За пералня и за сушилня ние се доверихме на Аристон и ни действат безотказно.Предполагам всеки ще си похвали неговата

Иве, кой е "бай Миле", че ми стана интересно?. Аз викам от време на време така на мъжа си

Нещо ми е много сиво и еднообразно...
не можах да му откажа, кой знае как ще се карат там за него.

. Правя следното - купила съм едни сухи таблетки - прах за пране на Персил, много силни, слагам една вътре в барабана, и пускам пералнята на най - дългата програма, може и с предпране, но тогава трябва да сложиш още препарат - може мисля и с таблетки за почистване на съдомиялна или друг сух прах, нагласяш я и на най - високия градус - 90 - 95 и пускаш на празен ход - два часа. И да видиш какво става, пералнята се пълни с много пяна и с едни такива черни частички, това са налепи, като изпере така и после я отварям и избърсвам отвърте където стигам - гумени участъци, даже изтърквам с една стара четка с дълга дръжка за шишета и тръбата дето минава водата отгоре през нея, въпреки че слагам течния препарат в барабана, тук водата е много мръсна и винаги хваща едни черни гадни налепи, измивам и чекмеджето за прах и омекотител основно с Циф Крем, после пускам само още веднъж на изплакване и я отварям и оставям така да изсъхне и да се проветри. Пробвай. Хубаво е тази процедура както и почистването на филтрите да се прави на всеки три месеца, но аз все забравям! Хайде ние излизаме, до по късно!
аман от такива комплексирани мъже
Снощи вдигна Т
Тази седмица ще се гледаме.
намирисва ми че в последния момент ще се разуча. 
Да се отчетеш после. 
Вики е права за шофирането, лошото е че сега курсовете не са това което са били навремето и на практика шофьорите не са подготвени за улицата.
аз от нищо не съм доволна!
Течните наистина неизпират, обаче пък сухите не се разтварят и не се пенят като едновремешните, много ги развалиха и съкпите и евтините, кошмар. Сухите като не се разтворят и понякога остават върху дрехите на гранулки и е ужасно, та по още два пъти ги пускам докато се изплакнат хубаво
. Аз не намерих пантофки там, но харесах за Вероника страхотни ботушки
, а за мен апрески, но първо искам яке да си купя и като си намеря тогава апреските.
.