Javari.co.uk-7

• 36 283
  • 739
  •   1
Отговори
  • София
www.javari.co.uk   
Безплатна доставка!Пратките се доставят с  куриер или по пощата. Засега не е ясен критерия за определяне на доставката с куриер или по пощата!
Детските обувки не се доставят до България директно от сайта. Може само с транспортна фирма, първо до Англия, после до България.
Пратка която ще се достави с куриер - 1 package via UPS /Track your package /(бутона е активен и при натискане следиш движението на пратката)with tracking number 1Z2X1RXXXXX.....
Ако е пратена по пощата няма номер за проследяване само прогнозна дата за получаване,но обикновено идват за доста по кратки срокове.
Куриера който поема пратките в БГ. http://www.intime.bg/ телефона е 070018877

И от немският сайт на Javari   http://www.javari.de/   доставка е безплатна!Пратките пристигат по пощата в рамките на седмица до 10 дни.
Детските обувки от немският сайт се доставят директно до България.

SHOE WIDTHS

4A                   3A                  2A           B               C            E            2E              3E           4E
AAAA               AAA                AA                            D            WW        EE              EEE         EEEE
SS                   S                    N             M              W           XW         2XW  
Super Slim      Slim                Narrow    Medium     Wide      X-Wide   XX-Wide                                                                                                                                                       
Стари теми  3  4  5  6

Приятно и успешно пазаруване!!!

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 02:34 от Dzuls

# 1
Тук!
Мерси за темата , Джулс!  bouquet
Дай само линкове към предните теми.

# 2
Мерси Dzuls   bouquet

# 3
http://www.javari.de/Giesswein-Waltrop-56-10-40513-M%C3%A4dchen- … 7VQ6%2CB004IPR7UO  Вижда ли някой дали вътре е вълна, както пише, или вълната е само отгоре?

Копирам си питането от края на предната тема  Blush  bouquet

# 4
Момичета ,не би ли могло да се пише и за немското Джавари -че е безплатна доставката и доставят и детски обувки !

# 5
Мерси за новата тема   bouquet

От приятелка разбрах, че Buffalo London има в магазини Humanic, който има възможност да отиде може да пробва  Grinning

# 6
  • Sofia
Благодаря за новата тема  Hug Heart Eyes

# 7
  • Варна
Хмм, миналата година ноември имаше ли я вече тази темичка? Спомням си, че амазон имаха някакви мега намаления, до които беше голям зор да се вредиш, точно на черния петък. И се изчврпваха преди да упееш да ги метнеш в кошЪ. А конкретно за джавари дали е имало, уж са свъразни сайтове, ама...

zdravei, незнам до къде стига вълната, ама са страхотни ботушките Heart Eyes

# 8
  • Бургас
Записвам се и отново да попитам, възможно ли е да платя с маестро карта?  bouquet

# 9
Ще следя и ще ви се радвам, че за друго нямам пари вече  Mr. Green

В предната тема имаше питане дали става да се пазари с карта Маестро  newsm78
..аз такъв вариант не видях, но нека и по-запознати кажат.
Имаше опции за Виза електрон и долу за кредитни карти
Ето ги:
Виза електрон
Мастър кард
Американ експрес

newsm78 дали не се лъжа пак, но май в сайтовете не става да се пазарува с нашите "обикновени" дебитни Маестро карти (в които обикновено превеждат заплатите...аз поне такава връзка правя), което обаче не пречи към тази сметка да се извади и дебитна Виза електрон карта, която върви май на 99% навсякъде.  Peace

Hug Ирина, докато съм писала ти си питала...бях забравила името на питащия  Blush

# 10
  • ...край Дунава
Обмислям 4-ти и 5-акаунт, много ли ще е нагло Whistling
Има ли ги някой, поръчах 38, при все, че нося 38 и 2/3 на Адидас Rolling Eyes

# 11
Пуснах поръчка с акаунт направен на името на мъжа ми, и направих плащането с карта на мое име. Дано няма проблеми. Пуснах ето тези ботички http://www.javari.de/D-CO-COPENHAGEN-WF-1742-Pantoletten/dp/B004 … p;sizes=536905031

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 23:52 от Тоничка

# 12
  • София
Обмислям 4-ти и 5-акаунт, много ли ще е нагло Whistling
Има ли ги някой, поръчах 38, при все, че нося 38 и 2/3 на Адидас Rolling Eyes
    Аз съм на четвъртия и там запецнах и мисля... Да пускам ли или да чакам ноември.  newsm78  Blush  Joy

# 13
  • Варна
 Hug
25% -то  намаление за Английския вариант до кога важеше? Или вече е изтекло?

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 00:07 от LeoVita

# 14
да миналата година в Амазон беше на 24.11 боти пепе за 9 лири,маратонки geoxза 9,дизел маратонки за 5,fly london сандали за 8 лири,всичко беше на -90%,ама пазарих след  10 вечерта Thinking

Общи условия

Активация на акаунт