя, банан му давам на парченца, даже не го мачкам, той си го дъвче.
Шишета пие от 250мл защото като му правя мляко и излиза горе долу толкова, с бисквитка и КМ с вода, вода и чай пие от чаша с накрайник, едната е с мек накрайник, другата с твърд (свирка дето му викат) само млякото давам с биберон
Крем за студено време ползваме на Нивеа, като беше по- малък ползвах Бочко, но нещо не ми хареса и сега купих Нивеа, и без това от самото начало сме с козметиката им

# 514
добро утро бонбонки и заьовци,
излизаме на разходка и после сме тук цял ден  Mr. Green
редактирам се  Embarassed
ФЕНТЪЗИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! БЕЗБРОЙ ГОДИНИ ДА СЕ ОБИЧАТЕ БЕЗКРАЙНО СИЛНО!
прекрасен ден!

# 515
о,нееее бибата ни е за 6-18 месеца,но тя до скоро и 100 мл си пиеше,просто не обича мляко  Rolling Eyes

# 516
Здравейте, аз съм болна с яка хрема Sad Дано само да не заразя Лорис, че той ако не е залепен за мен не може да диша. Ще си купувам маска, че направо не знам какво ще го правя ако ми се разболее. Днес ще го водя на консултация, че не е ходил от мнооого време.
Вчера имах пак бучка на гърдата и ме болеше много-вече за 3-ти път ми се получава и не знам от какво е. Преди имах толкова много кърма и не съм имала проблеми, а сега newsm78 Майка ми ми се кара и ми вика да спирам да кърмя, мъжът ми и той така мисли. Но аз съм пристрастена и съм си решила да е до 1 годинка. Ще видя и ЛЛ какво ще каже днес, но не ми се иска да спирам.
Сокчета давам от 7-ми месец на bebivita, по евтини са от ХИПП-а, разреждам ги с вода 1:1.
Fantasy, честита годишнина  bouquet
maria_m, дано баткото да се оправи бързо Praynig
Всички болести да се махат! Стига са ни тормозили децата smile3513

# 517
  • София
Pesl  Hug герой си ти. Но и в Холандия за една температура и едни сополи, освен панадол нищо не давата. Чакат и те изпаращат с леко поупване по рамото, че детето ще се справи само  newsm78 В Бг-то май много настояват за лекарства, но ит е сигурно си знаят защо.
Иначе искренно се възхитих (отдавна не ми се е случвало) с три деца и защитена докурантура и даже помалко поработваш. Евала момиче, аз чак се засрамих  Embarassed

# 518
Юхууууууу  wavey

Отново ви благодаря за милите думи   bouquet трогнахте ме до сълзи  Hug Hug Hug

Фентъзи, Честита годишнина   bouquet Пожелавам ви дълъг семеен живот, изпълнен с любов, разбирателство и домашен уют   bouquet
Cama преди да съм изключила, да ти отговоря за пелените. Моя много близка приятелка ми ги даде и доколкото разбрах са купувани от някакъв английски сайт, но марката не мога да ти я кажа. Иначе модела е тип джоб и отпред са осеяни с тик-так копченца, които позволяват настройване на размера, но предполагам това е принципа на всички многократни пелени. Наистина са по-обемни, но пък материята е толкова мекичка, че на бебчовците си мисля им е по-приятно с тях  Peace Нямам много бройки и сега рядко ги ползвам, че трудно съхнат, но лятото ги предпочитах.
Бонболина да гушниш Калина и от нас  Hug сигурна съм, че много си се стреснала и се радвам, че на бебка и няма нищо  Hug
За сокчетата - купувам на Бебевита, че са по-големи. Давам и компоти, които направих специално за дребния без захар, а със стевия. Станаха доста сполучливи и той си ги харесва. Имам от круши и сини сливи. Мислех и от праскови да направя, но така и не намерих време. Но не е късно, може да направя още.
За кашите - отново ще похваля Слънчо  Peace Много добре се разтварят, но в хладка водичка, в гореща ми стават на буци. Иначе първо слагам кашата и после доливам вода на око. За другите каши, които съм ползвала важи правилото на Пчеличката, но със Слънчо нямам проблем.
Като ви чета какви количества изпиват вашите бебоци и започвам да се притеснявам. Сигурна съм, че Йоан не изцоква толкова и когато вечер е по-неспокоен така ми се пълнят гърдите на следващия ден, че не смогва да ги изпразни. Все пак за 5-10 мин калко кърма може да изцока  newsm78 Да кажат кърмещите по колко време се кърмят  Hug

Мария бързо да ти оздравява баткото  Hug
Евридика и ние с Йоан сме залепени, но досега не съм го заразявала с хрема, въпреки че на два пъти боледувах. Ти с къмата му придаваш антитела или поне аз така си го обяснявам, но предпазните мерки никога не са излишни  Peace Бързо да оздравяваш  Hug

# 519
valeria81, за подсичането помага, но той не е подсечен. Започнахме да го мажем с Фунгофин и още с първото приложение се отрази.
Стани, нашите неща, предизвикващи стремежи са изцяло преотстъпени. Ползва си ги постоянно  Laughing Имам спомен от баткото, че не му ги давахме изобщо (дистанционно, телефон ...) и един ден, когато излязох да простирам (той вече ходеше подпрян по мебелите и се катереше) се изненадах от силен шум БАМ-БАМ ... Поглеждам - човека се покатерил, докопал заветния телефон (сгъваем) отворил го, вероятно го е опитал на вкус и после започнал да го пробва на устойчивост. Замахва със всичка сила, хванал го за дисплея и го удря в пода  Mr. Green Странно защо скоро след това спря да работи  newsm78  Laughing  Сега съм решила да предоставям, с цел да мине по-бързо и рано интереса и бих казала, че вече отминава.
domestika, аз си трая за броя хранения, защото всеки ден май е различен  Rolling Eyes Относно парочистачката - точно от Стийм моп-а една бивша колежка беше много доволна, но с дребната подробност, че не трябва да има едри боклуци като чистиш с нея. Нещо от сорта - изчисти си и после мини с нея за парлама, вместо с моп с вода и препарат за под. В другите аспекти предполагам е доста добра, но пък виж, Мецанка никак не е доволна  Thinking. Аз ако имам възможност бих си взела ето такова нещо: http://www.onlinetrading.bg/files/imagecache/product/files/irobot-roomba-560.png . Има такива и миещи. Другото е Рейнбоу, но са доста скъпи.
pesl, случайно да са Макситрол или Тобрадекс  Mr. Green Няма значение, важното е, че действат! Едни приятели, живели 10 години в Англия разкритикуваха тези дни лекарите там. Бързо да се оправяте  Hug Като чета с колко неща си се нагърбила се чудя дали не си си монтирала и перка на д-то. Браво на теб!
Фентъзи   bouquet Честита годишнина!
Мецанке, Хип-овата каша я изсипвам първо в купичката и почвам да добавям вода на тънка струя, като бъркам енергично и гледам в средата, където бъркам да е по-рядко, да не оставям да се сгъсти. Така не ми става на топчета. Оставям я като цяло по-рядка, а тя се надува и сгъстява после. Голямо обяснение  Laughing Слънчото пък точно обратно - сипвам водата и пак с енергично бъркане сипвам кашата вътре. Обратно тя пък става на топчета. Сега съм взела на Нестле Церелак (вероятно така се чете) и ще видя тя с какви претенции ще е - сигурно ще иска вода и каша да се сипват едновременно докато подскачам на ляв крак  Mr. Green
bonbolina, и Кристиян вчера тупна - веднъж по чело, веднъж по гръб, 2 пъти на страни ... Главата му на офроуд писта прилича вече. Гледай за повръщане, сънливост, унесеност ... Ей такива работи.  Hug Я, те момичетата са казали вече, ама и аз нали съм мерудия да си кажа.
Сокчета не давам и аз.
Миме М  Hug Моя не лае, но пък има гъсти гнойни сополи и го почнах с Макситрол-а за закуска. Леко да мине ти пожелавам  Hug
Евридика Hug задължително на лекар!
Като се гледам и добър ден не съм казала ... Извинете ме!
Момичета, как да отуча това дете да не яде толкова много хартия?! То сякаш гладно стои! Като види хартия или картон и чак потреперва и все някак си ме издебва да си вземе да похапне  Crazy Вече очаквам ежедневник да започне да издава от памперса си ...

# 520
Шефът е добре - явно от сополите и лигите така кашля, иначе гърдичките са чисти и гърлото си е наред!  Peace Даде ни и някакъв имуностимулиращ сироп да попие една седмица и така.
Абе само моето дете ли умира от кеф в лекарският кабинет?!  newsm78 Толкова си харесва лекарката и сестрата и като им се смее ви казвам, той по принцип не е много по усмивките. А пък като видя една реклама на Дентокинд на стената с онова озъбеното бебе и се наака дет' се вика!  Crazy Отвън пък има едни столчета железни с дупки по тях и се разби да се търкаля и да чопли дупките!  Mr. Green

Дани, бързичко оздравяване!  Hug На болничките дечица също!

Аре да се оправям, че да го водя навън!  Hug

Булче, и синето си беше похапнал доволно от едно списание - явно са много вкусни!  Mr. Green

# 521
Привет бандааа!
Ние бяхме на вън,даже и на кафе.Духа доста,но имахме добра екипировка.Аз днес извадих космонавт и такъв от 2 части и за моя радост ни стават.Дано да изкараме зимата с тях.
Сокове (купешки) и аз не давам още.
Булче  Joy ако и вестници почнете да издавате.... hahaha

Стиснати палчета на всички болнички,за бързо оздравяване!!!

Отивам да храня Линети и пак съм тук  Wink.

# 522
Булче,мерси все пак!и малката обича всякакви хартиени изделия.тя всъщност обича всичко май.напоследък си играе с една връвка,накрая на която съм направила възел,захапва го и обикаля така,като кученце.

# 523
Едно бързичко здравейте, хапвам и пак съм тук, дано зверчето спи повече, таме остави да си разгледам наспокойствие кой какво е писал тези дни че от седмица сънят хич не го кефи - спи един път на ден за един час  Crossing Arms

Само да кажа, че гърленият ни е чист и спе почти ок вече, сополите намаляха значително и почти не бухаме, преди обед и ние бяхме на разходка добре екипирани Simple Smile

# 524
Булче опасен е този твой Криско  Party ще го чакаме скоро да проходи  Crazy Скоро точно си мислех кое ли бебче първо ще проходи. Гледала съм клипчета с Еван и Мила на Мила-Симона и както щъкаха съм сигурна, че много скоро мамите им ще правят прощапулник (леле, дали така се пише  Rolling EyesParty Всъщност какво мислите за тази традиция  newsm78

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт