Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 69

• 38 104
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
# 676

# 677
Ени,виждам ,че Саваш ти звъни  Joy Joy Joy Joyкъсметлийка, а аз го чакам да говори по Диема фемили
Joy Joy JoyСпоко Ели и по Диема ще се появи.Той там е взет на щат за рекламно лице.Скоро го очаквам да вземе да рекламира космодиск , пеинт зум и матраци Дормео  Joy Joy Joy

:35: JoyСега върви и реклама за спално бельо, българско производство Joy Joy Joy в розово ,много ще му ходи на Мурат

Мммм да изтегнат на някое удобно легълце ,до него секси мацка завитички в готино чаршафче  Joy

# 678

Свет пак ме утрепа с този размазващ момент, ох ама поглед Мурат направи. Запомнящ се момент, страст и желание, всичко трепти около тях,обстановката е нажежена около ясемин и саваш, ама и добре играят двамата  

# 679

Имам чувството че всеки момент ще избухне пожар

# 680

# 681

# 682
# 683
# 684

Имам чувството че всеки момент ще избухне пожар

Ени толкова сексапил и желание излъчва Саваш ,че не искам да си представям бушуващия огън как го е изгасил  Joy Joy Joy Joy

# 685
# 686

ама как се разсъни нашичкия като разбра нерде е спал ,а и като си знае че ако Ясето разбере каква буря ще се разрази,направо чак го съжалих    newsm09   newsm09

# 687

Свет ,Илка това е страхотен момент  smile3501Толкова много желани да се съберат има у Саваш ,и има само миг да убеди любимата жена.Ай,ай ай голяма красота. Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 688
Свет ,Илка това е страхотен момент  smile3501Толкова много желани да се съберат има у Саваш ,и има само миг да убеди любимата жена.Ай,ай ай голяма красота. Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

този момент го направиха незабравим Мурат и Нургюл с перфектната си игра  Peace

# 689

ама как се разсъни нашичкия като разбра нерде е спал ,а и като си знае че ако Ясето разбере каква буря ще се разрази,направо чак го съжалих    newsm09   newsm09

Облече се със скоростта на светлината и имаше такава жална физиономия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт