Да преправим старите мебели - 10

• 107 444
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
LaValetta, аз нямам никаква идея с куклите, имам момче, но може ли да дадеш снимка каква е идеята? Може разни завески с дантелки и панделки или мрежа та да се виждат или пък плексиглас цветен, може и тези цветни кутии от Икея? А скоро бях пуснала едни декоративни панели от ламиниран фазер, може в една рамка ако се сложат и боядисат да стане ажурна вратичка, ще могат и да дишат куклите Simple Smile

# 586
Дорис, кой и къде във Варна ги продава тези декоративни панели?

Ах, извинявай, видях им адреса

Варна
ул. „Уста Колю Фичето” 25, тел. 052/599900

Това ли е? Магазин ли имат или...? newsm78

# 587
  • Варна

Варна

Ахам, Кентимпекс.

# 588

Варна

Ахам, Кентимпекс.

Мерси!  bouquet

# 589
Подобни вратички ми се иска да направя, с прозорчета  Simple Smile

http://multiply.com/mu/valeriika/image/1/photos/12/500x500/28/p0 … mp;nmid=450160726

Залагах на пловдивски Бриколаж, уви. Обаче видях много симпатични, приличащи на порцелан, ретро дръжки за шкафчета. С черешки, с цветчета.

Ще потърся и в Практикер.

# 590
  • София
Ламиниран "гръб" не става ли за вратичките?

# 591
  • Варна
Ламиниран "гръб" не става ли за вратичките?
Става, (ако имаш предвид ламинирано гръбче за кухня), но по-добре от ценова гледна точка натурален МДФ, тъничък и както е на снимката може с панти за стъкло да се затварят. За цвета вече е спец и няма да има проблем да си го боядиса Simple Smile  

# 592
+ 1 глас за МДФ за вратичките. То зависи от какво е другата част на къщичката.
От прословутия МДФ има в магазини като Бриколаж, Практикер  "остатъци" от по 50ст.
Тези остатъци са с различна големина, дебелина, цвят и др. екстри.
Зависи какво ти трябва и най- вече дали скоро е имало клиенти!

# 593
  • София-в сърцата на моите деца
http://img.prodavalnik.com/images/item_images/002/986/324/img_1_ … ge.jpg?1321336246
Майсторици, я вижте тука какво се предлага Peace

# 594
  • София-в сърцата на моите деца
Я да вдигна малко темичката,че замря LaughingДа не сте замръзнали ,момичета?

# 595
При мен е доста горещо даже. Изпреядосвах се малко с моите мебели, които поръчвах. Столът ми не е стегнат правилно, а накриво. Shocked Накарах го да го разлепва наново и сега кой знае още колко ще го чакам а до боядисване кога ли ще стигна....Каза че ще го прави докато го харесам. Масата става много хубава, но...проблеми и с нея. Не е подсилен отдолу плота и се клати като се облегнеш с лакти. Shocked Ще я подсилва и нея. Абе...не може без проблеми- това е. Sad

Купих 3 шкафчета по 5 лв., но кога ще стигна до тях не се знае.

Другата масичка е вече бяла боядисана, остават и стъклариите, а от работа нямам време да я закарам на стъклар.

Такива ми ти работи... Thinking

# 596
Я да вдигна малко темичката,че замря LaughingДа не сте замръзнали ,момичета?
Joy ами то в тоя студ нищо кой знае какво не може да се майстори...
но пък може да се мечтае - според мен повечето се преместихме в "темичката на мечтите" на Pina - много е интересно, много идеи и чета с удоволствие Grinning

# 597
При мен е доста горещо даже. Изпреядосвах се малко с моите мебели, които поръчвах. Столът ми не е стегнат правилно, а накриво. Shocked Накарах го да го разлепва наново и сега кой знае още колко ще го чакам а до боядисване кога ли ще стигна....Каза че ще го прави докато го харесам. Масата става много хубава, но...проблеми и с нея. Не е подсилен отдолу плота и се клати като се облегнеш с лакти. Shocked Ще я подсилва и нея. Абе...не може без проблеми- това е. Sad

Купих 3 шкафчета по 5 лв., но кога ще стигна до тях не се знае.

Другата масичка е вече бяла боядисана, остават и стъклариите, а от работа нямам време да я закарам на стъклар.

Такива ми ти работи... Thinking
покажи малко снимки, ако е удобно разбира се Hug

# 598
  • София
Нищо не преправям. Мързелувам и чакам хубавото време.
Една идейка

# 599
Здравейте,майсторки,
Искам да ви помоля отново за съвет,какво да правя сега  Rolling Eyes
Ето това е моя зашкурен и загладен стол:

Искам да стане нещо като това на цвят:

С какво да го мажа или боядисвам!?Вкъщи имам един паркетен лак Паркетекс,с него дали ще стане?Седи един мазен...
От друга страна цвета на дървото не е съвсем еднакъв,заради старата боя,която не може съвсем до дъно да се застърже.С какво мога да уеднаквя цвета?В магазина ми препоръчаха лак за дърво,но лака няма ли само да даде гланц,под който ще се вижда зашкуреното дърво или има и боядисващ ефект?
Ще съм благодарна на всички,които ми дадат съвети  Hug

Общи условия

Активация на акаунт