Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 69

• 38 152
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
# 136
# 137
  • БГ

Уау-у-у-у-у - невероятна красота - НЕВЕРОЯТНА!
Свети  Hug - поздравления! Ама и без друго ти си знаеш - майсторка си на чудесни гифчета!

Като ги гледам тези моменти и все си мисля за Китка - нали имаше гордост,чест,достойнство - не й ли беше гадно да знае,че Саваш и Яса са в съседната стая и се обичат!
Ако беше малко по-умна?????????????

Хубав ден момичета!

# 138
  Ходя, ходя.... и пак тук. Simple Smile

di_ni
, не само това, имаше наглостта да каже на Яска, че тя все още е Балдаровата снаха и не може да и говори по този начин. Така я принуди да отида при Пелин. Не можаха сценаристите да ме убедят единствено за нея, че се промени към добро, след като знам какви ги твореше през цялото време.

# 139
# 140
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба Линки-калинки. wavey wavey

Вай бееее...кво правите вие... Shocked
За два дни...чудеса, вече сте в нова тема...бравос! Peace
Ама верно все едно сме на онлайн излъчване... Party

Сега отивам да чета. Whistling

Пожелавам ви успешен ден и спорна нова седмица. Hug Hug Hug

Кей, Благодаря за темата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
 А това е един мнооого любим мой момент. Joy Joy Joy

Привет, Зизу! Hug Hug Hug

# 142
  • БГ

di_ni
, не само това, имаше наглостта да каже на Яска, че тя все още е Балдаровата снаха и не може да и говори по този начин. Така я принуди да отида при Пелин. Не можаха сценаристите да ме убедят единствено за нея, че се промени към добро, след като знам какви ги твореше през цялото време.

И аз това чувствах! Някак си изобщо не се трогнах от връзката й с Хакан-дори ми беше жал за Пелин,която беше толкова слънчева,позитивна,добричка.Все си мисля,че Морановото семе не може да роди нищо добро.
Всъщност въпреки първоначалната жал,която изпитвах към нея когато Шахи и Назан я тормозеха,Китка общо взето си правеше каквото си иска и каквото си е наумила.Зъбеше се когато и скимне  и на който е решила и все съжаление си просеше от Саваш.
И едно добро нещо не направи за Саваш,за да му помогне в трудното дело,а уж това - онова.
А бе няма да я захапвам,че ми идеше да й шибна един Савашки шамар - та дори и на телевизора,ама нейсе....

# 143

ТАААнчееее ЧОК ЧОк  севгили момент  Hug Hug

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Проблема на брат ти не е в краката а в главата  Peace Peace

# 144

JoyТова беше наистина готин момент,на Цветка и увисна чейнето от почуда  ,а всички останали на масата и най-вече мама Шахи схванаха,че Ясемин е достойна снаха на Балдар.Но на мен ми беше още по готин момента в който Явуз разбра ,че Ясемин е изгонила Чичек, погледа му беше страшен.

# 145

di_ni

И аз това чувствах! Някак си изобщо не се трогнах от връзката й с Хакан-дори ми беше жал за Пелин,която беше толкова слънчева,позитивна,добричка.Все си мисля,че Морановото семе не може да роди нищо добро.
Всъщност въпреки първоначалната жал,която изпитвах към нея когато Шахи и Назан я тормозеха,Китка общо взето си правеше каквото си иска и каквото си е наумила.Зъбеше се когато и скимне  и на който е решила и все съжаление си просеше от Саваш.
И едно добро нещо не направи за Саваш,за да му помогне в трудното дело,а уж това - онова.
А бе няма да я захапвам,че ми идеше да й шибна един Савашки шамар - та дори и на телевизора,ама нейсе....

На 100% съм съгласна за Китка , много и беше хубаво Савашко като я записа да учи ,изпратия на стаж , подкрепяши я и я защитаваше  от всички ,застана с/у двете семейства заради нея а тя в момента в която видя аби Явуз и забрави абсолютно всичко което  се направи за нея ,и ако му помагаше в отделни моменти на Саваш то тя го правеше защото така я съветваше абито и  Peace

# 146
Пак подхванахте Цветето ей  Joy Joy JoyОф не знам на мен пък си  ми е слабост тя,ноооооо това не ми пречи да и видя всички лоши работи дето натвори.Чичек беше в много лоша позиция през цялото време.Тя никога не е знаела какво е да бъде обичана,ценена и уважавана.Ни баща има за свяс ,още по-малко пък майка.Чичек си мислеше ,че има брат за чудо и приказ и много му се доверяваше.Та как да не се довериш на своята кръв,как да не защитиш човека който познаваш през целия си живот.Трудно беше за Чичек да повярва ,че брат и е престъпник.Как да се довери на Саваш ,който и казва ,че батко и я е отвлякъл newsm78Макар че Саваш никогс и за нищо не елъгал Чичек и винаги я е подкрепял,нормално е да защити брат си в една такава ситуация.Но когато разбра що за говедо е батко и веднага подкрепи Саваш.И в крайна сметка не трябва да забравяме че наша Цветанка е дъщеря на баща си така че лошия ген е в кръвта и малко или много ,ноооо тя упорито се опитва да бъде по-добър човек.Понякога успешно ,понякога не толкова успешно  smile3521

# 147
# 148
  • БГ
Снощи като си преговарях 24 и 25 епизод така съм се смяла на Китка когато мама Шахи съобщи ,че са прескочили двете препятствия - операцията на Пала и Саваш и Ясемин са се разделили и
очоците на Цветка - шашардъ #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ама чок,чок,чок шашардъ бяха

Момичета,ама Мурат много сладко изрича - Евет -  така нежно го казва - неповторим е!

Ай-й-й-й - сладурът е неповторим - смешки прави на тати!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт