Есента навън наднича ;) Юлчето в листата тича ;)

• 30 488
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Маритка, аз си знаех, че не си от безотговорните, но все пак ме глождеше, а и вече от толкова време пишем тук, че все едно познавам дечицата и малко или много ме  е грижа. Извинявай още веднъж ако съм те засегнала, това в никакъв случай не е била целта ми  Hug Радвам се и , че Алето е по-добре  Peace
За предразводното състояние не знам какво да те посъветвам, наистина Rolling Eyes  Знам, че говорене + слушане му е майката и секс  Mr. Green

# 556

За предразводното състояние не знам какво да те посъветвам, наистина Rolling Eyes  Знам, че говорене + слушане му е майката и секс  Mr. Green

Най-вече Wink

Маритка аз те разбирам много добре. Имам пред вид всичко, което си ни споделяла от личния си живот. Живеем далеч от родина, близки, приятели; липсват ни социалните контакти, кафенце с приятелки и т.н. и т.н. Искам да кажа, че нямаме кой знае колко неща за да се разсейваме и изпадаме в някакви мрачни настроения, освен това сме с малки деца, а като прибавиш и намалялото ни либидо - ето че партньорът ни се е отчуждил Sad
Миналата зима и ние бяхме едва ли не пред развод. Слава богу нещата се оправиха и като размислих на трезва глава установих, че вината за всичко беше повече моя, отколкото негова. Просто се поотпуснах и сега го раздавам по-леко. Макар и да нямам голямо желание, си наложих, че мъжът ми се нуждае от секс. Пък то почне ли се, желанието само си идва Mr. Green
Въпреки че съм в малко по-изгодна позиция - не съм много далеч от наште и през голяма част от годината са тук при нас - мога да кажа, че сме със сходна житейска действителност Peace

Извини ме, че си позволих такова нахълтване и философстване върху личния ти живот Hug От това, което си писала тук, съм останала с това впечатление. И почувствах нуждата да се изкажа Peace

# 557
  • в 1001-та нощ
аз също съм имах  "предразводни" моменти, а сега наблюдавам това при приятелки наскоро родили  Peace

за себе си наложих идеята, че няма  смисъл да бягам, за да попадна на същото и пак да бягам и така до къде и до кога ....

фокусирах се над това какво да с енаправи, за да се решават проблемите и постигаме успех; емоцията не е добър съветник  Peace

мисля, че дори мъжът ми прихваща от моите виждания и се хвали, че ан работа ги прилага успешно  Hug

мисля, че няма идеални хора, с които всичко да е прекрасно от самосебе си - има такива кратки периоди в началото на една връзка и после училище по търпение, компромиси, гъвкавост, пасване   bouquet

# 558
Дунайка, наистина е ужасна гледка дете с фебрилен гърч...баткото ми е правил два и със сигурност ми е съкратил живота с няколко години. До 3 г му давах Диазепан при всяко вдигане на  Т над 37 градуса. Мисля, че действително се израства и лошото е, че ако детето е с по-чувствителна нервна система, мисля, че трудно би могъл да се избегне...той ги направи на 38.3. Confused Дано не се повтарят при Роско и ако имаш някакви въпроси, не се притеснявай да ме питаш...абсолютен експерт съм станала по сваляне на Т. Hug

Дони, сигурна съм, че ще се справите с проблема.   PraynigHug

# 559
  • Stavanger, Norway
Гадно, гадно, гадно... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Стискайте палци да мине бързо и леко. А съвестта цял живот сигурно ще ме гризе  Rolling Eyes

# 560
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Гадно, гадно, гадно... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Стискайте палци да мине бързо и леко. А съвестта цял живот сигурно ще ме гризе  Rolling Eyes

Можеш да си позволиш няколко дни за размисъл. Не прибързвай  Hug

# 561
  • в 1001-та нощ
аз се връщах, четох и не връзвам за какво става въпрос  Rolling Eyes Embarassed Blush

# 562
cvetulka разбирам, че ви е трудно в момента - финанси, време, работа - но защо не помислиш още малко, може да не се налага да съжаляваш цял живот, дето казваш.
Каквото и да решиш обаче, ние сме с теб и те подкрепяме Hug И аз вярвам, че сме се събрали тук да споделяме както положителните, така и негативните моменти Peace

# 563
    Цветулке,имаш и моята подкрепа,каквото и да се случва с теб!  Hug
    Какво всъщност се случва?.........  изгубила съм нишката..... newsm78

Кости,много истини в предпоследния ти пост.  Peace

# 564
моми4ета здравейте.
Имам нужда от съвет, от помощ от каквото и да е.
Момиченцето ми е не пишкало цяла нощ. и все още не е се е изпишкало. А вчера пишка. малко.
Званях на док и тя каза да и давам течности и да не яде солено.
Моля кажете на някой случвло ли му се е?
Дали е настинала..... СЕга изпи 120 мл компот дано като се сабуди да се изпишка. Проблем е че не иска и да яде. ама хич. направо съм съсипана Sad

# 565
  • Stavanger, Norway
Ами случи ми се нещо, което в друг момент и време щеше много да ме радва, но не и сега  EFP Странно как дадени събития могат да променят своето значение в зависимост от обстоятелствата. Относно размисъла още преди да видя резултата опитахме да си го представим, но...Положението не е розово. Общо взето нещата стоят така:
1. Бременна съм
2. ТД ми е на 6 месеца изпитателен срок и просто няма да ми го продължат ако съм бременна
3. Дори и да ми го продължат законодателството ни е такова, че ще взема много ниско майчинство (дори и да идем в по-евтино жилище, ще спестим някакви си 100лв месечно, а това няма да е достатъчно, защото моят доход е доста важен в семейния бюджет)
4. Не сме подготвени психически за второ дете (но това е маловажното в случая)

То дори аборта ще ни натовари доста, а какво остава бременност и раждане и второ дете без почти никакви приходи  ooooh! Все пак не сме като ромите да ги раждаме без да можем да ги гледаме  ooooh! Знам какви са настроенията във форума като цяло и съм благодарна, на тези от вас, котио ме подкрепят независимо от решението ми (като цяло просто споделям и нямам нужда от одобрение и т.н.). Просто не мога да проумея как от 13 години ползвам такива предпазни мерки и точно в този момент се обърка всичко  ooooh!

# 566
   Ах,Цветулке...... Sad Hug

Имам си мнение по темата ти,но.....ти не питаш за такова......  smile3505
   Господ ни дава изпитания ,едновременно ни дава и начини/възможности да се справим.
   Дано всичко се нареди,както е най-добре за всички засегнати!  Peace Hug

# 567
Цветулке, ако термина ти е преди да изтекат двете години на това майчинство ще вземаш колкото си вземала предишното, май така беше, ако се осигуряваш на повече сега даже може да се вдигне малко - Диването да се включи да каже как стоят нещата точно.

Виж за договора и фирмата гориш   Crazy
Относно друго дете - мисля че колкото и да имам все ще съм неподготвена  Laughing
Но пък помисли добре - детенцето ти ще си има малко братче или сестриче с малка разлика, с което ще си играе. И ще минеш бебешките години накуп - та после ще имаш цялото си време да се замислиш за кариера.

Между другото - абортите не са толкова лесни и изобщо не са безопасни. Понеже имаше доста голяма вероятност за синдром на даун при малката, много бях изчела по въпроса  ooooh! За щастие всичко е наред.

# 568
  • в 1001-та нощ
Цветулче  Hug ти си знаеш най-добре и решението, което вземате е най-доброто  Peace

Аз бях питала за себе си - при бременност сега - как се изчислява базата и казаха, че като доход в месеци назад се взема дохода преди майчинството.

Вие решението сте го взели, стискам палци - всичко да мине по вода и възстановяването - физическо и психоческо да е бързо  Hug  bouquet

# 569
Ren4i,какво става с вас?Изпишка ли се малката? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт