Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 028
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
в крайна сметка, за Варна има ли някаква информация до кой номер са? не стига че няма списъци, не казват по тел, ами и се моткат ooooh!

# 226
В Пловдив работата върви бавно и славно. Хич не си дават зор, не са стигнали и до номер 200 даже. А ние , дето сме с номера над 1200 ще си чакаме още поне месец/по последна информ-я/.

# 227
В Пловдив работата върви бавно и славно. Хич не си дават зор, не са стигнали и до номер 200 даже. А ние , дето сме с номера над 1200 ще си чакаме още поне месец/по последна информ-я/.

от вътрешна информация 2-3 месеца Peace Tired аз съм 2000 и нещо номер и май като гледам дори и да съм одобрена няма да има кога да изкарам курса(език). БОли ги тях  #Cussing out

# 228

от вътрешна информация 2-3 месеца Peace Tired аз съм 2000 и нещо номер и май като гледам дори и да съм одобрена няма да има кога да изкарам курса(език). БОли ги тях  #Cussing out

А защо не се съберете една групичка чакащи с големи номера и не отидете на място  - кажете им, че програмата е с ограничено време и да се разбързат, иначе ще си пуснете оплакването в Министерството. Ами стреснете ги малко, ако трябва, вдигнете им малко тон - то в нашата администрация по друг начин явно не става... После в действителност вие ще си носите последствията с тези срокове, на тях не им пука особено...

# 229
Zapetaika_ , изпревари ме с отговора! Тъкмо смятах да попитам къде да подам оплакване, че първо не си вдигат телефона и се наложи да излизам от работа и да ходя на място да се информирам какво става и второ , че си я карат ей така , без много зор. Срамота е за толкова много време да разгледат толкова малко документи ! Другите бюра в страната до къде са стигнали, а нашите от Чернишевски - с извинение, до под кривата круша!
Ако можеш да ми дадеш малко разяснения /може и на ЛС / , че наистина ще пускам оплакване!

# 230
Zapetaika_ , изпревари ме с отговора! Тъкмо смятах да попитам къде да подам оплакване, че първо не си вдигат телефона и се наложи да излизам от работа и да ходя на място да се информирам какво става и второ , че си я карат ей така , без много зор. Срамота е за толкова много време да разгледат толкова малко документи ! Другите бюра в страната до къде са стигнали, а нашите от Чернишевски - с извинение, до под кривата круша!
Ако можеш да ми дадеш малко разяснения /може и на ЛС / , че наистина ще пускам оплакване!

Мдам,трябва да направим нещо! аз съм навита да ви кажа! Чешат си п*****е Mr. Green само по цял ден #2gunfire

# 231

И моят съвет е първо да пробвате няколко души на място - ако е само един, ще го разкарат бързо, ама като сте няколко, и им кажете няколко неща по-сопнато, няма накъде много да мърдат. Иначе, ще ви дам координатите на госпожата, която отговаря по този проект в Министерството, но имайте предвид, че ще стане доста по-бавно, защото все пак сте в Пловдив, кореспонденцията се движи бавно и тн...

# 232
Zapetaika_, аз пък си мисля, че тях разправията на място няма да ги стресне и да ги накара да се разбързат. Но едно "обръщане на внимание " от страна на Министерството, по сигнал ,че се мотаят ,по ще има файда. Тъй, че , пусни ми координати на ЛС на въпросната госпожа и да действам!

# 233
Zapetaika_, аз пък си мисля, че тях разправията на място няма да ги стресне и да ги накара да се разбързат. Но едно "обръщане на внимание " от страна на Министерството, по сигнал ,че се мотаят ,по ще има файда. Тъй, че , пусни ми координати на ЛС на въпросната госпожа и да действам!

Готово! Simple Smile

# 234
  • София
Нова информация от БТ Младост- по точно- няма нищо ново. Само старите списъци до номер 850.
Няма изнесени нови списъци , поради причината ,че нямат ваучери за тях.
Казаха ми , че те са обработили много повече заявления, но чакат да получат ваучери.

# 235
Знае ли някой за БТ Сердика (Тимок 20)??? Дали и там все още са на 800 или вече са понапреднали??

# 236
Няма никакъв смисъл да се пишат оплаквания. Аз писах до министерството въпрос, защо само във Варна не приемат заявления по двете направления и никой не ми отговори. Мина поне месец. Тъй че не се надявайте на справедливост.

# 237
asheara, то от умрял писмо по-лесно се получава, ама все пак длъжни сме да пробваме. Да се оплачем /основателно/ ,както си му е редът, пък като не ни отговорят, ще се оплачем пак, поне от втори път някой ни чуе.
Дано някой  от Агенцията по заетостта чете в този форум и виждайки ни с какво се сблъскваме , се трогне и размърда системата!

# 238
Когато чаках дъъъълго време да ми дойде реда и да ми дадат ваучера от предната програма, накрая писах до Нова и БТВ и от Нова се свързаха с мен и правихме репортаж, след който обещаха да стане скоро,  не били очаквали толкова хора да се отзоват и бля-бля и получих ваучера, но пък не намерих доставчик във Варна за италиански и се отказах. Това съм го писала преди, но искам да кажа, че министерството едва ли ще отрази оплакванията, най-добре да се търси връзка с телевизиите.

# 239
Ами аз пак наскоро се сблъсках с бюрокрацията и незаинтересоваността в институциите, във връзка с инвалиден стол за баща ми. На петият път ходене до социалните, стигнах до скандал и заявих, че наистина ще повикам ТВ, защото в тази държава само така се разработват институциите. Изведнъж ми казаха, че можело да ми дадат втора употреба количка ако искам. И аз викам, че как да не искам, какво значение има нова, стара, защо не казахте по-рано, че е опция? И те, ами вие не сте казали, че искате и втора употреба. Тъй че и по 2 пъти да пишете, и по 3, няма да стане докато не се заплашат с някоя медия. За съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт