Есента навън наднича ;) Юлчето в листата тича ;)

• 30 478
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Нека и аз споделя... Когато родих,малката беше на 2-3 месеца а аз бях на 1( бременна). Разбрах го по умората,повръщането. Направих тест и ... Направих аборт понеже малката беше от ревливите бебета а аз с това повръщане какво да правя. С моя поплакахме малко и сега все за това се сещаме( но беше за доброто на всички). Когато малката е по-голяма, около 6-7 години може да пробваме за второ но сега, на този етап не сме готови.
Относно малката a.l.e.n.a ние се катерим по стоповете,масите,леглата,решетките на терасата...абе навсякъде. Цял ден я следя защото е опасна. Знае всичко-как,кога,къде... Когато е гладна отива до хладилника и почва да вика "Мама,мама"...,после сяда на стола и си хапва сама(ако не е супа).Около 12 часа ми носи телефона и почва"Тати,тати"... тя е като часовник. Цял ден прави бели,помага ми с чистенето, и така. Става около 6 и вечер си ляга около 22(докато свикне с новото време...)
аз се улисах в писане май Simple Smile лек ден на всички

# 586
Маритказа Алето говорех,за гентамицина.
Ние също се пазим с прекъснат полов акт.До сега не е имало издънки,но никога не е късно.

# 587
  • Stavanger, Norway
kotanata88   Hug Не ви е било никак лесно, но разбирам.
Бели и Алекси прави, но иначе е супер послушно и кротко дете. Като цяло успявам да се разбера с него. Е, има случаи, когато се тръшка, но и той е човек - най- му харесват забранените неша  Mr. Green А за разбирането така му сече акъла, че направо го чувам как цъка като часовников механизъм понякога  hahaha Любими играчки са му отвертките на баща му и всякакви техничарски джаджи  Peace А като сме в парка - кофичка с лопатка и клечки са достатъчни играчки да го занимават  Peace

# 588
цветулке,стана ми много тъжно от цялата история и пред избора,който сте поставени да направирте,но те подкрепям напълно! правилен е щом ситуацията е такава.

галя,мерси,но а знезнам тук има ли го този медикамент.обаче на Алето разстройството спря.аз му давах Биофлорин (медикамент против разстройство).

нещо се тревожа за детето ми.оправя се от ефектите на болестта (разстройство и повръщане),но е много слаб,апатичен,ревлив,унил и....кротък.вчера го изведох и той през цялото време седя на краката ми на една пейка и гледА как едно дете си играе в пясъка пред него.опита да си играе,но нещо неможа и пак поиска да го взема.това не е мойто дете.той е като торнадо по детските площадки.всъщност ето точно този факт ще ме накара да потърся лекар.поведението е адски нетипично за него.цяла нощ си дере устата,лицето и ушите със злоба.натисках го около ушите,но не реагира да го боли.....нещо не ми харесва тази работа и ще видим.аз в сряда съм на много важно изследвано,от което съм изтръпнала (на коремните органи и стомаха,че нали имам силни и псотоянни болки) и ще видя днес ли или утре да заведа детето да го видят.

и на мен ми се иска Алето да има братче или сестриче (предпочитам едно момиче вече),с което да си е дружинка,но наистина ще ни дойде много трудно.на изчакване оставям нещата и ако дойде момент,когато да преценя,че ще успея може би............но няма да го направя,ако минат повечко години обаче.

# 589
  • Stavanger, Norway
Маритке, Алето да не е обезводнен? Т има ли? Да не го мъчат зъби?Моят мъж (нали и той като бебетата  Mr. Green) му никне мъдрец и да знаеш като болен беше. Даже Т вдигна  Shocked И Алекси като му излизаше кътника последния път беше по-апаатичен (е, не чак колкото описваш ти, но по-умърлушен си беше)  newsm78 Но на мен ми намирисва на обезводняване от разстройството. Давай колкото може повече течности за да живне  Peace

# 590
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Хах да кажа за прекъснатия полов акт като метод за предпазване - по мои скромни наблюдения в 7 от 9 случая (разбирай имам само 2 небременни приятелки) води до бебе, като наблюденията ми са над реални двойки с вече щъкащи мъници Wink  Така се изпожениха повечето от компанията  Peace
В гимназията идваше един професор да ни учи на сексуална култура и още си спомням как той цитира статистически данни според които всяко 2ро дете в България е плод на прекъснатия полов акт.

Аз преди пиех Ясмин, но после нещо прекъснах и трябва да призная, че сега и ние се "предпазваме" по този начин  Blush

Маритка, пиши как е Алето  Rolling Eyes

# 591
цветулке,давам му и вече си пие вода,а си го и кърмя.всъщност само на кърма е от доста време (200 мл общо е изпил през цялото време от лечебното мляко),устните са си му свежи и не са изсъхнали...абе няма признаци за обезводяване.абе ще видим.те така ме нагодиха с часа му при лекар,че...май ще го откажа,ако утре е живнал малко повече.в 08.15ч. в сряда чак трябва да сме в кабинета,а пътя ни до там е 30 мин,което значи,че трябва да го будя по сутрините насилствено,а това не е никак препоръчително. в 10.00 ч на същата сутрин аз имам важни изследвания,заради които съм изтръпнала какво ще ми открият  и се чудя как ще се оправя и със стреса,и с времето.зъб не му расте.той има само още 4 да избиват,а не са подути никак.

оф стискайте ми палци да не ми намерят страшни болести.язва на стомаха вече ми изглежда примамлива диагноза пред другите перспективи.първо ще ме огледат на ехограф да нямам повредена жлъчка и ако имам ще я махат с операция бррррр...ако ли тя е здрава ще ми правят гастроскопия през устата без пълна упойка и това е ужаса ми...кой знае какво ще ми намерят....май даже жлъчката предпочитам пред това...все си мисля за някакви злокачествени неща:(

някой от вас има ли идея как мога да се свържа с изследовател (научен) на паранормални явления? но никакви врачки,баячки и медиуми не ми трябват де.

теди,тъкмо публикувам и гледам ме питаш. ами добре е като изключим все още отпадналостта му.много лошо спа тази нощ.побърка ме.вече незнам глезня ли е или е болен,но цяла нощ мъцА и мляскА...демек иска да цица.ако не дам реве..... ooooh!

аз съм пила Диане 25,което имаше супер ефект на гърдите ми-ставаха големи и твърди,както и махаше акнето ми,но май е силничко и не с епрепоръчва за по-зрели жени,а аз вече съм в тази група.сега съм на Церазет,защото кърмя вс еоще,а те май са единствените за кърмачки newsm78

# 592
Алекс пък е в някаква фаза на постоянно тръшкане и рев ooooh!Дори и да го гушкам не иска. Shocked
Обяснявам си го с 4-те избиващи предкътника,дано е това,а не някаква проява на характера с по-постоянно действие,защото ще  изперкам със сигурност.

Ние се пазим с презерватив и прекъснат акт.Не искам да си слагам хормонални спирали или хормонални хапове да пия,та май за сега това е нашият вариянт Thinking

# 593
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Маритка, защо не пробваш с глюкоза 5% разтвор? Аз му я давах вместо вода.
Може би просто е отпаднал и скоро ще живне  PeaceСтискам палци всичко да е наред с изследванията.  Praynig Не се настройвай негативно от сега - ще привлечеш погрешната енергия  Wink

Извинявай за любопитството, защото ти е изследовател на паранормални явления?
Аз миналата година имах толкова странен сън, въпреки, че съм на 100% сигурна че бях будна...  Crazy
Борко и той се катери по каквото свари - днес дори се изтърси и после си поплака  Cry  Обаче вярно нямат дългосрочна памет или моят е прекален екстремист - следобед се покатери по същия начин - прав на страницата на един фотьойл   Crazy

# 594
Zashtoto viarvam v paranormalnoto i reshih da ne se zadovoliavam samo s "dosietata x" veche.bih bila mnogo zadovolena,ako nameria hora i mesta pulni s takiva neshta hahhaaa

Ot tel.sum,che detetoe wuw wanata.mnogo mi e mizerEn i se sbirkah kakvo da go pravia veche.

Ot kude puk glukosa da nameria? Abe te lekarite med mi kazaha da mu davam....shte vzema naistina da mu dam.

# 595

Маритка и моето момиче се държи по същия начин както ти описваш Алето - вяла, апатична не се заиграва с нищо, само иска да я гушкам и да спи по 4-5 пъти на ден /това не се беше случвало от 1 година/ а нощем реве и буйства. При нея се получи диария в следствие на антибиотика който пи. Вчера смених поне 10 памперса, а тази сутрин  повърна и аз не знам какво тъй като отказва храна и на ден не хапва повече от 1/2 филия хляб.  Ходихме на платен преглед и там за диарията ни препоръчаха пробиотици ЛИНЕКС БЕЙБИ и тези две прахчета за дехидратиране:ХИДРАСЕК - http://apteka.framar.bg/30001073/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0% … 0-%D0%BC%D0%B3-30  и ХИДРАТИН АЛФА - http://apteka.framar.bg/30000998/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0% … %B5%D1%82%D0%B0-8
 Последното съдържа и глюкоза и е доста добро, но повечето деца отказват да го пият.  Дано успееш да ги намериш в Швейцария.
     Стискам палци всичко с изследванията ти да е наред. Praynig

# 596
  • Stavanger, Norway
Маритке, не си мисли такива лоши неща. Вероятно е някой колит или язва на стомаха от нередовното хранене (не, че е леко и добро, но има оправия  Peace). Дано Алето се оправи бързо! Моят юнак се събуди в 3:50 и се приспивахме пред компютъра със странни музики, с гушкане и т.н. Баща му не го будя да гоприспива, защото Алекси изпада в истерични писъци ако не съм аз  ooooh! Та така посред нощ, дундуркам, гади ми се, ама няма как  Rolling Eyes
Теди и ние се пазихме с прекъснат полов акт и презервативи. Пазя се с този метод откакто водя полов живот, но явно всяко нещо си има своя край  Whistling Аз в момента не съм с "розови" очила и разигравах на мъжа ми най-лошия сценарий: "Отиваме на лекар и казват, че е било цветна бременност и съм бременна с близнаци. И е твърде късно за аборт"  hahaha Ей, тогава ще я втасаме. Казах му, че директно го пращам на гурбет да ни изхранва  hahaha Опитвам се да не осмислям много моралната страна на нещата като цяло  Rolling Eyes
Я да се похваля - вчера след не знам колко време обикаляне по магазините и търсене на подходяща зимна шубичка за Алекси накрая му намерих чисто нова в ибей и то на цената на турските тук  Peace Чак се накефих. Сега остава да му стане, че тази част е малко рискова  Confused
Не знам как е в другите бг градове, но в Бургас из магазините намерих точно 2 вида такива шубички (шушлекови, а аз исках от памучен плат с каракул) и то на цени 40-50лв, без особено качество насреща  ooooh! Да не говорим, че щеше да е като мумия в тях  ooooh!

# 597
Цветулка,звучиш добре HugС презерватиив и прекъсване ви се е случили,олееееее Crazy
А не е ли рано да ти се гади newsm78

Маритка,когато Ивон ми се беше натровила (беше с р-во и повръщаше зелени сокове) редувах по една супена лъжица глюкоза и физ. р-р през половин час.Не съм давала никакви други лекарства.Според мен е обезводнен.Ивон също не беше с напукани устни,но беше с ужасно бял език.

‎8 ноември - Архангелов ден. Архангел Михаил е един от братята светци-юнаци, на когото при подялбата на света се паднали мъртвите души. Той взима душата на умиращия, подавайки му обикновено ябълка. По тази причина той бива възприеман от населението като ангел на смъртта и оттук идват народните му названия - душовадник, вадидушник. На празника му се организират курбани за светеца, семейни и родови ...служби, общоселски празници и събори. На този ден черпят Ангел, Алина, Ангелина, Архангел, Гаврил, Гавраил, Мила, Милен, Мильо, Михаела, Михаил, Михаел, Мара, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Рада, Радивой, Радка, Радко, Радослав, Радослава, Радостин, Райко, Райна, Райчо, Рангел, Рафаил, Рая, Руси, Руска, Руско, Руслан, Серафим - Честит имен ден !!!
8 ноември е професионален празник на полицаи, месари, колбасари - Честит празник !!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

# 598

Ох, нашето разтройство продължава.......... Нищо не ни помага. През ноща смених 6 памперса.
 Сега прочетох, че много помага переварена кола, ще пробвам и това, въпреки че не знам доколко е подходящо за деца.  Sad  Малката е ужасно вяла, само плаче....няма сили за нищо, не желае да се храни. Моля ви ако знаете някой начин за спиране на разстройство да го кажете. Четох за ампула Гентамицин - някой давал ли е такова нещо?

Честит празник на всички празнуващи! Да са много здрави и щастливи!

# 599
момичета,някой от вас имал ли е преживяване близко до смъртта? това е комата,когато виждат тунела и тем подобни.....
сори,че пиша такива странни неща:)

Общи условия

Активация на акаунт