Мъж Телец - 6

• 63 766
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
prilepche , Риби съм аз- наивно, добро същество, което няма нищо против да бъде водено, напътствано във всяко едно отношение Laughing Аз нямам абсолютно никакво желание да доминирам в тази връзка.Няма и нужда.Той се справя прекалено добре, за да драпам излишно аз.Може би точно това е, което казваш за връзката между Скорпион и Телец - и двете зодии обичат да бъдат лидери...не става Mr. Green

# 556
според мен противоположностите .... се допълват
   Но не е така според Телеца.
   Нито според Риби.
   Съпругата ми е Риби. Имаме прекрасна, щастлива връзка. "Какво повече му трябва на Телеца!"  Wink

# 557
Така е Аня, двама лидери на едно място няма как  Naughty. За това и не се получава, аз не мога да приема да ме водят, компромисно да водим и двамата, но само той  Naughty.
За това и вие рибките сте по - подходящи   bouquet

според мен противоположностите .... се допълват
   Но не е така според Телеца.

Телеца обича да води, Рибите - не, това също си е вид противоположност, поне според мен  Wink

# 558
Нещо бъркате според мен ,никой не ще да се бори с вас ,телеца не се нуждае  от лидерство ,просто някой неща си ги представя че така трябва да стават в живота му и трябва да е подредено и т.н . Има къде по големи лидери ,що не го схващате скорпитата ,много сте объркани честно и искрено

# 559
А телеца харесва рибите не щото иска да ги команда и да е лидер, а щото са прекрасни тихи и спокоини ,женствени и човечни същестава ,не им липсва култура ,може би обичат искренно и умеят да подкрепят в трудни моменти .А кой се КРИЕ да не е  някой СКОРПИ  Laughing

# 560
Телеца обича да води, Рибите - не, това също си е вид противоположност, поне според мен  Wink
О не, напротив.Или казано по друг начин- манипулативният Телец си лидерства на воля, послушната Риби го кара да си мисли, че е така наистина и всички са доволни Laughing Мен ако питаш- съвършената хармония си е това.

# 561
А ако аз си ги представям по друг начин и за мен "подредено" не съвпадне с неговата представа за подредено става  #2gunfire. Шанс за компромис - нулев. За мен това е лидерство, ти как го наричаш?
О не, напротив.Или казано по друг начин- манипулативният Телец си лидерства на воля, послушната Риби го кара да си мисли, че е така наистина и всички са доволни Laughing Мен ако питаш- съвършената хармония си е това.

А "проклетият" скорпион ще му каже нещата "право куме в очи"  Wink

# 562
  Може да се поспори дали Телецът е манипулативен.
  Но с Telio87 съм съгласен.  Peace

# 563
JC, манипулативни и още как Laughing Но толкова деликатно, толкова добронамерено-небрежно, че няма как да не се поддадеш...

# 564
Вие не разбрахте че телеца е просто оформен - обича удобството от всяко естество ,та за какво да си нарушава спокойствието с не разбиращи хора,ако има конфликт телеца винаги иска да го реши по най добрият начин и за двамата ЛОГИЧЕН начин ,ако ви искаже ЛОГИЧНИ доводи и вие не го разберете става ЛОШО  ,аз лично в живота си се водя от две неща от СЪРЦЕТО СИ И ОТ ДОБРОТО ,а скорпионите не се водите от ДОБРОТО ,може би всеки си мисли че е ДОБЪР ,ама то тва е зависимо от постъпките ти ,а вие само глупости правите и телеца с годините спира да ви уважава ,щото иска добър човек до себе си ,като някоя РИБА примерно Laughing

# 565
Не е манипулативен просто толкова му е комфортно да си полежи в кревата и да се полюбува на уюта на дома и какво по-хубаво от една грижовна риба да му донесе още нещо примерно Laughing
ей тва е любов Laughing

# 566
prilepche кажи често ,така като се замислиш кой прави повече компромиси във връзката телец - скорпион ,за мен е ясно ,а и ми е интересно ти какво му харесваш на телеца

# 567
Telio87, забавляваш ме.Искрено Laughing Laughing Но нека не забравяме, че Телеца ще се отблагодари може би стократно за всичко, което му е дадено.Умеят да ценят.

# 568
   Съпругата ми никога не ме е обвинявала в манипулиране или стремеж към лидерство.
   Казва, че е щастлива само когато ние - останалите до нея сме щастливи.
   Знае какво би ни доставило удоволствие /на цялото семейство/ и го прави.
   Нима това е манипулиране от моя страна?

# 569
 "  Казва, че е щастлива само когато ние - останалите до нея сме щастливи.
   Знае какво би ни доставило удоволствие /на цялото семейство/ и го прави."
Ето що си обичаме рибите ,щото мислят за нас ,тва е голямо качество ,напълни ми душата

Общи условия

Активация на акаунт