Да преправим старите мебели - 10

• 107 448
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
LaValetta , като видях първата снимка и реших дръжките само трябва да се сменят.А то се оказа,че те са есенцията Peace

# 571
LaValetta, супер е станало! Много ми харесва!
И .... дано не се сърдиш, ама прещраках всички снимки и очите ми останаха в един стол - кресло! Мечтая си за такъв..

# 572
LaValetta ,много оригинално е станало в този свеж лилав цвят! Heart Eyes Поздравления  Hug

# 573
  • София
LaValetta, станало е супер готино. Peace

# 574
baibibi , и на мен ми хареса лилав, но имах усещане, че изведнъж запълни цялата стая.
Бях атракция за дамите на достолепна възраст от околните блокове, понеже почти целият процес протичаше в гаража и ми правиха компания. Първо го видяха изшкурен - браво, един лак и готово. На следващия ден беше с бял грунд - а, и така е добре, беличко. След това лилав  - я, колко весел.  Коментара ми, че пак ще е бял отвън ги остави в замешателство  Laughing.

Баст , дръжките реших да ги мина с валяче, а не с четка и се получи този ефект.

vanina_g , креслото е скорошна придобивка. Иска претапициране, но не мога да реша кожа ли да бъде или плат.

Благодаря много на всички, момичета  Hug!

# 575

Бях атракция за дамите на достолепна възраст от околните блокове
Представи си коментарите.Първо са Ви съжалявали горките колко ли са го закъсали.После са те заклеймили -разсипница,що боя похаби. Joy

# 576
La VAletta  Heart Eyes Влюбих се в бюфета! Страхотен е, адмирации, голям майстор си!

# 577
La VAletta  Heart Eyes Влюбих се в бюфета! Страхотен е, адмирации, голям майстор си!
И аз Peace Между другото такъв се подарява http://www.podariavam.com/12904/shkaf-biufet.htm в момента.

# 578
И аз Peace Между другото такъв се подарява http://www.podariavam.com/12904/shkaf-biufet.htm в момента.

И аз, особено в бяло-лилавата част, не мога да му се нагледам! Crazy  bouquet

# 579
  • София
La VAletta, браво, страхотно се е получил!!!

Вчера натрих носа на мъжа ми с твоите снимки  Joy
От години мрънка как съм събирала боклуците на родата у нас, ама сега погледна нашия шкаф с други очи. И рече, че за една събота и неделя можем да го преправим. Само дето не уточни кога ще е това, явно в далечно бъдеще.

Сега обаче се хвърлих в размисли.
Идеята ми за този наш шкаф/бюфет е да го тропосам вместо скрина в хола.
Обаче мебелите там са цвят бук и незнам какъв цвят би могъл да си пасне с тях.
Нямам представа като се изшкури какво се получава отдолу  newsm78? Може би цвят наподобяващ чам?

Ако имате още снимки на подобен шкаф, давайте ги. Ще си подготвя цял албум, та като му дойде времето да съм подготвена. Може пък и да стане някой ден и нашия  Simple Smile

# 580
Ех, щом видя като нашия бюфет и ми става едно мило:-)
Ла Валета, чуден е станал! много добре сте оплолзотворили и горната част, ние я изхвърлихме Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 09:37 от Felicidad

# 581
Много съм ви благодарна, момичета  Hug!

rainbow, направо започвай  Laughing.

Felicidad , специални благодарности за вдъхновение   bouquet!

# 582
  • София
LaValetta, насладих се на снимките в албума ти.
Какви вратички искаш да сложиш на кукленската къща? В големите магазини изрязват ПДЧ плоскости по желан размер. Неламинираното можеш да го боядисаш с подходящи цветове, можеш да рисуваш по него. Не е скъпо, а не вярвам да се изметне бързо.

# 583
LaValetta, в Практикер съм виждала един материал - не е ПДЧ, не е и шперплат. Има го в различни дебелини, в кафяво е, но няма проблем да се боядиса /т.е. предвиден е да бъде допълнително боядисан/. Могат да ти го изрежат на място в желани от теб размери. За вратички е идеален, защото не е нужно да са дебели, както е стандартната ПДЧ плоскост, а да подбереш по-малка дебелина. Достатъчно здрав е и няма да се изметне.

# 584
Като гледам какви чудесии правите ми се ще и на мен,ама малки са ми възможностите,а и времето.
Както и да е боядисах си гардеробчето бяло и реших да залепя едни доста красиви лепенки,а и на децата да им е интересно.Оказа се ,че им е повече интересно отколкото трябва.Голямото взело,че разлепило всички и ги подредило на друго място.Лошото е,че лепенките са се отлепили заедно с боята.
Въпроса е как да оправя щетите?Имам бяла повърхност с няколко тъмни петна.Да боядисам ли изцяло или само петната и после да мина всичко за да не си личи?Или и по този начин ще личи къде са били петната?

Общи условия

Активация на акаунт