"Златна есен тук е вече, с глас се смее ЮНСКОТО човече." - тема 7

• 24 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
 Честити месечинки на бебоците! Hug
Sleeping Beauty,и ние сме така с бебка от седдмица и повече- суче избирателно и предимно докато е силна струята.В резултат- цедя и ака зеленко.
Вие вече си направихте по една разходка за деня , а аз още не съм я извела - спа до 12 , хапна ,поигра и сега отново дремва.Аз съответно надничам в темичаката и се боря междувременно с неприятната хрема. Трябва да се оправя до вторник ,че ни предстои ваксина ,а лекарката изрично ме предупреди ,че трябва всички да сме здрави вкъщи ,за да я сложи.
Нямам търпение да захранвам и аз вече, но реших да изчакам да мине консултацията във вторни к, че да видим как наддава бебка.

# 661
Здравейте!

Честити месечинки на всички!  Hug

Защо и при нас не е хубаво времето! Чак малко ви завиждам!  Embarassed Мишо днес е по- добре и не е вдигал Т, можеше да ги разходя децата!  Confused

Тина, Деска аз откакто се затворих у дома, за гладене нямам! Иначе покрай разходките бая пране бях натрупала!  Embarassed

Зверчето потресена съм.

Аз пък днес дадох тиква. На дребния взе че му хареса.

Ирето заглавието е много готино!  Wink

Цвети дано се оправи дядо ти  Praynig

Чин стиснати палци и от мен!

# 662
Отиваме с Владис на разходка,днес е събота при нас и малко ще се разходим.После ще споделя как е минала разходката.Лек ден на всички  Hug

# 663
# 664

Вероятно за Израел става дума.

# 665
  • Sofia
Според мен е искала да каже "слънчево", но с нетърпение чака съботата.  Laughing

# 666
Здравейте,мамита. Hug
Аз нещо не съм на център.Дойде ми 15 дни след като ми беше свършило,и то една ярка розова кръв-та незнам.
Честити месечинки на всички бебоци!  bouquet
Ирето,заглавието е голяма хрумка. Wink
Клавдия ,Владис на кой е кръстена?Има ли нещо общо с твоето име или само аз забелязвам 5 еднакви букви във вашите две имена?
И аз купих аспираторчето на Маримар,защото Матея има сополки днес.Доволна съм от него,наистина е добро попадение. Peace

# 667
Ей успях и аз да изляза , макар и за един час!  Crazy

# 668
silvia77 Кръстена е на съпруга ми той се казва Владимир и на него иначе да има букви и от моето.За разходката мина много добре,Владис спинка през цялото време  Hug Hug

# 669
  • софия
sisi_dac , и вас не ви подминават болестите ooooh!
Августа как сте вие.
Къдрокоске баткото по добре ли е.
Анн2 Hug
Чин чакаме те.
Силве докато се регулира е така Naughty

# 670
Цвети станали сме спонсори на фармацевтичната индустрия!  ooooh!

# 671
Според мен е искала да каже "слънчево", но с нетърпение чака съботата.  Laughing

Хехе, Шунче, голяма интерпретация направи. Laughing
 Клавдия, кой е прав-аз или Шунката?

# 672
Хихи исках да кажа събора  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Но и на двете са оригинални  Laughing

# 673
хахах Клавдия и аз се опитах да наглася,ама за събора не се сетих.: )))
Днес цял ден сме навън,а уж щях да спя по някое време.Сега обаче си лягам с него в 8:30ч и без тва ММ е нощна смяна.Пак да си кажа-Мартин така като малко бебе не е ял през нощта и съм доста уморена тези дни,дано поне да се отрази на наддаването.
Някой дава ли профилактично пробиотик?
Скоро ви питах за възглавниците,ама ще повторя,че не ме отрази никой : ))) От кога се ползва и за какво ми е тая визглавничка дето е като полумесец?Никаква полза не намирам в нея,а беше в комплекта с подложката и пелената за количката.

Лека нощ : ))))

# 674
Ние давахме пробиотик един месец, но може би не профилактично, ами за да регулираме акането, тоест да се преборим с неакането Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт