Да преправим старите мебели - 10

• 107 452
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Една идейка

# 556
Страхотни идейки , хуквам и аз за европалета  Heart Eyes. Особено ми допадна стената с растенията . Представям си как   hahahaмъкна това нещо в къщи и какво обяснение давам за  произход и бъдещо предназначение , ще стане забавно . Joy

Дорис , далечко ми е Варна , иначе не бих се замислила при тази цена .

# 557
  • София и там където не се пуши
Ако някой иска, знам, че приятелка искаше да си продаде европалетите, да питам ли  newsm78

# 558
Проблема е, че Янтра е в Сопот, а не че няма откъде да се купи тук  Rolling Eyes

# 559
  • Пловдив
Ако някой иска, знам, че приятелка искаше да си продаде европалетите, да питам ли  newsm78
Ако ги дава евтинко, аз някак така на даренийце се надявах Simple Smile

Янтра е достатъчно сбъркана, ако не си намери скоро и наблизо да се замъкне с колата до някъде другаде за палети. И кара ван, та място за палети има, ако не качвам бебешката количка.

# 560
Янтра, разпитай хубаво, според мен е невъзможно да няма при вас... Иначе в гугъл може много да намериш по темата  Rolling Eyes Но ако не се лъжа продават палета на около 12 лв., а ги изкупуват от магазините на доста по-малко  Rolling Eyes

# 561
Около 10 лв се продават. Има и по-малък размер за около 7 лв. Има разлика между скари и палета/и, скарите са от по-тънки дъски.
За който се заеме с префасонирането им е важно:
- много трудно се разкрояват и разковават, имат много здрави пирони и сглобки
- основните дъски лесно се чупят при разковаването, много са сухи
- необходими са ви сериозни инструменти и се вдига сериозна мръсотия
- поемат големи количества лак/байц/боя, защото дървото е сухо и необработено
- изискват сериозно шлайфане с шлайф машина, на ръка е трудоемко и почти невъзможно.

Това е толкова универсална вещ, от нея става всичко - спалня, легло, лежанка, диван, маса, стелажи, етажерки, портманто, каквото се сетите  Simple Smile

Янтра,
всяка търговска фирма е задължена по стандарт да приема стоката си на европалети/а, не е възможно да няма в околността.

# 562
  • Пловдив
Е, аз нещо като портманто-закачалка съм намислила, ще го снимам АКО го направя. И мисля да боядисвам в латекс с весели цветове, останал ми от боядисването на детската и отгоре да ударя един лак, останал ми от ... не знайно къде, ама го има Simple Smile

# 563
  • София
На тази снимка се вижда каква сглобка сме ползвали отгоре и отдолу. Наистина, както казва Felicidad, кроенето шлайфането и боядисването са доста трудоемки и мръсни, но определено си струва усилието. Не е маловажно и дали палето е било ползвано за по-мръсен товар или както беше в нашият случай сравнително чисто.

# 564
Момичета, трябва ми съвет. От една стара чамова секция ще правя къща за кукли. От какво е най-удачно и евтино  Mr. Green да се направят вратички? Ще има и прозорчета по тях.
Шперплат дали е подходящ? Дали няма да се изметне във времето?

# 565
# 566
# 567
LaValetta   :bouquet Всичко е страхотно!

# 568
Шанта, dafinov list , благодаря  Hug!

# 569
LaValetta, ехааааа! Ама, да ти кажа, и изцяло лилав също ми харесва много! Къде ще стои долната част. Дай малко по-общ план, със сигурност е станало много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт