лек ден на всички
Не ви е било никак лесно, но разбирам.
Любими играчки са му отвертките на баща му и всякакви техничарски джаджи
А като сме в парка - кофичка с лопатка и клечки са достатъчни играчки да го занимават
Но на мен ми намирисва на обезводняване от разстройството. Давай колкото може повече течности за да живне
Така се изпожениха повечето от компанията 

Дори и да го гушкам не иска.
Стискам палци всичко да е наред с изследванията.
Не се настройвай негативно от сега - ще привлечеш погрешната енергия

Обаче вярно нямат дългосрочна памет или моят е прекален екстремист - следобед се покатери по същия начин - прав на страницата на един фотьойл 
). Дано Алето се оправи бързо! Моят юнак се събуди в 3:50 и се приспивахме пред компютъра със странни музики, с гушкане и т.н. Баща му не го будя да гоприспива, защото Алекси изпада в истерични писъци ако не съм аз
Та така посред нощ, дундуркам, гади ми се, ама няма как
Аз в момента не съм с "розови" очила и разигравах на мъжа ми най-лошия сценарий: "Отиваме на лекар и казват, че е било цветна бременност и съм бременна с близнаци. И е твърде късно за аборт"
Ей, тогава ще я втасаме. Казах му, че директно го пращам на гурбет да ни изхранва
Опитвам се да не осмислям много моралната страна на нещата като цяло
Чак се накефих. Сега остава да му стане, че тази част е малко рискова
Да не говорим, че щеше да е като мумия в тях
С презерватиив и прекъсване ви се е случили,олееееее 

Малката е ужасно вяла, само плаче....няма сили за нищо, не желае да се храни. Моля ви ако знаете някой начин за спиране на разстройство да го кажете. Четох за ампула Гентамицин - някой давал ли е такова нещо?Препоръчани теми