Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 031
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Беличко:) :
Сега като се замисля и Карлос си тръгна от клиниката....Хм....Много ми стана интересно и за това започнах да сравнявам колата на Бри и тази, която блъсна Чък и двете коли мнооооооооооого си приличат...А какво ще кажете за Том??? Линет му каза какво се е случило, до сега той беше единственият от мъжете на съпругите, който не беше в играта....Но сега е и какво ще направи????

# 631
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
tessy_13, и аз сравних колите, приличат си наистина. Да ти кажа обаче не съм много сигурен за Карлос дали той не е прегазил Чък; може би Бри е помолила Карлос и Бен да се срещнат и да са решили заедно да премахнат Чък. Нали Бри се беше качила в колата зад волана, сигурно тя е шофирала. Има много теории за това, сигурно ще се разбере в следващия епизод. А колкото до Том, да ти кажа честно, той толкова ме дразни. Мисли и прави неща като хлапак, едва ли е способен на убийство.

# 632
  • София
Вече има английски субтитри http://www.tvsubtitles.net/subtitle-194064.html

# 633
Да кажа на всички, че започнах да превеждам субтитрите.  Grinning

# 634
Няма смисъл да ги превеждаш,защото мисля,че вече са се заели.Освен ако не успееш да ги преведеш до 3-4 часа  Rolling Eyes

# 635
Ще се опитам.

# 636
И аз изгледах епизода бб някак ми се струва разпилян в момента. Кофти ми е за Бри, но четох спойлери и няма за какво да се притеснявам  Grinning Странно е- който и да е убил Чък, не е наясно дали някой друг от полицията не знае за случая. Не е наясно и, че може да се разбере върху какво е работил наскоро. Но ликвидирайки Чък, мисля, че имаме една драма по- малко и по- голям шанс за хепи ендинг.

# 637
Дано да има хепи енд наистина, но аз се сетих, за писмото, което Бри беше получила в 1-ви епизод на 8-ми сезон. Чудя се кой ли би могъл да бъде. Сетих се за Фелиша Тилмън, в миналия 7-ми сезон даваха как тя шофира, но я блъска камион, но дали е мърта или не, не се знае. Може да е жива и тя да е изпратила бележката. А събтитрите продължавам да ги превеждам, стигнал съм до средата. Wink

# 638
 newsm12Според мен има връзка между писмото и убийството на Чък....може да става въпрос за един и същи човек, но с каква цел да изпраща такова писмо, а после да убива този, който наистина ще разкрие случая....не знам...

# 639
Charles_Brady  до къде стигна със субтитрите?  Wink

Хората,които правя субтитрите,казаха че днес няма да са готови . . .  Rolling Eyes

# 640
Наближавам края им.  Simple Smile

# 641
В замунда има пуснати някакви субтитри от някаква жена  Rolling Eyes

# 642
  Не ги виждам.

# 643
Бяло: Имам си едно на ум за Карън Маклъски, ако Фелиша е оживяла, тя е парализирана и Карън и върши част от работата.. Или се възтановява от катастрофата Фелиша незнам.. Карън в първият епизод, не всъщност втория се издаде.. Защото между letter и note има разлика, едното е писмо - другото бележка..  Wink

Само да не ни вземат Бри.. сега се замислих.. Ако Бри се самоубие сериала няма да е съшия.. Но няма да е тя.. просто защото беше публикувала снимки от снимачната площадка.. на сцени, още не излъчени...  Дали сериала наистина ще има хепи енд..? Едва ли, но се надявам силно!

Коментара ми за епизода: Да, много силен епизод. Заслужаваше си чакането..Сцената между Бри и Мери Алис.... чак аз настръхнах..  Обещаха хубав сезон, е правят го.. Simple Smile

# 644
Този сезон май наблягат на развалянето на приятелството помежду им, което е жалко. Не знам кой е блъснал Чък, но знам, че той си го заслужи. Нямам търпение до следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт