Ние сме тук, сигурно утре ще ходим.
Кирова

Аз бяло яке не си и помислям да взема, особено но Вико
то е за деца,дето слушат Аз самата имам едно зимно светло розово, направо ми писна да го пера през седмица

Честно казано аз не бих съдила толкова остро родителите.Мисля че в повечето случаи нямат алтернатива на кого да оставят дечко- много е неприятно ,но съм сигурна че ако имат вариянт да са си вкъщи и да гледат болното дете ще го направят 

момчетата да се оправят 

, нали трябваше да имаме лекции днес, но лекторката се разболяла предизборно жената - та ние решихме така и така сме там поне по едно кафе да изпием и да се запознаем
.
то е за деца,дето слушат
, какво да я правя, поръчах снощи едно и сега чакам да ми се обадят от магазина и да ми потвърдят поръчката, за да попитам самото яке дали е вътре с полар и там разни дрги неща, и ако примерно не ми хареса как мога да го върна и заменя с нещо друго!
, там нали има Хиполенд - само за него се сетих, но там дрешки незная да продават - само играчки май, а има ли и други магазинчета за детски дрехи? 

.Много е неприятно дори и за тях самите убедена съм, но може би наистина нямат избор.Не вярвам ,че съществува майка,която ще си стои вкъщи ,а ще пусне детето си болно на градина.Надявам се да съм права