ЮЛИ 2007!

• 29 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
При вас сняг, при нас вятър , та чак подхвърчаме. Цял ден стоим затворени вкъщи и гледаме през прозореца. Децата подивяха."Седем часа разлика" ми зацикли много.
За пералня и за сушилня ние се доверихме на Аристон и ни действат безотказно.Предполагам всеки ще си похвали неговата  Mr. GreenНаистина съм чувала, че колкото е по-малко електрониката толкова по-добре. Peace
Иве, кой е "бай Миле", че ми стана интересно?. Аз викам от време на време така на мъжа си  Wink

# 286
Бубе, много ми стана жал за Дели. Много е чувствителен. И Мариян е привързан към мен, но така нещата не ги изживява.
Дани, и на мен ми е писнало това висене на мивката. На моменти доста ме хваща нервата. Ако един ден се преместим в по-широко жилище това ще е първото нещо, което ще купим- съдомиялна  Twisted Evil
Марти, пожелавам ти утре един хубав първи работен ден, изпълнен с много приятни емоции  Hug
Аз пък напоследък перманентно май съм в депресия. Ни ми се говори, ни ми се пише  Tired Нещо ми е много сиво и еднообразно...
Пепи все още няма глас, хремата като че ли намалява...Започвам пак да го захранвам  Simple Smile
Да оздравяват другите болнички  Hug

# 287
  • sf
ДУ
Изпратих Вико на градина, отиде с наметалото на батман  ooooh! не можах да му откажа, кой знае как ще се карат там за него.

Тази нощ измръзнах, беше ми много студено, дано пуснат парното, макар че га дават да се постопли.

Ние сме вече 10 години с една пералня Самсунг, нямам проблеми с нея. Сушилня не ми трябва, верно, тегаво е в тоя сезон без парното, ама пък да ми заемя място и да ми трупа сметка, мерси. Същата работа и съдомиялната, имам голяма кухня, ама не ми се блъска с уреди, пък и мия веднъж на ден, трупам си ги през деня и вечер или сутрин ги мия, не ми тежи.

Уф, имам толкова много работа , а не ми се почва  ooooh!
а вчера си получих и новия гоблен и сега ме сърбят ръцете  hahaha

# 288
  • София
ДУ
Цяла нощ кашлям,предишните дни ме заболя синузита снощи от климатиците текна назад хрема и едвам изкарах на сухия въздух,но поне беше топло на децата.
Заведох ги Ники се държа по добре чак вътре се просълзи.
Вилма ба Миле е Miele не Милко Joy

# 289
  • София
Добро утро! Hug

Бубе, много мъчно ми стана за Дели. Ти рядко ли излизаш, че реагира така? Кая когато се е стресирала от отсъствието ми (но беше много малка), й мина много бавно, дано при Дели не е така! И да оздравява бързо!

Ние сме с Аристон Super silent, с горно зареждане. Вярно ми служи от 2006 насам, наистина е много по-тиха от другите перални, които съм ползвала и това ми е важно, защото е в кухнята (т.е. и в хола). Има електронен дисплей, който показва  колко минути остават, не знам това за много електроника ли се води. Макс 1000 оборота, аз напоследък пера на 800, за да не се мачкат много дрехите. Единственият ми проблем е, че явно по гумите някъде се задържа влага, чистя от време навреме докъдето стигам, но явно остава някъде и ако пера на по-висока Т, понякога в прането има едни малки частици, изглежда като мокра хартия. Това ме дразни много, но не знам как да го преборя, ако някой има опит, моля да сподели!

Аз съм за среща през седмицата, засега мога всички дни, надявам се кракът на мъжа ми да не се оправи толкова бързо, че пак да тръгне на футбол! Laughing

Работничката да се отчете следобед непременно! Naughty

# 290
  • София,
Добро утро
Ние след малко ще ходим с Вероника до Соцалните да си подаваме едни документи свързане с ТЕЛКА, и после ще се разходим по магазините, ще търся дебели пантофи за нея, а аз си търся бяло късо спортно якенце, но да е задължително отвътре с полар Rolling Eyes, някой да има идея!  newsm78
Айка сега в момента и аз точно това правя - чистя пераланята. Чела съм тук във форума една тема - как се подържа парялнята и от там - доста съвети и то страхотни. Понеже аз ползвам от известно време само течни препарати и тя някак си като пера и на по ниски градуси се вмирисва, и колкото и да се перат дрехите и колкото и омекотител да слагам като ги извадя от известно време имат един странен дъх Sick. Правя следното - купила съм едни сухи таблетки - прах за пране на Персил, много силни, слагам една вътре в барабана, и пускам пералнята на най - дългата програма, може и с предпране, но тогава трябва да сложиш още препарат - може мисля и с таблетки за почистване на съдомиялна или друг сух прах, нагласяш я и на най - високия градус - 90 - 95 и пускаш на празен ход - два часа. И да видиш какво става,  пералнята се пълни с много пяна и с едни такива черни частички, това са налепи, като изпере така и после я отварям и избърсвам отвърте където стигам - гумени участъци, даже изтърквам с една стара четка с дълга дръжка за шишета и тръбата дето минава водата отгоре през нея, въпреки че слагам течния препарат в барабана, тук водата е много мръсна и винаги хваща едни черни гадни налепи, измивам и чекмеджето за прах и омекотител основно с Циф Крем, после пускам само още веднъж на изплакване и я отварям и оставям така да изсъхне и да се проветри. Пробвай. Хубаво е тази процедура както и почистването на филтрите да се прави на всеки три месеца, но аз все забравям! Хайде ние излизаме, до по късно! Hug

# 291
Ай стига бе,аз си мислих че пералня на празно не се пуска.Значи е мит това,аз си почиствам само кутията за препаратите на пералнята,не ползвам калгон и други.
Галенче,дано се възтанови бързо мъжът ти.Тоа с глезена много често се получава при футбола,ние имаме 4 ма приятели дето ритат с такава травма,единия дори го счупи.Мъжът ми откак си счупи ръката спря да рита,груб спорт е,аз като ходя да им  гледам първенството към банката виждам как се блъскат,как падат.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 07:32 от I.a.n.a

# 292
  • sf
И аз ще пробвам да си измия перялнята , ама с какъвто прах имам.

Яна, ами почни и ти да му се сърдиш за каквото и да е, че той е дебел, че пие,че е сърдит и т.н. все ще се намери нещо, да види какво е  ooooh! аман от такива комплексирани мъже

а за шофирането- и аз не научих почти нищо от моя инструктор, после Д. ми каза как стоят нещата и истината е,че трябва тренинг, никой не се е родил научен и мъжете много бързо забравят какви са били те.
За вечерна среща ли става дума? Аз мога само в петък.

# 293
  • Бургас
Добро утро
Времето е наистина ужасно вече.  Crossing Arms
Кривайло не е спрял да кашля и едни мазни сополи изкихва  ooooh! Снощи вдигна Т Tired Тази седмица ще се гледаме.
В събота ходихме в Свищов, взех си учебниците, сега остава и да сядам да чета по малко. Лошото на дистанционното обучение е че нямаш очни на които да присъстваш, трябва сам да си планираш кога какво да учиш, а аз като не ме гонят не бягам  Joy намирисва ми че в последния момент ще се разуча.  Whistling
Нашата пералня е аристон със сушилня, доволна съм, при все че терасата ми е 50/50 и е открита и нямам възможност да простирам повече от 4-5 блузи и то когато не вали  Confused

Марти, честит първи работен ден.  Hug Да се отчетеш после.  Peace

Яна не е лесна твоята. Така както го описваш в мъжът ти разпознавам бившия си мъж  Sick Вики е права за шофирането, лошото е че сега курсовете не са това което са били навремето и на практика шофьорите не са подготвени за улицата.  Peace

# 294
  • София
Снощи точно това напрвих,почиствах пералнята,н я пуснах със таблетка за съдомиялната вътре,поле пусна доп.изплакване.
Накупих си пер.препарати за сумата от 60лв моя ще ме убие Crazy

# 295
  • Sofia
Иве, какво си купила? Аз нещо не съм никак доволна от масовите препарати. И за това питам Simple Smile. Обаче ми се струва, че праховете изпират по-добре от течните .....
Марти после да каже как е минал първия работен ден Simple Smile

# 296
  • sf
Аз си купих от Турция течен Персил , не е лош, но аз в общи линии не намирам разлика  Joy

# 297
И аз искам да чуя с какво перете ,че вече не знам какво да вземам,нещо не съм доволна напоследък от течените .

# 298
  • София,
Какво да кажа, Crossing Arms аз от нищо не съм доволна! ooooh! Течните наистина неизпират, обаче пък сухите не се разтварят и не се пенят като едновремешните, много ги развалиха и съкпите и евтините, кошмар. Сухите като не се разтворят и понякога остават върху дрехите на гранулки и е ужасно, та по още два пъти ги пускам докато се изплакнат хубаво Twisted Evil.
Иве като идваш и когато идваш за ботичките, имах в предвид да се обадиш да дойда с тебе понеже имам карта за 10 % намаление от този магазин та затова, да я ползваш Wink. Аз не намерих пантофки там, но харесах за Вероника страхотни ботушки Peace, а за мен апрески, но първо искам яке да си купя и като си намеря тогава апреските. Mr. Green
Навън обаче е голям студ, направо умряхме и хем с колата, следобед сме на логопед, май трябваше да кажа, че и днес няма да ходим Thinking.
Шуши да оздравявате бързо! И Вероника сега една яка кашлица вади! ooooh!
Айка много лошо това с таткото, да се оправя, сега трябва да полежи малко,  Peace

# 299
  • София
Бяло и светли се пере с прахообразен Скип,цветни с течен Скип или перзил,черни с течен перзил за черно.Това от специализираните магазини,на добре скип от гърция перзил от германия.
Купих такива от тук ще дам отзиви.ползвах гръцки прахообраен диксан изпра всичко и светна бялото Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт