11-то Тортено предизвикателство - Октомври 2011

• 20 947
  • 448
  •   1
Отговори
# 45
Е то вие хубаво ще ги съберете, ама на мен ще ми е трудно да дойда до там  Mr. Green

аз ще дам и за тебе, пък ти ще ги добавиш в тефтерчето  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes
Naughty Тц.......... Предлагам, да отидем лятото да си ги вземем!  Flutter Mr. Green
  Joy  тя лятото е по Софийско  Mr. Green

# 46
  • варненка от София
Хах, много пък сте силни-вилни, лятото и баба знае, а сега елате де, айде де, айде деееееее.  Mr. Green

И права е Рая, аз в София мога лятото да дойда, ама а вие елате есента у Варна  Whistling

# 47
  • в семейството
Хах, много пък сте силни-вилни, лятото и баба знае, а сега елате де, айде де, айде деееееее.  Mr. Green

И права е Рая, аз в София мога лятото да дойда, ама а вие елате есента у Варна  Whistling

Ама, ти не се опитвай да ни стряскаш, щото сега ако дойдем, както вее и вали няма да ставаме от масата  hahaha . Лятото поне на плажа се стои и не ти се яде много, много  Laughing

И за да не е само спам, да кажа, че май няма да мога да измисля нещо по предизвикателството, щото тортата е за една тинейджърка, а те по книги много, много май не си падат  Tired

# 48
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И за да не е само спам, да кажа, че май няма да мога да измисля нещо по предизвикателството, щото тортата е за една тинейджърка, а те по книги много, много май не си падат  Tired
Ами то и Секса и града е книга все пак  Flutter  Mr. Green. Например де......

Марулче, аз във Варна вииинаги искам да бъда! Та ако пък настояваш за есен.....  Whistling Flutter

# 49
  • у дома
Марулче, аз във Варна вииинаги искам да бъда! Та ако пък настояваш за есен.....  Whistling Flutter

аз знам къде живее  Mr. Green Flutter

# 50
  • София
На срещата на 16-ти ще дадем парите на Вал, тя знае какво да прави. /Стига да няма нищо против/. Няма нужда всички да даваме пари, които отидем и дадем, ще е достатъчно разпределено, за да не тежи на никого, следващият път - друг набор доброволци ще се включи и готово. Hug
Рая, и тук благодаря!

# 51
  • варненка от София

аз знам къде живее  Mr. Green Flutter

R аз те зная къде си, кво си мислиш ти  Flutter

Иначе съм супер доволна, че се раздвижи предизвикателството и ще има тортички. Търпение вече нямам.

Сега как ще процедираме със снимките в такъв случай, щом е платено, значи ще се качват в албума, но кой ще ги качва, на кой да пращаме и такива въпроси ме напъват  Rolling Eyes

# 52
  • София
Ами, когато отворих темата ми се стори, че организацията ще се сведе до подреждане на готовите, разпределяне на дните за обсъждане и обявяването на началото на всяко едно...Сега, би било грехота при този жест на Рая да не направим албум на това предизвикателство. Така че...Само не знам как така става, че да не виждам снимките ви преди да си направя моята торта, не ми се иска това да ми влияе.

# 53
  • у дома
вече имам идеяяяяяяяяяяяяяяя  Party

# 54
Дими по принцип няма начин , можеш само да ги оставиш за последните дни и тогава да се качат снимките.

Аз направих колекция за това Предизвикателство , просто отделните албуми при качването си трябва да се заключват .

Ако ме духне вятъра може и аз да спретна нещо , че аз и миналото пропуснах . Rolling Eyes

# 55
  • варненка от София

Ако ме духне вятъра може и аз да спретна нещо , че аз и миналото пропуснах . Rolling Eyes

Повей, повеййййй, буйни мой ветрееееее  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 56
Сърдита съм!  Crossing Arms Ама много! Аз ли съм пропуснала линка за насам, или никъде не е обявен, а???
Не, че ще участвам, ама може пък да се  сдобия с един билет на 1ви ред и да си гледкам!!!!  Срамота! Възмутена съм! Фръц!  afwitch
Ей , спокойно , и да не ги съберете 25 кинта къде ли не са заминали  Grinning . Мислете тортите ,  а не събирането на 25$  Mr. Green
Айде, без такива. Достатъчно много си направила за нас. И ако искаш да знаеш, аз знам къде да преведем тези 25$. Пазя си банковата сметка. Ако Валерия не я каже, лично АЗ ще преведа парите там. Предупредена си! Казах: Хау!  Peace
Ще участвам в плащането на акаунта. Не може без мен! Манджата без мойта мерудия, няма да мирише както трябва!
Правя всичко възможно, да се класирам на срещата в неделя, ако не, ще се свържа с този който е събрал парите и ще му дам банковата сметка на... един човек.  Mr. Green

# 57
  • София
Рая, благодаря ти за колекцията! Щях да го проучвам въпроса, понеже само албуми съм си отваряла в моя акаунт, вероятно щях да стигна и до теб с въпрос. Хайде, дано успееш да се вдъхновиш и да участваш.
За качването - правя си следния извод - да побързам с правенето на моята торта, каквото и да значи това...и да си дам на лични на всички заявили готовност към 25-ти, а и след това до края на месеца имейла. Ще кача всичко последните 5 дена и ще е заключено до отварянето на обсъждането. Виждате ли проблем някъде в този план?
Ванче, няма ли да изникне някой книжен проект този месец? Ако да, ще участваш ли?

# 58
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ей , спокойно , и да не ги съберете 25 кинта къде ли не са заминали  Grinning . Мислете тортите ,  а не събирането на 25$  Mr. Green
И ако искаш да знаеш, аз знам къде да преведем тези 25$.
И аз  Mr. Green

Дими, ако искаш дамога да се пробвам да поема качването на снимките, тъй като моята торта е готова? Макар да съм страшен лаик във Фликр, но ще ви питам и така. Твоят вариант е също ОК, стига да не ти се събере много накуп Rolling Eyes

Райче, айде де! Откога се спотайваш!

# 59
  • у дома
Сърдита съм!  Crossing Arms Ама много! Аз ли съм пропуснала линка за насам, или никъде не е обявен, а???
Не, че ще участвам, ама може пък да се  сдобия с един билет на 1ви ред и да си гледкам!!!!  Срамота! Възмутена съм! Фръц!  afwitch

Правя всичко възможно, да се класирам на срещата в неделя, ако не, ще се свържа с този който е събрал парите и ще му дам банковата сметка на... един човек.  Mr. Green

имаш да мачкаш краче или каквото там ще го правиш, тъй че не го пропускай  Flutter  Mr. Green  и айде да не се заричаш, а вземи спретни някоя книга  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт