ЮЛИ 2007!

• 29 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В пицарията ми е малко далече всяка и отдалечена.Май първото сапаре беше най голямо имаше възможност за повече места,или бъркам

# 571
 Hug
Дани, Вико бързо да се оправят децата  Praynig И сили на вас  Hug
Пишете и мен за срещата Simple Smile Много ми се иска да разпусна и аз малко, а във вашата компания най-добре се получава   
Много ще се радвам да ви видя утре bouquet
И аз приложих преди време "изхвърлянето" на играчките Wink Все още действа  Peace
Прекрасен ден  Grinning

# 572
  • sf
Давам му ентерол и линекс, чай от нарова кора и листа от мушмули, ама с такива пазарлъци пие всичко, гадно било  ooooh! иначе е на диета- солети, бисквити и варен ориз, поне не мрънка да яде друго. Със сигурност е вирус, защото и баба му миналата седмица беше така бая дни, а и аз имам в лека форма, но ме притесни продължителността.
Мъж ми и той се надул, че ще седи Вико вкъщи, а не на градина  ooooh! а на мен ми е притеснено за здравето му  ooooh! мъжка му работа  Crossing Arms

И у нас важи " с едно дете като без дете" особено ако детето е вероника  Mr. Green

Стискам палци на Дани  Praynig

# 573
Дани много сили и от мен .Да се оправи бързо малкото мишленце. Hug
Вики  чая от кори от нар и жививлек ще помогнат да спре разстройството . Peace
Аз два дни след балотажа бера душа .Много измръзнах там и ми беше много зле .Днес май съм по добре ,че довечера съм нощна.

# 574
  • Бургас
Добре да си изкарате на срещата  Peace
И бързо да се оправят Вероника и Вико  Hug
А у нас важи приказката с едно дете все едно с три едновременно.  Crazy Лудницата е пълна, а от четиринадесет години все чакам някой да се кротне, ама не Би.  Mr. Green
Кирова, събирай сили, не се давай.  Hug

# 575
  • София
Бързо да оздравяват Вероника и Виктор!

Иве, аз не отговорих за приятелката ти, защото нямам нищо против.

Нямам търпение за утре! В колко мислите да отидете?

И Кая в ДГ са на вълна "изказване" - "Децата като направят нещо лошо и все искат да не ги изказваме. А на нас все ни се иска да ги изкажем"  Mr. Green

А по-интересното е, че вчера разбрах, че едно момиченце направило някаква беля и казало на Кая, че ако я изкаже, ще се обади на свои приятелки, които Кая не познавала, и щели да дойдат и да ни разбият дома... Нашето пате, понеже вярва на всяко нещо, което му се каже, малко се била притеснила, но мъжът ми като й казал, че не могат да ни разбият вратата, се успокоила  Joy

# 576
Колко малки и какви психоатаки си правят.
Аз правя на моя италианец спагети,тва е вчера бяхме на макарони,озни ден на кюфтета,утре на пица или пържолки.Като го взех от детската и до 6ч стояхме навън с децата на пързалката,в добро настроение е.Надина сутринта са били на басейн,после обяд и след това на разходка,катерили са се някъде.Питах я какво си е облякла днес тя вика същите дрехи от вчера щото са ми чисти  Joy що ли пратих толкова дрехи.

# 577
  • sf
Яна, в кой хотел са?

Ние с Вико месихме питки, в които аз тайно замесих чай от нар  Mr. Green а той милия примира от глад вече и точи лиги около тавата. И утре няма да го пращам,но се  надявам вече да е добре. Уредих свеки да го гледа, та към 19:30 мисля да акостирам на сепарето  Mr. Green

# 578
  • Асеновград
Надина е сладурка  Laughing.
Така ви завиждам за срещата и на мен ми се идва.Напоследък ми е доста напрегнато в работата и някаква есенна депресия се опитва да ме повали , та хич не съм в час.
Дани , не е писала , сигурно са останалив болницата , мисля я.
Тедо продължава да ми се оплаква от онова дете с каратето дето ви разправях , че го "гушка" , биел му главички , госпожите не видели.Карам го да казва на учителките , че не му е приятно.Не знам дали да говоря с тях , не знам дали Тедо не вижда нещата през неговия си поглед.И от два дена го е страх от тъмното , а преди не се страхуваше.
Много искам да видя Криси и Раян с костюми , а защо не и Сара  Wink.И Мая обеща снимки.

# 579
  • На края на вселената!
До 19ч и нещо си съм на работа и после ще се довлека някак. Дано не заспя на масата след 10 часов работен ден.

# 580
  • София
Зайо ще те държа жива и будна обещавам.
Уф немога да се сдържа ще ми дадът пари за хирург Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ей това може да извади жена от депресия Joy

# 581
  • София,
А в къщи сме Били, не се притеснявай! Вероника е пушка, ще кажете че не е била болна, ей това са децата имат невероятен организъм. Принципно  нищо и няма на нея, просто е пипнала хремавия вирус от батко си, но нали е по специална с нейния деликатен стомах - удря я там. Днес не е повръщала цял ден, живна си играе си тука - изяла е две - три банички и пие водичка, даже досега си реди домашните, днес нали пропусна часа за логопеда. А целия следобед се занимава с мен, гледа ме детето. Аз като се върнахме от болницата така мме болеше глава и ми беше толкова лошо, отпаднало,легнах с нея и спах цял следобед, и сега ми е доста зле - направо немога да се вдигна от леглото, странна работа, скоро не съм се разболявала така, даже от вчера съм и на АБ, нещо този път хомеопата не нацели лекарствата ли, аз ли грешна инфо дадох, както и да е, дано утре съм по добре, но няма да идвам че да не ръся вируси, неискам да разболея някой! Peace Приятно изкарване на вас! Peace
Били говори с учителките на Тедо не се притеснявай, нещо го тормози явно в граздината, говори му много - трябва да го преодолее по бързо!
Вики да се оправя и Виктор по бързо! Изяде ли баничките с нара? Компот или сок от дренки ако имаш - действа запичащо също!

# 582
  • Асеновград
Много се радвам , Дани  Hug , браво на детето , виждаш ли , че всеки път по-лесно го изкарва ?Ти просто си се отпуснала след притеснението , затова си така , бързо оздравявай!
Иве , за какво точно?

# 583
Привет от Варна  Hug
Весело изкарване на срещата... някой хубав ден и аз ще се включа.
Добре, че напомнихте за снмки
Ето Каспърчо и пирата
Болничките да оздраяват, а Ива да се рзкраси безболезнено  Hug

# 584
Утре съм на кино в 5.20 и след филма направо идвам при вас Wink
Иве, нека заповяда приятелката ти

Общи условия

Активация на акаунт