Мъж Телец - 6

• 63 809
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Не може да живееш с мен, всичко да е наред и в един момент без явна причина просто да станеш и да си тръгнеш. Щом това е което искаш, хващаш пътя и врата отворена за теб обратно няма. А козирозите са склонни на такива малоумни постъпки.
Скорпионите са чудесни и жените, и мъжете. Верни приятели, малко страхливички, но иначе са сърцати.

Telio87 - това е темата за мъжът зодия телец, не е нито за жена, нито за мъж скорпион. Отрицателниет мнения, които изсипа смятам за неоснователни и по-лошото без доказателства. Още по-малко пък си някакъв критерии за миродавност. Естествено, че ще пробваме със скорпиони, телци, стрелци, близнаци и останалите. Всъщност, ти кой си че да ме съветваш да не пробвам със скорпион и то го пишеш с такава категоричност все едно нещо зависи от теб или някой ще те вземе насериозно. Не се изцепвай така, защото по твоята логика всички набор 87 са тъпанари. Не е приятно. Желателно е да не засягаш никого. Не забравяй, че 85% от характера ти е възпитанието, 5% са житейския ти опит и 10% е образованието. Виждаш колко малка част от характера е образованието - действай! 10-те процента са напълно постижими.

202uu  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu

# 526
  • София
Telio87, да дойдеш `начи като месия, да споделиш колко е тъп мъжа ми, колко съм проста аз Laughing
Като жена, родена под знака на Скорпион, само мога да ти кажа- дерзай!....ако ти стиска Wink

# 527
хаха  - ок ,спирам да ви дразня, казах каквото имаше ,да го разбира кой както иска и както му е удобно

# 528
JC, много благодаря  ,че ми вдъхна кураж, като писа , че Рибите били много подходящи за Телеца ...и много точно описваш зодиите Hug
 А и аз да си кажа за скорпионите и , че са много точни същества...най-близките ми приятрелки са точно от тази зодия   bouquet

# 529
  Рибите са изключително подходящи за Телец.
Ами то че не е само до зодия ......не е  Rolling Eyes.Ама колко ми се иска да да си прав и всичко да се определя от зодиите  Grinning.Как е възможно да влизате така под кожата ни  newsm78?!Ама то и колко и трябва на една риба.  newsm78......гушкане,нежност,внимание,........и сме ваши  Rolling Eyes.Понякога "моето"теленце ме ядосва......и то много  #Cussing out,ама само като го видя,и като срещна този добронамерен "кравешки"поглед,пълен с мноооого, много топлина , любов  Blush(надявам се) и спокойствие ииииии..........съм с "меки колена" и съм простила и забравила всичко  Blush.Не е честно Rolling Eyes........както беше казала една съфорумка големи,НЕЖНИ манипулатори сте  Naughty.Толкова си обичам моето теленце,че направо ...........понякога се плаша........То любов,любов.......ама чак пък толкова  Rolling Eyes.А като си помисля ,че един път вече ме остави  Cry.........не искам да го мисля Naughty......и дано да не се повтори Grinning

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 23:10 от mim 3

# 530
Само на мен ли телешкият поглед не ми действа успокоително?!!!
Виждам, че повечко хора пишете тези дни, я помогнете Simple Smile на едно младо и неориентирано диване вместо да се карате ... Simple Smile, описах си проблема на 33стр.
След ден заминавам да се видим, и въпреки че толкова мн. ме наранява понякога с егоизмът си аз бодувам за да правя подаръци... Проблемът в мен ли е, че съм хлътнала повече отколкото трябва и не разбирам, че не му се занимава с мен или той не е в ред, защото не реагира особено адекватно?
Ще помоля телетата да напишат по 2 реда, а не да спорят за скорпионките Simple Smile
Имам 4 познати девойки, много са си добре и много силно обичат, но и са много ревниви!!
Лошото е когато спре да им пука за вас Sad но тук май която и зодия да описваме е все едно и също ...
За мъжете скорпиони съм съгласна... далеч от мен, нищо лично към никой. Simple Smile

# 531
Цитат
Не се изцепвай така, защото по твоята логика всички набор 87 са тъпанари. Не е приятно. Желателно е да не засягаш никого. Не забравяй, че 85% от характера ти е възпитанието, 5% са житейския ти опит и 10% е образованието. Виждаш колко малка част от характера е образованието - действай! 10-те процента са напълно постижими.
хахахахаха  moresmile Ще падна! Хубу че го каза така добре, че щях да умувам 5 минути какво да му напиша на този 87... Ти да не си с асцендент Дева, че така критично и точно се изказа...

Не може под общ знаменател всички да се сложат, да не сме правени по калъп. Както и за телетата има много общи характеристики, но те се различават. Астрологията е сложна наука, и в тази тема се обсъжда само зодията, тоест Слънцето в Телец. Но има още планети които са важни и определящи. Всеки човек си е индивидуален.

Мойто теле ме поставя пред трудни въпроси напоследък... Ту се разбираме страхотно и ни е много готино, ту не можем да се траем и ни иде да си теглим една...
На моменти като се поскараме и заговоря за нашата връзка, той ми казва нещо от сорта на... "аз ти казах, че няма смисъл"  и "трябва да се разделим" и други такива... и на другия ден ми подарява едни розови чорапи и ми се радва. ( да отбележа, че това е втория подарък, който получавам и независимо колко е малък, много се радвам, че се е сетил без повод) Та даже ми поръча пица с негови пари, нещо което никога не се бе случвало. И се държи мило.
Това ми напомня на неговото "не те обичам вече" .. аз после се оказва, че ме обичал.

Обаче, шегата настрана. Много ме ограничава и не прави нищо за мен, едно кафе да го помоля да ми направи - НЕ! След като му направя аз масаж, го питам дали и аз ще получа - НЕ! Само очаква а нищо не прави за мен. Ако го питате него, ще каже, че много неща прави за мен, но няма да може да даде ни един пример.  И само ще изтъква как почти винаги той сам плащал тока и нета. А аз съм била безотговорна и не ставам за домакиня. Че аз да не съм родена да домакинствам на някой..
Та не знам до зодии ли е или до какво, но сериозно се замислям имаме ли бъдеще заедно. Интересно тука всички или страдат по телците или искат да си ги върнат или друго, но аз си имам достойнството.. Какво им се кланяте толкова пък, и те са хора и те правят грешки. Не са перфектни.

# 532
Не са hephua, така е Simple Smile
Иначе, виждам имаш аналогични с моите истории относно телето!
ВЛИЗАМ ТИ В ПОЛОЖЕНИЕТО!
Само ми кажи откъде вадиш търпение за всичко това... понякога ми идва да го УДУША, при положение че комуникираме основно от разстояние.
И аз не искам да се кланям на никого, затова и скандали бол, и аз не ставам за нищо...,  за пари е същата работа (донякъде ми харесва, стимул ми е да се стремя да изкарвам повече ... но от друга страна изкарва 4-5 пъти повече от мен - е ще черпи когато се наложи!)
Та вече официално ме нарекоха МАГАРИЦА....... та любопитно ми е как са ти нервите, понеже моите се лашкат м/у много влюбена и много изнервена, че и комплексирана понякога.

# 533
Не може да живееш с мен, всичко да е наред и в един момент без явна причина просто да станеш и да си тръгнеш. Щом това е което искаш, хващаш пътя и врата отворена за теб обратно няма. А козирозите са склонни на такива малоумни постъпки.
...

newsm78 Добре де, след като тя е разбрала, че е сгрешила и след това е искала да се върне и ти се е изивнява...толкова ли е трудно да  простиш? Rolling Eyes  Ами нали си обичал тази жена...? Rolling Eyes  Не правите ли телетата компромиси...  Shocked

# 534
hephua - ако искаш ми вярвай ,ама тоя човек на моменти супер много го дразниш,за да ти каже така ,и аз съм го казвал тва  - "аз ти казах, че няма смисъл"  и "трябва да се разделим" и други такива" и според мен нямате  бъдеще,ще се разделите ,просто не е достатъчно щастлив с теб

# 535
...

newsm78 Добре де, след като тя е разбрала, че е сгрешила и след това е искала да се върне и ти се е изивнява...толкова ли е трудно да  простиш? Rolling Eyes  Ами нали си обичал тази жена...? Rolling Eyes  Не правите ли телетата компромиси...  Shocked

- Ти тръгваш ли си от мен?
- Да.
- Защо?
Мълчание... (или изтъкване на абсурдна причина)
- Щом така си решила - чао.

Как да съм с такъв човек, щом като му прихлопа дъската решава и си тръгва. Доста е показателно какво ме очаква с него. Grinning
А щом има нуждата някой да я спира да не си тръгва, значи пак и хлопа дъската. Не може да имаш това което искаш и да тръгнеш да търсиш нещо което не съществува. Не мога да си го обясня това поведение.

# 536
RedBull e 100 % прав ,обаче сега ако толкова сте се обичали аз лично не бих останал толкова корав Laughing,щото любовта не се намира толкова лесно ,та сигурно бих простил въпреки че разсъждавам като RedBull Прекалено съм добър - хаха Joy

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 10:44 от Telio87

# 537
има още планети които са важни и определящи. Всеки човек си е индивидуален.
  Това е нещо, което някои пропускат и там е проблема.
  Трябва да се има предвид влиянието и на другите знаци в звездната карта.

Ами то че не е само до зодия ......

Имала ли си връзка с Везни или Водолей?
   Ако искаш опитай с тях, после още повече ще обожаваш Телеца.

# 538

Ами то че не е само до зодия ......

Имала съм отношения  с представители и на двете зодии,но не прерастнаха във връзка,та нямам особени наблюдения.Ама пък нямам и никакво намерение да пробвам......точно пък сега .Аз не искам да си загубя "телето"  Rolling Eyes .В днешния материален свят,в който много хора не умеят да изпитват чувства(според мен),оценявам много добре качествата му и без да изпробвам другите зодиакални съвместимости Laughing  ......или несъвместимости   Laughing Laughing Laughing

# 539
В десятката!!!  Joy ...само, че не можеш никому да дадеш жизнен опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт