Намаления 2011/2012

• 83 474
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • София
аз стрейт и в кенвело видях, но не са прави, пак се стесняваха, въпреки, че не чак слим, но почти...имаха и 2-3 модела с единични бройки нещо от типа ноа буутс пишеше....та те бяха прави... но пък саите те не ми харесаха...т.е. някакви изтъркани, като носени 2 години...едните и жълтееха като че са за пране направо.... не знам какви са тези моди последните години, но ме разбиват направо.  Ливайс не, че са лоши, но цените са ми малко солени, като за дънки, които ще нося няколко месеца....

# 121
  • Countryside
Принципно си права, Ливайс са цифра си в БГ. По намаленията се намират добри попадения, моите дънки бяха 50лв. Пробвай в Мекс, оттам пък с намалението ми бяха 30лв дънките. Ама си е на късмет, определено.
За Кенвело да не почвам, прекалено взеха да си вярват с тия цени  ooooh! , а качеството им е доста зле.

# 122
  • София
те кенвело са си така с цените...на 200 за 100 си струват обаче... ама не мога да чакам намаления, спешно ми трябват някакви Simple Smile

# 123
  • Countryside
Пробвай Аутлет центъра до Метро. Като няма намаления са си опция.

# 124
  • София
мерси ще видя и там евентуално....

# 125
Идея  кога почва намаленията в NEXT ?
Миналата година около коледните празници имаше пликчета на FOX  за 15 лв с 3 артикула (иненада),летни неща блузки и клинче и 4-5 чифта чопарки или шапка .Надявам се и тази година да има Party

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 10:21 от L.O.V.E.

# 126
  • София
само летни ли? те не бяха ли само в бейби фокса? или имаше и детски?

# 127
между другото не знам, но Кенвело спокойно мога да ги похваля. Издръжливи им излизат дрехите, а и не са много високи като цени. Виж за Pull & Bear примерно не мога да кажа същото

# 128
  • София
някои са им издръжливи, други са им до второто пране...особенно тениски и блузки са им супер зле....и дънките им бързо сдават багажа...връхните са им по-добре. сайта им жалко че толкова беден, иначе 1 яке си поръчах и от обслюжването мн доволна бях. Много бързи.

# 129
Да . аз имам впечатление от кожено яко - не е мръднало. За дънки съм съгласна. От блузите имам наблюдения от тези на приятеля ми - има мисля че са 4 общо. 4-та година не са мръднали  Shocked

# 130
  • София
ooooh!
 След раждането май ми се е разширил ханша и сега си изхвърлям почти всички дънки и панталони.  ooooh!
Ти бъзикаш ли се newsm78 Три месеца след раждане очакваш да си на предишните мерки и понеже не си, си изхвършях дрехите newsm78 Той тоя ханш да не е акордеон? Дай му малко време Simple Smile
За Кенвело да кажа и аз. Странна марка са ми. Над половината от артикулите им са видими боклуци, ама толкова зле, че и да ми ги подаряват, не бих ги взела. И на фона на това, понякога има толкова ценни неща на хубави цени, че просто не мога да отпиша марката с лека ръка. Имам якета, грейки, спортни блузи, детски неща, които са по на 3-4 години -  ми не са мръднали, сега малкият доизносва от батко си. Купувала съм само то намалението 100 за 200, излизат ми без пари. Ето, якето, с което съм днес, ми излезна към 25 лв, тамън три години го нося, като ново е. Просто трябва да се внимава какво се купува.

# 131
  • Berlin
Ъъъ, ще се стесни ли? newsm7
Така де, 1во раждане ми е, не знам как ще ми се промени фигурата...

В сряда,между 18 и 20ч ще има 30% намаление в Бейбитория.

# 132
  • София
ми може да се стесни, може да имаш някое килце за смъкване, знам ли...аз първите 2 месеца също не се побирах в нищо, въпреки, че реално на края на първият си бях старите кила и ми се беше прибрал и корема....при някои става по-бавно...почакай още малко(поне едни 6м да минат), пък тогава тръгвай да хвърляш..

# 133
  • София
Относно Кенвело-обичам ги,харесвам дънките им,още повече,че са от малкото магазини,в които има размери за мен-24,25,и то не само един модел,та да го взема,за да отбия номера,цените са супер на разпродажба!
Преди 5 г. си взех жилетка от Кенвело,дебела,е,скъпа беше-60лв-обаче,ей го е не е мръднала,а зимата я съсипвам от носене и пране...Но не мога да не се съглася и с Белинда,че има отявлени боклуци!

# 134

Общи условия

Активация на акаунт