С топло яке и обувки,ФЕВРУАРСКИТЕ деца ще преборят есента!- Тема 20

• 38 803
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
А да не би да си се заблудила и всъщност да не го е глътнала? Сигурна ли си, че не го е метнала под някой диван например>?
Абсолютно!видях я тъкмо като го преглътна  Peace

# 616
nadejdata  стискам палчета да оздравее и всичко да е само един лош спомен. Praynig

# 617
  • София
Наде  Hug Hug Hug, всичко ще е наред с Борянка  1crib Много сте ми на сърце двете и се разписвай да казваш как сте. То и аз пиша често еднообразно, но по-добре еднообразно отколкото екшън филми  Twisted Evil

# 618
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Първо да кажа ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички за милите думи.  Hug Бих искала поименно да ви изредя, но ме е страх, че ще изпусна някого, затова пращам на всички една голяма прегръдка.  Hug И съвсем честно ви казвам, не съм за възхищение, а за лудница: заповядайте вкъщи да видите каква е истината: пред закриване сме от ХЕИ. В нас е невероятен и перманентен хаос, направо ужас. А  и аз реално бях почти готова с доктората, преди да родя, но все си изниква по нещо и добре, че таткото много помага (и много мрънка, де).

Както и да е, да си похваля и момчето. В петък за първи път ми се наложи да го оставя в един детски кът (тук ги наричат creche) за 3 часа. Държал се е чудесно, спал е, ял и си е играл с децата. Изобщо не е плачкал, но разбира се, като ме видя се разплака. Така ми стана жал за малката ми душичка - то си иска мама, а аз съм се юрнала като луда по тъпи задачи (поревах си и преди и след това). За съжаление обаче още не му е минала хремата и кашлицата: в момента горкият е прегракнал от кашляне. Вече се чувствам съвсем безпомощна, а е толкова търпелив и добричък.  Cry

Забравих да кажа браво на Бобчо и Лори за хубавите новини. Наде, надявам се и при вас нещата скоро осезателно да се подобрят, че си е голяма грижа това. Аз като гледам за едни сополи колко нерви изразходвам, та направо не мога да си представя какво ти е на теб.  Hug

Кремена мама, успешен първи (след майчинството) работен ден ти пожелавам утре - да разкажеш как е минало при теб, пък и при Лора с детегледачката.

Мами, накарахте ме сериозно да се замисля за сушилня, че иде зима и това пране навсякъде из къщата много ме дразни.  #2gunfire

Момичета, браво на всички пълзящи, изправящи се и прохождащи деца. При нас няма признаци за подобни действия. Моят момък е много умел с ръцете: с часове може да седи и да разнищва хартии, да си събува чорапите по сто пъти и ей такива неща. Но да лази, не - на земята бързо се нервира, ако лежи.

Пак се извинявам, че не мога всички да отразя поименно, но ви уверявам, че и ред не пропускам (и на ум много често отговарям на постовете ви, но после ми изфирясва всичко от главата).  Embarassed

А, и честито на месечинките. Лека нощ!  Hug

# 619
  • Русе/Germany
И такааааа Simple Smile Гледам Тони е писала през деня та викам чакай да я заместя.
Бях си полегнала но нещо нервата ме тресе и едни болки имам но сега една мама от форума Hug ме светна че може да ми се прибира таза и затова пак да ме боли така. По време на бременността ме болеше и сега пак Tired
Ох аз май много неща ще забравя да спомена, но с тези сушилни направо  #Crazy е почти съм надвила в дебата да купим или не Mr. Green ММ ми заяви че мноооооого ток харчела но тази вечер смята и чак не можа да повярва какво е сметнал, та при първа възможност ще се уредя Party

Боби тази вечер успя да се изправи в леглото си но така се клатушкаше милия  Mr. Green но въпреки това при всяко сядане се надигаше отново и отново:mrgreen:
Тони, няма ли как да го обличаш в спалнята newsm78 много кофти така с това падане па и гледам че и ти си чувствителна и си поплакваш когато се случи нещо такова Hug то няма как де. Дано да намерите решение понеже ще стават още по-палави.
Моника, така ще е мила. И на мен ми е много мъчно като чуя ТУП на главата в масата но трябва да се учат да се пазят Naughty
Наде Hug кажи на Борянка да папка вече Hug
Ох още сополиви дечица има Sad хайде вече да се оправят всички.
Яребичка, хубаво заглавие мила Hug но може сега да е нещо със зимата а за прохождането след 2-3 месеца когато ще е на дневен ред на всички Rolling Eyes
Пада ми батерията на лаптопа. Утре пак ще пиша.
Лека нооооощ, аз продължавам с въртенето в леглото Hug

# 620
  • София
Добро утро на мамите и мушмороците `
дребосъка вече яде а аз съм гладна затова слагам закуската и кафенцето

# 621
Един бърз запис,за да ви поднеса кафенцето.

Добре сме, все още сополиви, от днес нещо и накашля....но смятам,че е заради събрани секрети от вечерта.
Лоли, благодаря за отбелязването. Hug
Вчера за първи път направи истински опит за лазене. Прави по 2-3 крачки напред и пак ляга...Но пък е много горд от постижението си.  Mr. Green
По другите теми- по-късно ако шефа ми разреши. Бягам сега,че да не закъснеем

# 622
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро!

Колко е студено и гадно времето  Rolling Eyes искам разходка, но в този вятър май цял ден ще си стоим на топличко с Монката  Crazy

# 623
Еееее добър ден, значи!  Hug
Навеждам глава засрамена и се извинявам, но не успях да прочета 4 страници, май. Сега хартиеядното вилнее из стаята с бисквита в ръка, а аз си допих последната капка кафе. Сополиви са ми и двамата. Големия си губи гласа, но странно защо това не му пречи по никакъв начи да достига невероятни фалцети   33uu Почти същите, които достига малкия му брат когато му чистя носа или капя капки. Ей, това да ти изтрият носа било същото като да ти изтръгнат нокът, примерно. Така пищи и се дърпа. Види ли помпата или капките пък ... бедна ви е фантазията. И в съседния вход знаят кога му капя капки. Днес поне той е по-добре сякаш, а баткото още не е станал за да го чуя.
Днес сме за първи ден на кухня. Връчих бурканите и купона на баща им да иде в обедната почивка да вземе храната и да ни я донесе. При 2 градуса навън, които се усещали като -6, поради непрестанния дъжд и ветрца, дето превива дърветата чак и свири някак сърце не ми даде да му кажа да остави колата и да иде пеш на работа  Mr. Green Предполагам щеше да е малко, ама съвсем малко нахално от моя страна.
Бонболинка, разминават ни се вкусовите предпочитания разбирам ...  Laughing
Наде  Hug  Hug  Hug
pesl, ХЕИ-то ако мине им кажи, че това е творчески безпорядък  Mr. Green Да дойдат пак след 15 години, когато ще сте завършили творбата и ще е едно чисто и подредено ...  Joy
В пристъп на недоволство се жалвам на свеки: "Знаеш ли как си мечтая за чиста и подредена къща", а тя "Еее ще бъде! На мен като ми е подредено и чисто все ... Знаеш  ли колко ми е скучно?"  Laughing
Със сигурност изпускам някой и нещо! Отивам да чета! Прегръдки на всички и благодаря за отбелязването ми  Hug  Hug  Hug

# 624
Добро утро, не съм ви изчела - признавам си, но качвам обещаните снимки и бягам - следобяд повече.

# 625
Здравейте момичета. Не съм писала мнооооого отдавна, признавам и не съм чела. Като че ли в някакъв вид депресия бях изпаднала/не знам дали е минала де  Laughing/.
Но ви мисля и от време на време хвърлям по някой поглед. Много благодаря за колажа, страхотен е! Но не е чудно, защото са ни страхотни бебоците  Heart Eyes
Гледам и други борещи се с капки и пълни нослета има. И ние сме в кюпа. Пепи няма глас, възпалено ларингсче, а от сополите кашля. Има избил 3-ти зъб, 4-тия е на ход, гледам и един кучешки е доста побелял. Иначе пълзи и обикаля на всякъде, като бръмбар е. Изправя се по мебели и стени и е все по-стабилен. Хич не му харесва в проходилката, та се чудя дали да не взема един уокър  newsm78
Това е на две, на три за нас. Прегръщам ви всички и ще гледам да се включвам по-често  Hug

# 626
  • София
Добро утро! Simple Smile
Минавам само на бързо да се разпиша, докато малкия спи. За малките крачки да ви кажа не ги броя за прохождане, защото оттогава не се е отпускал. Забелязах, че трябва да се е залисал с някоя играчка. Иначе не смее, та не е проходил. Отпуска се и много стои без да се държи. Като тръгне обаче чака някой да му даде ръка, ако няма ръка се хвърля да си лази. Сигурното си е сигурно.
Еее адаша е много готин с тоя праз по-голям от него  Laughing

# 627
Добро утро и от нас!
Благодарско за кафето на Финти и Ади!
Булче,ще трябва по-честичко да се разписваш сутрин  hahaha!Оправи ми настроението за целия ден! Hug
pesl,свиркай си и хич да не ти пука  Peace
jatze,браво на юнака!
Мимозка,никакви депресии  NaughtyВключвай се по-честичко и ще ти мине (Булчето е спец в смехотерапията).

И при нас е студено,но така е побеляло....

# 628
Добро утро, мами и сладки бебоци!
Албена си излапа кашата и спи,а аз дочиствам( уж  Blush ).
Снощи ходих до метро за пампи.Много скъпи ми се видяха,аз взимам Памперс Актив Бейби(зелените с луничката) 4+,цена за 62 бр. 34 лева,а двоен пакет 124 бр.-53 лева  #Crazy Не ми се искаше,но взех Пуфис 4-ка, двоен пакет 140 бр. за 48 лева.Дано нямам проблеми с обриви  Praynig .
Аз съм болна,яко ми дере гърлото,почнах и да кашлям.Не е грип,а малоумщина-излизам по тениска и тънък анцунг.Изсмуках един блистер Хексоралетен Н,но няма ефект,сега съм подпукала Нео Ангин,и сироп пропих.Дано не заразя малката!  Praynig В сряда сме при педито и ще я помоля да ме погледне и да каже с какво да се друсам,иначе нямам Т и хрема,само гърло и кашлица!
Айде лек и топъл ден от мен и Албена!   bouquet

# 629
  • Варна, морето, сините вълни...
Ами и ние май се изринахме от Пуфис-а  Confused

Общи условия

Активация на акаунт