Намаления 2011/2012

• 83 316
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Това отнася ли се за Лего, в смисъл то намалено ли ще е или не, че поне да знам какво да правя?

# 481
  • София
Здравейте!
Интересно ми е дали и детските колички ще са с намаление в Хиполенд?

Миналата година бяха, тогава си взехме нашата.
Тази година само продуктите на "Фишер Прайс" и "Национални дистрибутори" няма да са намалени, но ще бъдат прибрани от търговска зала, за да няма обърквания.
Еее,жалко,точно към някой техни продукти ми гледах очичките Confused

# 482
Това отнася ли се за Лего, в смисъл то намалено ли ще е или не, че поне да знам какво да правя?

Мисля, че техен вносител са Комсед, а не Нац. дистрибутори.

# 483
  • Русе
Да, Комсед им е дистрибутор. Мерси много, ако успеем, ще се обзаведем малко.

# 484
Не е точно намаление,но в магазин Карпет макс/за мокети магазин/, разпродават играчки от фалиралия Пигис хаус на половин цена, сдобихме се с бейби Анабел за 45лв, намалена от 90лв, има лего, бейби борн и други играчки,всички на половин цена! Peace Само докато бяхме онзи ден там се купиха още 2от тези бебета, изключително изгодна цена! Peace

# 485
И в кой Carpet Max по-точно?    Rolling Eyes

# 486
 Карпет макс на околовръстното, срещу Царско село Simple Smile

# 487
  • There I was on a July morning

Имаше ли и други стоки на разпродажба - конкретно се интересувам от столчета за кола?     bouquet:

# 488

Имаше ли и други стоки на разпродажба - конкретно се интересувам от столчета за кола?     bouquet:

Само играчки продаваха, може в някой друг магазин да продават столчетата и другите бебешки стоки,но в този магазин имаше само бебешки играчки, кукли, камиончета, лего, пиана, и различни видове интерактивни бебета, уолкъри, активни гимнастики-  това е, което на прима виста се сещам! Peace

# 489
  • Русе
Това за Карпет Макс само за София ли важи, имате ли идея?

# 490
Ali&Meli, Ninia, благодаря Ви!

# 491
  • велико търново
Здравейте!

Тази година само продуктите на "Фишер Прайс" и "Национални дистрибутори" няма да са намалени, но ще бъдат прибрани от търговска зала, за да няма обърквания.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На Мега Блокс кои е дистрибутор?
Искаме един конструктор и заслужава ли си да чакам 25 .11 или да си го закупя докато го има ?

# 492
Момичета видях днес че в карфур има 30% намаление на дрехи и бельо -есен зима-http://promooferti.com/tag/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%83%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3/ а дали ще има по голямо намаление?Ако някой е ходил да сподели какво има?

# 493
Обикновено ги свалят на 50% и после 70 %, но не е ясно какво ще остане.

# 494
  • София
Здравейте!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На Мега Блокс кои е дистрибутор?
Искаме един конструктор и заслужава ли си да чакам 25 .11 или да си го закупя докато го има ?

ЕОН са представител на мега брандс(към които са мега блокса) http://eontoys.com/About

за национални дистрибутори ето марките http://www.natdist.com/brands.php?lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт