Да преправим старите мебели - 10

• 107 455
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
За мен тръпката не е да го дам на някой да го направи, а да го направя сама! Направих си столовете в къщи с нова дамаска, и ми е страхотно приятно да си ги гледам и да обяснявам на гостите как сама съм ги направила Peace

Абсолютно !!!!  Peace  Голямо удоволствие е.  Ето моята работа  http://roxy92.snimka.bg/hobby/10-2011.633159
Уау, подтиснах се, колко съм вързана в ръцете! Супер е, просто много яко, за у нас си го представам пак така вертикално райе, но в светлозелено. И имам точно същите фотьойли на вилата, стоят на чардака покрити с разни работи да крият грозната тапицерия.

# 541
Коал, да, от магазина е:-) Толкова работа се събра, че мисля, че няма да имам желание да обработвам мебели с години Laughing

Барба, това са стелажите, всъщност са от товарни палета, малко поразкроени Wink Иначе цветът е постигнат с тониран лак (смес от 3 цвята). Първоначално исках по-светли да бъдат, но след това реших, че тъмното ще се върже по-добре с останалите елементи.

Веднага щом приключим с всичко ще му направя една подробна фотосесия Simple Smile

# 542
Felicidad,красиво е Heart Eyes

Ако си спомняте перипетиите с "розовата"боя,оказа се,че само на дъното е такава.Най-интересното е,че двата слоя нямаха разбъркване.Какво ли не опитах.
В крайна сметка поизхвърлих половината и с остатъка се получи това   Simple SmileСтари две чекмеджета ще се превърнат в лавици над леглото на Мюмлата.Да си "розовее"на воля.
И двете страни са доволни. Simple Smile

За шкафа ще използвам тониран лак и после ще покажа.

Barbabeau,интересно хрумване с чашките.Много са симпатични Heart Eyes

# 543
  • Пловдив
Според вас от къде мога да се сдобия с 3-4 палета? Дървени европалети Simple Smile От тия с ниска товароносимост Simple Smile

# 544
Янтра, виж магазините (големите хранителни) в Сопот, освен нормални палети, трябва да има и европалети... Попитай ги дали може да си купиш (защото обикновено тях ги продават),а ако те устройват и другите, може и без пари да ти ги дадат.

# 545
  • Варна
Въодушевихте ме и днес се снабдих с плат и ще претапицирам някои нещица:)

http://prikachi.com/images.php?images/584/4026584m.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/585/4026585Q.jpg

И като негатив
http://prikachi.com/images.php?images/583/4026583n.jpg

# 546
  • Пловдив
Европалетите ми пасват като размер на стената, замислям ги като нова закачалка по едната стена в коридора. На нас ни трябват МНОГО закачалки, ще сложа разпръснато различни закачалки по палетата, самите тях ще ги боядисвам в ярък цвят. Трябват ми три и едно да имам за резерва.

Обаче Сопота града няма такива големи магазини с палета, ако идва до Пловдив златни ще ми излязат.

# 547
Янтра, не може да нямате магазини, фирми, които да си снабдяват стоката на европалета.
Производствено предприятие?

# 548
  • Пловдив
Янтра, не може да нямате магазини, фирми, които да си снабдяват стоката на европалета.
Производствено предприятие?
Шегичка, ама местното предприятие си изнася продукцията в оръжейни сандъци Simple Smile

# 549
Те така я изнасят, а "суровината" как я доставят? Пример, във фирмата, в която работи майка ми, алуминия и хартията пристигат на палети, е и на такива изнасят продукцията, но оставащите европалети се продават на някаква фирма  Rolling Eyes

# 550
Покажете , моля , едно европале , че не знам как точно изглеждат .

Дорис , плата е много хубав  Peace. И аз имам подобен , ще отделя време да прочета повече за претапицирането - да ме ориентирате къде ?

Аз искам да си купя или да ми подарят  Flutter от дървените кутии за вино с пирографираните надписи . Обожавам ги , в момента е пълно с тях в Карфур.

# 551
  • Пловдив
http://zmaleksievi.free.bg/produkti.html Аз искам от тия с товароносимост 1000кг Simple Smile

# 552
  • Варна

Дорис , плата е много хубав  Peace. И аз имам подобен , ще отделя време да прочета повече за претапицирането - да ме ориентирате къде ?

Аз искам да си купя или да ми подарят  Flutter от дървените кутии за вино с пирографираните надписи . Обожавам ги , в момента е пълно с тях в Карфур.

Плата е за пишман тапицери (като мен) - в момента е намален 75% и струва 9лв при 2.80 ширина, сиреч за проби перфектен.
Ето европалет

А ето и какво можем да направим от него

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 14:02 от Doris

# 553
  • Варна

Плата е за пишман тапицери (като мен) - в момента е намален 75% и струва 9лв при 2.80 ширина, сиреч за проби перфектен.

От Варна ли е? Повече инфо? Хареса ми цената.  Wink

# 554
  • Варна

От Варна ли е? Повече инфо? Хареса ми цената.  Wink
И на мен най-много цената ми хареса Simple Smile В магазина за пердета и дамаски на Братя Миладинови 28. Има и парчета останали дамаски на много сносни цени за възглавници например.

Общи условия

Активация на акаунт