С топло яке и обувки,ФЕВРУАРСКИТЕ деца ще преборят есента!- Тема 20

• 38 811
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
Мале Тотони извини ме как те обърках със Софи.  Embarassed
Личи си , че съм с ужасен главобол днес и едва гледам и пиша.

# 601
Юхууу  wavey как сте сладурки в този цветен есенен ден  Hug тук ни валя сняг, после се изсипа един ужасен порой, а сега пече слънчице  Crazy есенно време - пъстро и цветно!
Не мога да смогна да влезна да се разпиша... напоследък съм доста неоргаризирана  Tired
Първо да кажа, че Мони е голям сладкиш  Party Яребичка голям ти е чаровник  Hug пу-пу, да ти е жив и здрав  Hug
Толкова се радвам, че оздравяват бързичко болничките бебчета. Бендж как е Красито  Hug Прегръдки за Ники и разтревожената му майчица  Hug не се обвинявай Гатофилиа, хремата обикновено е много упорита  Peace Ради и тя бързо да оздравява  Hug и как да не си липсвала Бобчо  Naughty  Hug сещам се сега, че и Катуци ни позабрави  Confused
Упс да не пропусна да поздравя месечинките. Честито на палавия Марти и разкошната Лина bouquet Да са здравички, усмихнати и послушни дечица  Hug
Тотони много ви е хубаво столчето. Със здраве да си го ползвате  Hug Аз такива йогурти на Хипп тук не съм виждала  newsm78 Да цункаш Криско  Hug и му кажи, че повече не даваме да пада  Hug Hug Hug
Ятце  Hug браво на Явор  Party те адашчетата много бързо искат да порастнат  Heart Eyes и Марти на Моника май скоро ще прави самостоятелни крачки. А пък ние сме много далеч от това упражнение  Sad
Кременка пожелавам ти бърза и лесна адаптация към работата  Hug сега само да не ни забравиш  Naughty

Упссс зверчето се събуди  Sad исках още много нещица да кажа, но мъника вече подскача в ръцете ми  Crazy Party
  love001

# 602
Я да прасна няколко снимки,че нещо настана тишина. Mr. Green
Ето ни на компютъра. Mr. Green

# 603
сещам се сега, че и Катуци ни позабрави  Confused
Не ви е, много си ви обича за да ви забрави  Hug Hug Hug
Здравейте, дами
Почнала съм го този пост от няколко дни и все не намирам време да го довърша и публикувам.
Искам да кажа, че всички бебчета са страхотни, наистина са супер, не че са си наши.
Честито на днешните месечинковци javascript:void(0);и на всички такива от последните дни! Здрави, весели и засмени.
Лори: БРАВО на Бочето за феното. Само така нека всичко лошо остане зад гърба ви и само хубави новини да споделяте.  Hug Hug Hug
Яребичка: Адаша е страшен истински бонбон.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Фентъзи, Честита годишнина!   bouquet / На едни големи патерици/Пожелавам ви много щастие и нека любовта ви става с годините все по-силна и прекрасна!
За номинацията на Дейзи съм с две ръце ЗА.   bouquet Hug

Да ви се оплача от няколко дни, Монката е  един крив и сърдит и той не знае какво иска, много ни мъчат тези зъбки. Вече имаме 4бр. още два ще избият съвсем скоро и като бонус имаме и надут един кътник.

По темите :
къпане: От както се е родил всеки ден в банята. Не затоплям нищо, ние сме последен етаж и имаме голяма лира, банята ми е като сауна.  Wink 
възглавничка: Още не съм сложила. И аз съм в чуденка...  Thinking
сокчета: Давам и готови на Хип или на Бебевита, но по често му ги правя аз от пресни плодове на сокоизстисквачката.
пресни плодове: Давам му банан, ябълка, круша и грозде. Обикновено му слагам настърган плод сутрин в  кашата когато е елда или оризова.
За кашите: Симеон обожава банановата на Милупа. Иначе купувам  Елда и Оризова на Хип и една лека нощ и бисквитена на Хумана.
първи рожден ден: За първи път чувам , че не се празнува...Ние ще си празнуваме и на каката сме правили заедно с кръщене и за него така плануваме.
за нова година и празниците: Още не сме решили къде и как ще празнуваме, но определено сме си с децата.

За поръчката от Спорта искам и аз да се включа с няколко неща, ако не сте е пуснали, че то мойта работа сетила се Мара ама ...... Ако има  шанс пишете ми на лични на кой да пращам линкове и пари.

Сто на сто съм забравила половината от от това което щях да пиша,но да сме здрави.

# 604
jatze, ами вие скоро ще проходите значи, браво на вас  Simple Smile. Моят калпазанин не го виждам да го усвои това умение преди годинката. Засега пълзи, все още доста неумело, но се придвижва навсякъде из къщи. И тъй като ми е невъзможно да обезопася цялата къща (сестра му разхвърля какви ли не щуротии), трябва да са ми очите на 4  Crazy - мамите с по двама малки разбойници вкъщи знаят за какво иде реч  Simple Smile.
Тони, аз си бях харесала нещо като това (малко по-евтина беше, тази е над 6 хил.лв.  Crazy ):
http://www.lefdal.com/product/hvitevarer/vask-tork/torketrommel/ … 00-wp-supertronic
Но си преразгледах приоритетите  Wink и в крайна сметка взехме тази:
http://www.bestbuy.no/product.asp?sku=96390
Ама айде стига съм коментирала темата сушилни, че станах досадна.
За къпането - нашата баня е топла и си се къпем там.
Дива, много е сладък Марти  Simple Smile.

За малко да забравя - честити месечинки на порасналите ни слънчица!!!

# 605
  • У дома... някъде
Тъкмо започнах да пиша и мъжа ми ме извика да видя какви парцали фучат навън  coldТа в този ред на мисли честит първи сняг. Mr. GreenЧестита месечинка и на празнуващите дечица днес!  Heart Eyes

Днес яко се развихрих в кухнята,та чак не се познах.Правих кекс  Mr. Green,който не съм правила с години.Та и мен ме връхлетя леко коледно настоение.Време е най-сетне да си купим шейна на дечицата,че всяка година отлагахме.
Гледам паднали дечица има и лекинко прохождащи,така че им пожелавам без контузии занапред.
На колко градуса сега си гледате малчуганите? newsm78В нас климатика е нагласен на 23 градуса,но на децата им е жега,на мъжа ми също а на мен ми е добре на тази темп.Преди малко даже Владко се събуди потен и по този повод мъжа ми ми спретна малък дебат как ще изнежя децата. boo afwitch

# 606
Тук е е.аси кочана!и какъв вятър... #Crazy няма сняг,няма дявол.
температурата  в нас я поддържам около 25-26 градуса-така съм свикнала,Калина също на толкова.може ида е правилно,може и да не е.

# 607
Ние поддържаме 21-22 градуса, нощно време 19, така съм настроила парното. А днес какъв праз ядееее, в буквалния смисъл - ще взема най-накрая да сваля снимките от фотото и да ви пусна.

# 608
Минавам да почерпя за 10-тата месечинка на моето момиченце

Честито и на всички други  месечинковци!   bouquet
Не ми се пише по темите ...Вики пак е с Т , снощи вдигна 39.8  Shocked

Нещо и стана на тортата. Беше една розова ,а пък като я публикувах стана черна и една черна вампирясала котка ми се смее насреща

# 609
Честита месечинка на Вики   bouquet Примавера, да ти е жива и здрава и много послушна  Hug Кога станаха 10 месеца  Shocked как си растат бебоците... Бързо да и пада Т на Вики. Дали не е пак зъбче, Примаверка  newsm78 вие май така ги вадите или бъркам  Embarassed много висока Т, предполагам колко си притеснена  Hug дано бързо отшуми  Praynig

Ятцееее давай ги тия снимки тука  Hug от кога ги чакаме  Peace

Вкъщи днес поддържам около 21-22 градуса, а вечер пада до 18.

Марти е сладур  Heart Eyes хакерище ще става, колко е съсредоточен на компа  Party

# 610
Бонболина, твоята принцеса изака ли гуменото топче?

Примавера, честита 10-та месечинка на Вики! Дано бързо и спадне температурата, ужасно много е това и те разбирам колко ти е притеснено.

Краси вече е добре.

В къщи става между 23-25 градуса, през вечерта като легнем и не нагледаме парното пада до около 21-22.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 20:11 от Бенджолина

# 611
О,Бенджи,неееее!аз вече съм го отписала.явно или не съм го видяла из пампата,или се е разградило от организма й.
Честити месечинки!
Бързо оздравяване на всички!

# 612
Ей, сладурки wavey newsm51
Липсвате ми, а още повече че не мога да пописвам безмислените си постове Laughing
Тук е егати студа, сняг още си нямаме ма не го и ща Naughty
Борянка вършее по цял ден, едвам я удържаме,днес няколко пъти излизахме в студа, така я навличам милата ooooh!, а как протестирааа,ама не издържам вътре,хваща ме бяс Twisted Evil
Иначе човечето не се е разяло особенно, ама какво да я правя, яде по 1/2 бурканче пюре, попара правя с 2 сухара, изяжда половината количество и те така Crossing Arms
Само да кажа на Янчето, споко мила и Ние сме с МАЛкото Шише все ощееее ooooh!, АМ понякога яде и по 60-70, до 100,и в такъв случай придягвам до КМ с бисквита и става егати бъркоча Mr. Green
Сутрин я храня с 3 манджи за да докарам някакво прилично количество за нейната възраст Tired
Стига ви за нас!
Яребичка, зетчето е голям чаровник пък и ни е тамън по мярка Mr. Green Heart Eyes
Примаверка, Имаш срахотен аватар Heart Eyes, бързичко да се оправя сладурка Вики и дано да е от зъбче Praynig Hug
Честити месечинки днес на Лина, Вики, Михаела,Рая,Марти и Денислава!
Да са румени засмени,палави и здравички!
Джобно Миме, браво на Монката Laughing, сладур!
Булче, много се радвам че вече си по-редовна, както и че писа Гатофилия и Катуци!
ССветле, дано винаги да са ти кротички дечицата Heart Eyes
Бобчо, дано Радосветка вече да се оправя миличката Praynig Hug
Тотони, Крис на тази снимка е страхотен сладур Heart Eyes
Ятце,чакаме снимки от сладурчето Явор Peace
Дейзии Heart Eyes Hug- любима съфорумка от любимият ми град Смолян!
Айде стига, че пак се олях в безмислени писания Embarassed

# 613
А да не би да си се заблудила и всъщност да не го е глътнала? Сигурна ли си, че не го е метнала под някой диван например>?

# 614
Абе пише ми се Laughing
В нас от 3-4 дена има парно и е рай, но посвикнахме на студа и като стане над 22-23 и започваме да отваряме прозорци и намаляме радиаторите, вечер не съм гледала ,но май стига до 21 гр. Peace
Сетила съм се че отдавна не е писала Анилеви, както и Хепи мама
За къапне когато беше застудило миналата седмица,не сме я къпали цялата седмица Embarassed,но пък дупето й мия по 3-4 пъти на ден, сутрин и вечер задължително след ставане и преди лягане!
Лории, забравих да кажа,многооо се радвам че спирате Фенобарбитала Peace!
На нас скоро няма да ни спират Аб, защото чашките на бъбречето й са по-"топковидни" и доктора предлага нова цветна снимка след около 3 месеца,но дано не се налага,че като се сетя какво преживя милата ми направо  Cry
Но поне по-малкото бъбрече е порастнало с няколко мм, дано да започне да работи и по-добре Praynig
Явно трябва да търсим и мнение в чужбина Confused
Хайде пак се отплеснах Embarassed, извинете ме!
Лека вечер от нас и дано да има много здрави и спящи бебчета Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт