Мъж Телец - 6

• 63 775
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
JC, ние Рибите бихме отишли и на края на света за вас.Може би няма нещо, което би ни спряло само и само да сте щастливи и обичани.Съгласи се обаче, че вие сте силните в тази зодиакална комбинация Wink И дори и някога да сте се "възползвали" от това, то просто не е било с лоша мисъл.И точно това ви прави уникално добри хора.

# 571
Еййййййй супер всички се обичаме ,виждате ли как добре може да е всичко с една риба ,ти я обичаш и уважаваш - тя теб също ,няма измислени борби,лидери ,въздушни кули и глупости ,както става със своенравният и объркан скорпион,а и има привличане и секса става ,кво повече за вечното щастие искате

# 572
Забавна статистика за развод по зодия:  Grinning

Резултати от статистическите данни:
мъж-Телец и жена-Овен – 35,3% от разводите;
мъж-Телец и жена-Телец – 37% от разводите;
мъж-Телец и жена-Близнаци – 27,9% от разводите;
мъж-Телец и жена-Рак – 46% от разводите;
мъж-Телец и жена-Лъв – 24,3% от разводите;
мъж-Телец и жена-Дева – 23,3% от разводите;
мъж-Телец и жена-Везни – 18,3% от разводите;
мъж-Телец и жена-Скорпион – 24,6% от разводите;
мъж-Телец и жена-Стрелец – 30,6% от разводите;
мъж-Телец и жена-Козирог – 17,6% от разводите;
мъж-Телец и жена-Водолей – 28,3% от разводите;
мъж-Телец и жена-Риби – 23,1% от разводите;

# 573
Аау, ама много интересно сте се развихрили тука  Laughing   ooooh!

Прилепче, радвам се да те видя... Hug липсваш в темата, определено  Rolling Eyes А аз не мога да споря сега  с вас, дали скорпионките и телетата си пасвали  или обратното, щото не съм много наясно със зодиите newsm78  Embarassed

Обаче мога да кажа, за телето и рибока...и че аз ,  като рибешки представител, нямам нищо против телето да е лидера във връзката, ноооооо...  хич не обичам да ме ограничават в някои неща   Rolling Eyes  Може би това идва пък от рачешкото в мен, знам ли... newsm78  Примерно, аз съм много социално,  много контактно, ухилено  същество, което пък значи , че имам доста приятели...е, сега,  че верните се броят на пръстите на едната ми ръка, това няма значение  Mr. Green но обичам да съм сред хора, а пък моя телю това го нерви по някакъв начин... Rolling Eyes  и се опитва деликатничко така, да ме отдалечи от приятелите ми... Sunglasses и да ви кажа, понеже съм луда по него и много си го обичам, признавам си без бой, че до сега  успява  Laughing Не ме разбирайте погрешно...не че  на мен не  си ми е хубаво само с него де,  Blush но приятелките ми някак си не приемат това, че се променям така, заради"мъж" Mr. Green Crazy

Вече не се събирам с тях на по кафенце, спряха да ми се обаждат и да ме канят, щото знаят, че ще им кажа, че не ми се излиза,  това понякога мъничко  ми липсва... Rolling Eyes може и да свикна, не знам...Обаче си мисля понякога, правилно пък ли е това? Thinking 

Ами ако примерно един ден/ недай си Боже!/ с телю  се разпъркаме, и аз  съм загърбила  приятелите си...тогава много тежко ще се обвинявам, че съм им обърнала гръб  Rolling Eyes Така че, сега ще се боря да си" извоювам" тази малка свобода обратно,поне  от време на време да се виждам и с приятелките си, без телю да ме ревнува от тях  BlushТа такива  разсъждения ми се мътят  в рибешката глава... Mr. Green

Ще видим, как ще се развият събитията де, макар че за сега се давам, " да ме водят", ама само  до някъде...не баш на 100% Laughing

hephua..с тая статистика изби рибата в морето   hahaha

Много ме учуди   най-високия процент по развод между теле и рачка... newsm78 а пък уж телетата много си падат, а  и много си пасвали с рачките?  Rolling Eyes Що така,  тогава с тия проценти? Thinking

Много се радвам за JC, че има чудесен съюз с рибка  Hug Да сте вечно щастливи и все така да се обичате!  Hug

# 574
да и аз тва се  чудя за раците и телеца и то одавна и си мисля че щото раците имат много вътрешни и външни емоции и понякога са много крайни в мнението си ,ама иначе са целенасочени ,поне тея дето съм виждал,абе прааат се на хитри те ,ама айде Joy

# 575
telio87,аз имах друго предвид за процентите...и не съм съгласна с теб за рачките,че се правят на хитри Naughty Учудвам се,на високия процент,  защото всички рачки, които познавам, а те са много / една от тях е майка ми/ ,са изключително отдадени на семейството, тоест на първо място са винаги съпруга и децата...Щом баща ми ,който е лъв, та лъв,  се е кротнал и се е предал в ръцете и,  значи има за какво да се уважават рачките  Laughing

А за вътрешни емоции...айде ся, и вие телетата сте пълни с вътрешни  емоции , само че не ги показвате, а рачките ги показват, в това е разликата  Mr. Green И това, че телеца е супер търпелив, но изведнъж като му свърши търпението и е като разярен  бик, е заради това, че събира тия емоции и не ги пуска навреме навън   hahaha  А като ги пусне, е като бомба със закъснител..., макар че аз още не съм виждала това на живо, а и не искам де,  ама така разправят за телетата... Rolling Eyes

Аз лично, предпочитам да си изкарваме емоциите .... айде да не кажа ежеседмично , ама ежемесечно....по здравословно е  Joy

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 10:58 от waterlady17

# 576
Знам за раците много добре ,баща ми е рак имам познати раци и т.н.,те постоянно с тея емоции ,като почнат все едно някой му пука ,че имаш да казваш колко ти е било хубаво по 1000 пъти ,смисъл егоистични емоции само как са се чувства ли и т.н.,а и са доста манипулатори според мен,много обичат да си играят игрички ,иначе са супер скрити за някои неща от живота им,аз лично не обичам тайните. А телеца не че не може да ги показва емоциите (е трудно му е де )ама и се чуди до къде може да стигнат с глупостите и вече като прекалят с търпението му ,щото той се е траел им идва изневиделица

# 577
изведнъж като му свърши търпението и е като разярен  бик, е заради това, че събира тия емоции и не ги пуска навреме навън 
   Най-лесното справяне с този ураган е,
   когато се завихри, просто да останете спокойни и мълчаливи.
   Никога на разярен Телец не му отвръщайте в същия тон, не му говорете на въпреки,
   не спорете с него, не се  опитвайте да му докажете, че не е прав, а примерно правият е някой друг. Останете на дистанция, дори и да ви е трудно.
   Ураганът сам ще утихне и тогава до себе си ще имате отново едно мило и спокойно теленце.
   След време обаче, не му натяквайте за тези избухвания,
   не се опитвайте да го променяте и да му внушите, че емоциите трябвало еди-как си да ги потушава или изважда навън от себе си.
   Телецът харесва себе си такъв, какъвто е и ако намери жена, която да го обожава точно такъв какъвто е, ще се обвърже с нея за постоянно.

# 578
еми ДА ,телеца си се харесва и си е прав ,щото има защо да си се харесва ,има некви качества де Laughing Абе хубаво същество е телеца деааааа ,чак и аз му се радвам Laughing
Ако го обичате и той ще ви обича,само му го покажете и докажете тва е ...

# 579
   Точно!

# 580
JC между другото аз гледам тоя форум доста одавна и минаха доста телци от тук  и всичките сме доста еднакви ,като разсъждения ,което ме радва много ,че има малко свестни хора,ама трудно го показваме на останалият свят ,което е жалко ,че не можем да си развием пълният потенциал

# 581
   Ей точно тука ми е приликата с жена ми. Все се надпреварваме в извършването на добро.  Simple Smile
   Обаче откакто съм с нея, да ти кажа, не ми е нужно да показвам на всеки колко ми е широко сърцето.  Тя ми е достатъчна.
   Важно за Телецът е да се гледа в една посока, т.е. в нашата телешка посока, да няма разногласия, да няма бурни отрицателни емоции и всичко с него ще е наред.  Simple Smile

# 582
Да се оточни само че телеца се "раздава" на хора ,който са се ДОКАЗАЛИ и са го ЗАСЛУЖИЛИ, които са малко в днешно време ,нещо не мога да ги намеря .
Ааааа и телеца е доста интуативен ,даже повече от скорпиона  Laughing ,шото освен на интуицията се осланя и на здравият разум ,та е страшна комбинция  Laughing
хаха Radost Nezemna  Laughing кво става с твоя телец некви проблеми има  ли Laughing
Ей,туй не ви харесвам на раците : "всичко искате да знаете ,ама нищо не искате да казвате "  и само си траете ,за тва викам че сте хитри  Laughing

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 11:43 от Telio87

# 583
  • където мечтите се сбъдват
Раците наистина сме потайни,но когато някой ни спечели го допускаме много навътре в себе си и му разкриваме целия си душевен свят.Но,това не е за всеки,разбира се.При мен,аз съм допуснала моето теленце и му споделям всичко.

# 584
Начи за мен имате много сходства  със скорпионите потайност ,емоционалност ,страх ,що сте толкова страхливи Laughing
А, и сте категорични понякога ,поне така изглежда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт