Мъж Телец - 6

• 63 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, не знам, ама като ви чета и леко се обърквам Laughing Моето теле , че дава топлота и любов , да...ама  пък не е никак жестоко самокритично към себе си newsm78  Rolling Eyes

А за безусловната и всеотдайна Христова любов...даааа, това е тя, истинската Любов и браво не тези , които са я постигнали Heart Eyes   hahaha Аз не знам, дали ще я достигна в този си живот?!  Като обичам , много ще съм щастлива да бъда обичана също... Blush Иначе рибешкото сърце ще страда... Rolling Eyes

# 466
не е никак жестоко самокритично към себе си newsm78  Rolling Eyes

Потвърждавам!
Няма такова нещо! Ако бяха неуверени и самокритични, нямаше да са толкова чаровни! И не бихме се чувствали така комфортно и спокойно до тях, нито пък бихме били толкова щастливи с тях!

# 467
Ами да ви кажа честно и телецът,който аз познавам,определено не е самокритичен към себе си  Rolling Eyes.Напротив,обикновено критикува всички останали ,но не съм го чула да критикува себе си(освен когато преяде  Joy Joy Joy).В неговите очи той винаги е прав и всичко прави по правилния начин   Wink,но другите все грешат  Wink.Всъщност мен това малко ме дразни,защото и той не е идеален в крайна сметка (за мен идеални хора няма) а и аз не обичам да критикувам хората около мен,но това явно си е и до човек  Thinking

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 17:27 от mim 3

# 468
Ами да ви кажа честно и телецът,който аз познавам,определено не е самокритичен към себе си  Rolling Eyes.Напротив,обикновено критикува всички останали ,но не съм го чула да критикува себе си(освен когато преяде  Joy Joy Joy).В неговите очи той винаги е прав и всичко прави по правилния начин   Wink,но другите все грешат  Wink.Всъщност мен това малко ме дразни,защото и той не е идеален в крайна сметка (за мен идеални хора няма) а и аз не обичам да критикувам хората около мен,но това явно си е и до човек  Thinking

Едно към едно описа моя телю  Joy Обича да критикува другите, но себе си не смее  Laughing Дори и когато преяде, пак аз съм виновна Sunglasses

Мен ме нямаше около него една седмица, бях на работа в друг град...  като се видяхме след това, се пошегувах " Охо, телю мой, загладил си косъма! Heart Eyes  Скъсал се да яде филии хлаб, спагети и много шоколад...и ми се стори, че е направил бузи  Blush И  отговора беше" Ох, рибок...покрай теб тия дни надебелях"  Shocked  Joy  " Покрай мен ли???!" #Crazy ...ауууу, пак ли аз виновна...и то от разстояние "  Joy Е, всичко това в кръга на шегата де...и само се гледа в огледалото и се шашка...  Mr. Green Много се хилим двамата hahaha

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 17:59 от waterlady17

# 469
не е никак жестоко самокритично към себе си newsm78  Rolling Eyes

Потвърждавам!
Няма такова нещо! Ако бяха неуверени и самокритични, нямаше да са толкова чаровни! И не бихме се чувствали така комфортно и спокойно до тях, нито пък бихме били толкова щастливи с тях!

Да, точно така Hug

# 470

Дори и когато преяде, пак аз съм виновна Sunglasses

Joy Joy Joyи при нас е така.Все едно аз му тъпча храната в устата  JoyГолеми чревоугодници са тези телци  Grinning

# 471
Абсолютно вярно! Те никога за нищо не са виновни! Винаги е някой друг! Това мисля, че не сме разисквали до момента. Simple Smile

# 472
  • Варна
Зависи за какво става въпрос, но ако сгрешат за нещо, за което са били убедени в правотата си, първо търсят вината в себе си! Иначе, че с тях не се спори и си знаят своето е вярно... но пък доооста често се оказват прави Simple Smile Естествено, може да продължим да коментираме темата, но аз искам да прокарам и втора линия с друг въпрос - вашите телета обичат ли да пътуват - на екскурзии, дълги пътешествия, пътувания с кола, до чужди страни или наблизо за уикенда... кажете какво наблюдавате?

# 473
Зависи за какво става въпрос, но ако сгрешат за нещо, за което са били убедени в правотата си, първо търсят вината в себе си! Иначе, че с тях не се спори и си знаят своето е вярно... но пък доооста често се оказват прави Simple Smile Естествено, може да продължим да коментираме темата, но аз искам да прокарам и втора линия с друг въпрос - вашите телета обичат ли да пътуват - на екскурзии, дълги пътешествия, пътувания с кола, до чужди страни или наблизо за уикенда... кажете какво наблюдавате?
Специално "моето "теле не само обича да пътува,а направо обожава.Независимо дали е в чужбина или някъде наблизо.Чуждите култури са му много интересни,а и много обича да е сред природата,нещо което май е типично за телците.Ако не го спира финансовата страна,или работата, не се и замисля въобще.Това ,което ми е казвал обаче ,е че не обича да пътува с много хора.Казва че най-добре му е когато са само двама т.е. само с още един човек,не обичал да се съобразява с много хора,когато пътува.То и аз съм така Simple Smile.

# 474
Моя телю много, много обича да пътува ,  с кола,с бус, с влак...но не толкова със самолет. Било му тясно в самолета и не можел да спира когато  и където си искал /например на  някоя бензиностанция, за  да пиел кафе/ Laughing

А той може да пие по 2 литра кафе на ден #Crazy и като реши да  спи, заспива на минутата и  спи като заклан  newsm78  как успява след толкова кафета...пълна мистерия ми е Thinking Аз ако люсна толкова кафета, цяла нощ ще съм   food002 ... phoneuu ... jumpuu   .......  afwitch

Обещал ми е, че ще пътуваме двамата с кола из Европата... Sunglasses А моя въпрос пък е- телето като обещае нещо, държи ли на думата си...или си остава само с обещанията  Rolling Eyes  Whistling

mim, и моя като твоя-колкото по малко  са хората с които пътува, толкова по добре, а най-добре щяло да  му бъде, ако сме само двамата/ така казва/ Wink

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 19:25 от waterlady17

# 475
  • където мечтите се сбъдват
Моето теле пък не обича да пътува.Това лято едвам го накарах да отидем на почивка.После си призна,че си е прекарал добре,но трудно ще поеме инициативата за такова нещо.Хубавото е,че в повечето случаи приема моите предложения и се съобразява с мен.Иначе,на този етап от живота си, мисли основно за работа и пари.

# 476
А моя въпрос пък е- телето като обещае нещо, държи ли на думата си...или си остава само с обещанията  Rolling Eyes
Ами моите наблюдения са ,че изпълняват обещанията си,НО......когато те си решат  Naughty.Няма определени срокове.Така че ,мисля че ако ти е обещал нещо ще го изпълни рано или късно,ама кога ще е........не знам  Grinning.

# 477
Ами моите наблюдения са ,че изпълняват обещанията си,НО......когато те си решат  Naughty.Няма определени срокове.Така че ,мисля че ако ти е обещал нещо ще го изпълни рано или късно,ама кога ще е........не знам  Grinning.

да държат си на думата определено когато кажат нещо  Simple Smile Да може да се забавят , но не дават празни обещания

# 478
stelefanel, относно само инициативата...ние още не сме ходили  никъде заедно на  дълга почивка, а само на малки трипчета, но сега отбелязвам, че зад всички  тези малки пътувания , инициативата  идва все от моя страна. Rolling Eyes  Предполагам си е такъв и го приемам, но искрено се надявам в бъдеще, че поне ще избираме заедно местата, къде да почиваме...а не аз да ги избирам сама Sunglasses За да не се получи така, че да го заведа на някое място, където няма да му хареса hahaha и после да има  smile3516
А това , че основно мисли за работа и пари...то май това важи  за всички телета и  през всички етапи на живота им  Grinning

# 479
Днес кандидатствах за работа. Предложиха ми 2500 заплата служебен автомобил, телефон и безплатна квартира в центъра. Отказах им.

Общи условия

Активация на акаунт