Есента навън наднича ;) Юлчето в листата тича ;)

• 30 467
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета, не съм се включвала отдавна. Вече се преместихме да живеем в София, беше голямо преживяване. Вече ми липсва Варна, но какво да се прави така се налага.
Стискам палци на момичетата с лошите преживявания. Всичко ще се оправи  Peace

Искам да попитам майките от Люлин (ние сме в Люлин 7) да ми препоръчат някой педиатър за малката, че още не съм намерила и е крайно време. Ако има някой на близо да свирка за разходки.

* Krisisi * за разстройство при нас винаги действа оризовата вода. Неизмит ориза го сварявам и и давам да пие. Даже така съм правила АМ. После ориза го давам със сухар и сирене. При нас друго не помага. Дано има успех.

# 601
  • Stavanger, Norway
Маритке и аз като Мара- подробната да се включа по твоя въпрос. Майка ми преди няколко години беше смесила докато чисти някакви препарати и за малко да се задуши от газовете. Та твърдеше, че тръгнала да умира и видяла майка си, т.е. моята баба. И тя й казала, че още 2 години ще живее  hahaha излишно е да казвам, че минаха доста повече от 2 години  Whistling Ама тя се беше панирала тогава доста  ooooh! Иначе аз съм била в комоцио за мног ократко след катастрофа, ама нямам спомени от тогава  Mr. Green
Цветулка,звучиш добре HugС презерватиив и прекъсване ви се е случили,олееееее Crazy
А не е ли рано да ти се гади newsm78

Ади, сакън, недей, че и без това усещам раздвижване в стомаха си (вероятно газове, ама то с моя късмет...Току виж се окаже, че нормалния ми цикъл предните месеци не е бил нормален  hahaha И както се шегувахме с двете чертички на теста и те се показаха, да не стане така, че да ни се объркат плановете още повече  ooooh!
Гади ми се доста от 2-3 дена. С Алекси почти не ми се е случвало, ама сега е почти постоянно  newsm78

# 602
  • Добрич
Маритка, всичко ще мине, мисли позитивно колкото и да ти е трудно  Hug
cvetulka , аз като забременях с Вики също започна гадене още на 2-рия ден от закъснението на цикъла и беше денонощно чаааааак до 4-я месец, споко едва ли си карала цветна досега и аз имах такъв бушуващ стомах от самото начало  Peace
* Krisisi * скорошно оздравяване  Praynig

# 603
Цитат
момичета,някой от вас имал ли е преживяване близко до смъртта? това е комата,когато виждат тунела и тем подобни.....
сори,че пиша такива странни неща:)
Aз,като бях на около 17 ме оперираха от апандисит то се оказало че имам и възпаление на яйчниците  и се проточила малко операцията,та тогава ме събудиха малко трудничко, спомням си колко силни бяха шамарите  които ми удряха Laughing и тунела беше огледален и аз летях през него ...накрая се виждаше една голяма поляна ,страшно зелена с един палат много светло беше и си спомням само че видях едно момче което тогава страшно много харесвах Mr. Green то беше в тунела не на поляната.... Joy много странно на никои не съм го разказвала до сега да не ми се смеят hahaha

# 604
    Момичета,нямам време за по-подробно включване.....

Чета малко по диагонал,но на няколко места мернах ГЕНТАМИЦИН.
    Иска ми се да предупредя: прочетете внимателно листовката към това лек-во и се консултирайте с добър лекар!Знам,че приема на Гентамицин  свързват със загуба на слуха.  Naughty

# 605
  • Добрич
И аз съм чувала за тази връзка между Гентамицин-а и слуха, доста често се каня при такива "съвети" за даване на разни лекарства да дам мнение, но се въздържах, за да не се пораждат спорове  Peace Винаги трябва да се четат листовките и да се прави консултация с лекар  Peace Hug
Между другото да ви почерпя по случай имения ден на момчето ми Михаил

# 606
Нещо ми се прецаква нета...

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 20:23 от Kosty

# 607
Весси Честит ти именик! Да ти е жив и здрав и много да те слуша Simple Smile

Честит имен ден и на Ангел на diman!

Както и на всиЧки празнуващи 

# 608
Криси,аз по-горе писах как съм оправяла Ивон.При нас също действа Смекта,разтворена в компот от дренки,оризова вода или в краен случай лъжица оцет.
Оздравявайте бързо Praynig

Ремка,аз съм в Люлин 5 PeaceЩе се радвам да се запознаем с Емира и теб.

# 609
Относно гентамицина,аз лично съм загубила слуха си като малка на едното ухо(слава богу)от серия инжекции гентамицин заради диария,но естествено това е някакъв страничен ефект ,който не е задължително да се прояви

# 610
Честит празник на Михаил на Весси и Ангел на Диман. Да растат здрави и усмихнати.   bouquet

# 611
  • в 1001-та нощ
Маритка, тунел се вижда, защото първо се връща централното зрение и после периферното  Peace

# 612
Относно гентамицина,аз лично съм загубила слуха си като малка на едното ухо(слава богу)от серия инжекции гентамицин заради диария,но естествено това е някакъв страничен ефект ,който не е задължително да се прояви
     tiramisy,преди време срещнах един художник ,глух и с нарушен говор.Разбрах,че е така заради лечението с Гентамицин,като малък. Peace

Съжалявам за твоята ситуация.... Hug

Маритке,стискам палци за изследванията ти!  Hug
Тунел не съм виждала.Имам близка,която е била в кома 19 дни,но и тя не е виждала тунел или нещо подобно......

Честит имен ден на всички,които са празнували вчера!   bouquet

remka,добре дошла у София!  Grinning Hug

* Krisisi *,оризова водичка,нишестяна водичка,брашняна водичка....всичко това би могло да помогне за диария.Прахчета Ентерол пробвали ли сте?
     И нашата педиатърка препоръчва преварената кола при риск за обезводняване.Но засега не съм прибягвала до този метод.

# 613
Здравейте и от нас....
Цвети стискам палци и те подкрепям(аз също съм на мнение че щом не можеш да осигуриш на детето необходимото,то по-добре не го създавай-а едно дете иска много иска внимание,нежност любов,а когато семейството е опънато и се чуди как да осигури прехраната и елементарните си нужди всичко това изчезва

Теди нали знаеш че аз съм на линия за една вечерна среща:))))

Ние  от седмица много викаме(направо си крещим)това не се ли отразява по някакъв начин на нервната система на детето или просто е период на инат (когато не стане на нейното вика ама вика )

# 614
Маритка, тунел се вижда, защото първо се връща централното зрение и после периферното  Peace

само дето тунела се вижда,когато зрението се изключва,но всъщност даже доста след това.

мерси момичета за отговорите относно комата:) аз също съм била в такова състояние,но не видях тунела.видях всъщност едно друго нещо,което ние наричаме май ад (без дяволи и разни неща.просто ужасно чувство на страх и несъществуване) и в последно време мисля за това,та реших да се поровя по въпроса,но още не съм си изяснила нещата докрай. филмите май не ми влияят добре хахахаахах

бях на ехография на органите.жлъчката ми е добре (там се съмняваха,че има проблем),но откриха някакъв израстък близо до единия ми бъбрек.лекарката каза,че не е повод за паника и може да не с еокаже нищо,но е факт,че май ще ми правят тумография.гастроскопия не ми направиха,а това беше основното,което трябваше да направят.явно ще се разкарвам още два пъти по болници.

Общи условия

Активация на акаунт