Есента навън наднича ;) Юлчето в листата тича ;)

• 30 487
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
цветулке,вземи решението,което ти решиш! послушай единдтевно твоето сърце и твоята глава.това ще е правилното решение.аз имам два аборта по желание.

теди,не се сърдя.нормално е да ми отправиш критика,след писанията,които написах.ама аз не бях се доуточнила,а диркенто си изшляпах простотиите.

кости и алена,много ви благодаря и на вас! мислех,че само на нас толкова ни куцат отношенията и само аз съм толкова збъркана.предполагам и от мен идват нашите проблеми,защото признавам си,че съм друг човек след раждането.

снощи щях да умра! така ме трупяса нещо,че буквално неможех да стана от леглото! станах един път и се свлякох на земята,после повърнах,но Т нямах,нито разстройство.сега гледам съм добре.много странно.може да е било от противозачатъчните,които започнах.аз мислех,че вируса ме е хванал.

# 571
Селма Hug

Знам какви са настроенията във форума като цяло ...
Веднъж попаднах на следния подпис:
Внимание! Прекаленото висене във форум БГ Мама води до ... забременяване!
или нещо подобно

Маритка да не се окаже "онзи" вирус. Като знам и ти май на този етап не си готова за следващо Peace

# 572
И от мен стиснати палци за малчуганите на Дунайка и Пепка и вярвам, че всичко ще е наред.
маритка -ампулка гентамицин действа много добре при разтройство.
cvetulka Sad Hug  бъди силна.Много кофти ситуация.
Чета ви редовно ,но нещо нямам много време за писане напоследък.Марти е станал едно диваненце.Не ме оставя минутка да бездействам.Все иска да е в мен или ходи и прави беля подир беля.Стъклото на камината счупи ,саксии събаря ,пръст изравя,шкафове отваря и всичко изхвърля... CrazyИ така при нас.Бях решила да го отбивам,ама като гледам май ще изчакам.Като започне да вади зъб най -лесно го успокоявам breastfeedingкато му дам да сучи.Така ,че го отлагам този филм за сега.

# 573
  • в 1001-та нощ
понеже се спомена  разстройство  Hug варени кори от нар, варени дренки (като компот), отвара от джоджен  newsm78 Rolling Eyes

ние си имаме нова игра Shocked щях да плуча удар - първия път - катери се сам на столчето си, обръща се, сяда, опитва се да се закопчае и да си вземе таблата .... и го прави особено, ако е гладен или му се мързелува

прави го и като не е гладен, но тогава иска да го сваля веднага, защото не смее сам и после пак се качва и така....

най-интересното е, че не тръгва да слиза сам, опитва чат-пат, но го е страх да се пусне накрая и увисва с писъци  Mr. Green

# 574
Цвете, мила....  spoko Дано скоро всичко се нареди при вас....  Praynig fingerscrossed
Ренчи, какво стана с вас?

# 575
не кости,не е вирус на цветулка при мен.аз съм в момента в период и точно това чаках,за да започна хапчетата.от тук-натам съм защитена:) за друго дете незнам някога щ с епрестраша ли.много психологически метаморфози преживях сега и това ме плаши много.

галя76,гентамицин з амен или детето? аз незнам има ли го тук изобщо..на коя фирма е? аз разстройство нямам,а май няма и д аполуча.добре съм си днеска.

алена,аз вече сложих нашето столче от има един месец в архива поради тази причина.дори се чудя дали някога ще ни трябва пак (за Алето) и се чудя дали да не го продавам вече.

# 576
Цветулка,каквото и да решиш,стискам  ти палци Peace Peace Peace
Иначе найстина,ще взимаш майчинство колкото и с Алекси.Даже мисля,че трябва да влезеш в болнични за 45 дни,докато Алекси навърши 2 год,за да взимаш същите пари,не чак до термин да чакаш.
Една мама тук се интересуваше скоро и дочух нещо такова.
Винаги има начин,когато има желание.Успех ,каквото и да решиш Hug

Ренчи,как сте?

# 577
между другото присетих се да кажа,че единия ми аборт е точно от такова "пазене"с прекъснат полов акт.с мъжа ми се пазехме няколко години така без инциденти и един прекрасен ден,когато синът ми беше колкото е алето голям сега на мен м изакъсня,но и през ум не ми мина да си помисля,че съм забременяла случайно,защото ми беше като мит това,че можело и да се забременява с прекъснат полов акт. 20 дена след закъснението аджеба реших да си направя тест,защото ми идваше иначе редовно и си бях бременна.никак не бях готова за други деца толкова скоро (като се гледам настройките ми не са се променили сега) и реших да не се подлагам на толкова трудности.абортирах с пълна упойка и не ме е боляло никъде нищо.сега нямам никакви угризения на съвесста и не се чувствам зле от факта.по-зле щеше да ми е,ако бях с две деца в положението,в което по-късно останах.

# 578
вече сме добре момичета. Токлова и беше зле че само викаше НАНИ НАНИ и заспа. като се събуди напълни памперса. А аз се разплаках от радост. Явно се е обезводнила ли незнам и аз и ако е поизтинала, защото тези дни я разнасяме по сборове по селата и така.... Слава богу сега е по добре и изяде цяло картофено кюфтенце за вечеря( това е напредък, зашото от 3 дена не иска да яде). Това е от мен.
Извинявам се че не пиша, но просто нямам време.

# 579
Цветулка, малко късно се включвам но пък и не знам как точно да помогна с информация, тъй като моят казус е съвсем различен.

Това, което мога да те посъветвам е да поговориш с някой счетоводител за това какви са ти опциите... Както и в НОИ, там поне със сигурност са наясно и ще ти обяснят.

Мисля, че за да получаваш майчинство, същото като за Алекси, то освен, че терминът трябва да настъпи преди Алекси да навърши 2 години, то двете майчинства трябва да се застъпват. Твоето сега е прекратено, понеже работиш, но май имаше опция да си го върнеш. И за това трябва да питаш.

Каквото и да решиш, провери първо със сигурност как стоят нещата. Пък де да знаеш, може работодателят ти да се окаже разбран човек и да те подкрепи.

# 580
От няколко дни не съм чела и за съжаление доста неприятни неща са се случили.
Пепка имаш и моите положителни мисли. Сигурна съм че малката ще се оправи напълно. Hug
Дунайка силно се надявам това да е първия и последния път, в който ти се случва подобно нещо.
Цветулке, според мен е много важно едно дете да е желано.  Стискам палци, всичко да мине наред.
Ренчи радвам се, че малката се е оправила.
Azzzy , ако си спомняш и ние бяхме със запушен слъзен канал, така че знам какво ти е. Слава богу при нас се отпуши на 8 месеца с масажи. От няколко дни обаче пак му сълзеше очето и направо се бях побъркала, че пак се е запушил. Добре че се оправи с капки за очи за 1 ден.

На моя племенник му отпушваха каналчето в Токуда. Мина много леко, даже сестра ми каза че след като ги е отпуснала упойката, децата са били много весели от райския газ и е било голям купон. За съжаление при тях трябваше и след това да продължат с масажите още два месеца преди да се оправи напълно. Дано при вас не се наложи. Ще стискам палци на 16-ти. За упойката не се притеснявай, важното е да се оправи малката. После ще се родиш, като не ти се налага постоянно да бършеш гурели.

Бързо да се оправят и всички дечица с вируси.

# 581
  • Burgas
Пепка сигурна съм, че всичко ще е наред. Познаваш си детето, забелязала си проблема и сега съзнателно ще работиш по отстраняването му. Дай боже на пролет да се видим с вас в морската градина, както преди година и всичко да е наред.
Цветулке нямаш представа колко те разбирам. Напоследък това е моя кошмар. Загубих бройката на тестовете които съм си купувала всеки месец, при най-малкото закъснение. И аз като теб не съм готова емоционално, материално и по всички възможни начини за второ дете.Странното е , че всеки месец решението ми е различно - ту си мисля, че ако съм бременна ще го оставя, ту съм твърдо убедена , че бих го махнала. Решението което вземеш, ще е най-правилното за теб и за момента. Убедена съм в едно, решението трябва да се вземе от двамата родители. Hug Hug HugС теб съм!!!!
 П.С. И ако не е станало много ясно от поста - не, не съм бременна  Simple Smile

# 582
  • Пловдив
Здравейте момичета,
много емоции сте имали през изминалите дни, силно се надявам на положителна развръзка за всички!  Praynig
При нас с Борко, няма нищо ново. Гледаме се по цял ден, на ясла смятам да го пускам на пролет живот и здраве! Аз доживях времето, в което Борко да се покатери в скута ми, да ми повдигне блузата и да каже "цица"  Mr. Green И откакто откри че го може, го прави по всяко време, на всяко място  Mr. Green Та така...
Също така записах час за фото сесия - студийна и на открито, за Борко и каката, надявам се да станат страхотни! За мамите от Пловдив - снимки на открито, ще бъдат в градската градина, на 13.11. Записвания  - Ели Карагьозова (търси в чичо Гугъл)  Peace

# 583
  • Stavanger, Norway
Звездичке, разсмя ме с твоя пост и тестовете ти  Laughing Благодаря на всички за подкрепата и изказаните мнения. Тъй като не желая да коментирам с никой от близките и семейството и да давам гласност на тази случка в близкото ми обкръжение, наистина се чувствам по-добре, че има с кого да споделя подобен проблем.
Диването, разпитах. Моят казус наистина е различен. И НЕ - няма да вземам същото майчинство, поради ред причини, една от които е, че съм се върнала на работа.
Откакто направих теста обсъдихме всички възможно варианти с мъжа ми, всички мои и негови притеснения и доводи "ЗА" и "ПРОТИВ" и единодушно стигнахме до извода, че второ дете на този етап ще е най-глупавото и неразумно нещо, което можем да причиним на себе си и децата си.
Всички мнения, които прочетох тук са много верни. Благодаря за личните съобщения и подкрепата ви. Но смятам, че един разумен човек трябва да обмисля нещата и да предприема действия не само от гледна точка на емоциите, особено, когато залага бъдещето на много хора и на децата си на карта. Ако отначало имах някакви съмнения, то сега знам, че решението ми е правилно. От морална гледна точка вероятно не е, но от всички останали е единствената правилна постъпка. В петък всичко ще приключи.
Вероятно съвета ми ще прозвучи глупаво, но не се доверявайте на прекъснатия полов акт (макар, че не разчитахме само на него, но...) като средство за предпазване от бременност. Аз поне ще предприема по-сериозни мерки за в бъдеще  Naughty
Благодаря ви отново за подкрепата   bouquet

# 584
  • София
Цветулке, и аз съм на мнение, че такова решение само с таткото трябва да се вземе, без информиране майки, приятелки и близко обкръжение. Харесва ми как сте обсъдили нещата, както и че изобщо споделяш.

Еlia31, благодаря за инфото. Мислех си аз да продължа с масажите на очето след сондажа и щях да питам дали се препоръчва. Оказа, че масаж има смисъл при стеснен канал. При Ема клапата явно не се е отваряла изобщо откакто се е родила. Казват, че при раждането се отваряла, при секциото били по-чести случаите като нашия. Явно толкова лесно съм родила, че не е имала време да се отвори  Laughing

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 11:37 от Azzzy

Общи условия

Активация на акаунт