Колики нямаме...от около 2-3 седмици не давам нищо, преди това давах Инфакол...но по скоро превантивно. От както ми се запече веднъж ги спрях и не съм давала повече. Спи спокойно и през деня и през нощта. Пее, гука и когато се измори заспива
Не друсам, не тръскам и не я нося. Просто като се измори и давам бибероната и заспива. Имам време да сготвя и оправя. Абе значително по-добре от батко си......или пък защото е второ дете, но определено се гледа по-спокойно и лесно 
Вчера бяхме на ортопед. Всичко ни е ОК, получих същите съвети както повечето от вас
. Контрола на 6 месеца.Очите на сина ми като се роди бяха кафяви, кърмен е но не се промениха. Още са си кафяви. Сега на Вики са синьо-сиви. Надявам се да остане с такива. Мъжа ми и свекърва ми са със синьо-зелени и дано да ги е наследила и тя. Косичката и пък ми се струва, че изрусява

И аз се сдобих със страхотна шапка от Кеми/Еси/
. Ще снимам фръцличка и ще ви я покажа
.Някой има ли новини от Диана? Не е писала отдавна, дано да е наред всичко с нея и Жорката

в цялата болница и трябва да чакам до утре сутрин
.изключени са им телефоните и така,една сестра ми го погледна и ми сложи йодасепт да не се инфектира и по живо по здраво ме отпрати.Като се прибрах прочетох че йодасепт не трябва да се прилага при бременни и кърмачки и сега незнам какво да правя
В 4.30ч го взе баща му, преобу го и пак ми го връчи и до 7ч сутринта ме ползва за залъгалка, после заспа. Досега не е правил така и се надявам да не се превръща в нощен режим
Най-тъпото е, че точно спряха бучките, гърдите се регулираха и произвеждаха колкото Емо яде и сега, понеже трябва да цедя за него и то за 2-3 хранения и почнаха да се препълват пак. Ноооо, въпреки трудностите, се чувствам много добре в университета, защото като мисля по цял ден само за памперси и кърма и като се виждам в градинката с други мами и говорим за наакване и вече почнах да се чувствам малко глупаво